shhh! detta är ett enkelt sätt att ta reda på andras wordpressmallar / teman

Så här får du reda på andras WordPress-mallar / teman. Du kan omedelbart ta reda på vad andras blogg- eller webbplatsmallar och alla deras plugins är.

Aldrig när du har kul på att surfa på internet hamnar du på en blogg / webbplats vars mall är riktigt cool. Då blir du nyfiken och vill veta temat. Koppla av, här berättar ApkVenue hur du kan ta reda på andras WordPress-mallar / teman.

För att utföra dessa uppgifter kommer vi att förlita oss på en ny webbaserad applikation som heter Vilket WordPress-tema är det? Hur?

  • Blogger vs WordPress, vilket är bättre?
  • Så här kontrollerar du priset på en webbplats, hur mycket kostar Google?
  • 7 obligatoriska applikationer för bloggare på Android, gratis och enkla att använda!

Hur man hittar andra människor Wordpress-mallar / teman

Hur använder jag vilket WordPress-tema?

För att ta reda på WordPress-bloggteman som andra använder metoden mycket lätt, bara en gång klick. Här är hur:

  • Första besöket Vad WordPress-tema är det? Antingen via en webbläsare på din dator eller med en webbläsare på din smartphone.
  • Nästa steg, du stannar kopiera klistra in adressen till den WordPress-baserade bloggen / webbplatsen som du vill veta vilken mall / tema de använder för.
  • Klicka på sök och vänta inte länge, du kan omedelbart ta reda på andra människors WordPress-teman.

Obs! Du kan omedelbart ta reda på vilka andras blogg- eller webbplatsmallar endast är baserade på WordPress. Om blogg- / webbplatsdata inte visas betyder det att de använder sitt eget tema eller inte använder Wordpress.

VISA ARTIKLAR

Information som visas

Mallen / temainformationen som visas är ganska fullständig. Från och med namnet på temat, utvecklaren, länken till utvecklarens webbplats och temat, beskrivningen, versionen, licensen och skärmdumpar av dess utseende.

Det är så att veta mall / tema Wordpress andra direkt. Åh ja bortsett från temainformationen, kommer du också att få lite information om alla plugins de använder.

Riktigt coolt, eller hur? Visst detta kommer att hjälpa dig att skapa en blogg / webbplats som inte är lika cool. Ja, om innehållet är kung och mall / tema är drottningen. Vad tror du?

Läs också artiklar om Wordpress eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found