De 10 bästa inspirationsfilmerna fulla av mening, gör ditt humör upp!

Känner du dig nere? ApkVenue har den här rekommendationen för de bästa inspirationsfilmerna du kan titta på, garanterat att andan kommer till liv igen.

Filmer görs ofta med en mängd olika moraliska budskap inbäddade i dem för att hålla publiken inte bara underhållen utan också kunna lära sig efterföljande lektioner.

Några av dessa inspirerande filmer är till och med så legendariska att de fortfarande ofta är valet att titta på när du vill uppmuntra dig själv.

De moraliska budskapen som är underförstådda och underförstådda i dessa filmer bär universella livslektioner som fortfarande är relevanta för livet idag.

10 bästa inspirerande filmer genom tiderna

En berättelse eller en berättelse är ofta mer inflytelserik för att uppmuntra någon än råd eller en föreläsning som ofta hålls.

Det är också anledningen till att inspirationsfilmer är det bästa alternativet till människor, snarare än att hitta vänner som kan ge dem råd när de behöver uppmuntran.

Behöver du dagligt motivationsintag också? Efter detta har ApkVenue en rad inspirationsfilmer som garanterat gör dig mer entusiastisk att slåss.

Affärsinspirerande filmer

Att bygga ett företag är inte en lätt strävan, vi måste ofta gå igenom upp- och nedgångar i processen. Förhoppningsvis kan den här affärsinspirerade filmen öka din stridskraft när du faller.

1. Miljardären (2011)

För dig unga människor som behöver inspiration för att uppnå framgång är den här affärsinspirerande filmen perfekt för att titta på.

I den här thailändska filmen kommer du att bli inbjuden att ta en detaljerad titt på hur Top Ittipat strävar efter framgång. Den unga mannen som ursprungligen var en onlinespelspelare bestämde sig för att ändra och bygga sitt eget företag.

Olika typer av myter om omedelbar framgång studsades genom historien som antagits av denna film. Publiken kommer att bjudas in för att se hur Top måste vara föll många gånger innan det kan lyckas.

TitelMiljardären
leva20 oktober 2011
Varaktighet2 timmar 11 minuter
ProduktionNadao Bangkok
DirektörSongyos Sugmakanan
KastaPachara Chirathivat, Walanlak Kumsuwan, Somboonsuk Niyomsiri, et al
GenreBiografi, drama
Betyg7.8/10 (IMDb.com)

2. Jobb (2013)

Vem känner inte Apple och dess olika coola produkter? Som det visar sig hade detta välkända teknikföretag en krånglig början.

Historien om Apple-grundarens liv också inte mindre krökt, och det finns många lärdomar som kan hämtas från hans livshistoria.

Denna inspirerande affärsfilm med titeln Jobs kommer utforska grundligt livet för Apple grundare, och presentera det i ett format som är intressant att titta på.

TitelJobb
leva16 augusti 2013
Varaktighet2 timmar 8 minuter
ProduktionFemstjärniga spelfilmer, IF Entertainment, Venture Forth, et al
DirektörJoshua Michael Stern
KastaAshton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, et al
GenreBiografi, drama
Betyg5.9/10 (IMDb.com)

3. Det sociala nätverket (2010)

Jag vill veta hur processen att bilda Facebookoch Mark Zukebergs kamp för att höja den för att bli en av de största sociala medieplattformarna idag?

Allt detta förklaras väl i filmen Business Inspiration, The Social Network. Här ser du de vändningar som måste tas av Mark inuti bygg upp företaget med sina drömmar.

Även om originalet Mark Zukeberg inte tyckte om den här filmen först, men till slut såg han själv också den här filmen och gav en positiv reaktion.

TitelDet sociala nätverket
leva1 oktober 2010
Varaktighet2 timmar
ProduktionColumbia Pictures, Relativity Media, et al
DirektörDavid Fincher
KastaJesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, et al
GenreBiografi, drama
Betyg7.7/10 (IMDb.com)

Familjinspirerande filmer

Många konflikter som ibland inte kan undvikas förekommer i en familj, och detta får många att glömma familjen. Den här familjeinspirerade filmen kan påminna dig om det.

1. The Pursuit of Happyness (2006)

Den här filmen, som är inspirerad av en sann historia, berättar historien om en fars och sons kamp göra deras liv bättre.

I denna livsinspirerande film ser du hur Will Smith är kämpar igenom en serie misslyckanden som har drabbat honom, och fortsätt försöka gå framåt för hans drömmars skull och för hans sons skull.

The Pursuit of Happyness lyckas beskriva livets dynamik mycket bra genom sin rörande historia och även genom dynamiken mellan karaktärerna i den.

TitelJakten på lycka
leva15 december 2006
Varaktighet1 timme 57 minuter
ProduktionRelativity Media, Overbrook Entertainment & Escape Artister
DirektörGabriele Muccino
KastaWill Smith, Thandie Newton, Jaden Smith, et al
GenreBiografi, drama
Betyg8/10 (IMDb.com)

2. Rainbow Troops (2008)

Denna inspirerande indonesiska film bygger på en roman bästsäljare av Andrea Hirata med samma titel. Rainbow Troops hade blivit ett fenomen när det först släpptes till storbildsskärmen.

Denna inspirerande film berättar historien om en grupp grundskolelever i en avlägsen by i avlägsna Indonesien lyckades infoga olika typer av livskurser för publiken att fundera över.

Historien som presenteras av den här filmen har gjort att många tittare tårar och återvänder till att överväga livets gåvor efter kredit scen den här filmen spelas.

TitelRainbow Troops
leva25 september 2008
Varaktighet2 timmar 4 minuter
ProduktionMiles Films, Mizan Productions & SinemArt
DirektörRiri Riza
KastaCut Mini Theo, Ikranagara, Tora Sudiro, et al
GenreÄventyr, Drama
Betyg7.8/10 (IMDb.com)

3. Mirakel i cell nummer 7 (2013)

Den här koreansk-inspirerade filmen garanterat gör dig ännu mer tacksam för livets välsignelser du har just nu.

Den här koreanska filmen berättar historien om en mentalt retarderad fånge och hans vänner försökte försvara sig i domstol för ett brott han aldrig begått.

Inte bara har den en bra historia, den här inspirerande koreanska filmen är också fylld med olika friska komedier i den som gör att du inte blir uttråkad när du tittar på den.

TitelMirakel i cell nr. 7
leva19 juli 2013
Varaktighet2 timmar 7 minuter
ProduktionFineworks / CL Entertainment
DirektörHwan-kyung Lee
KastaSeung-ryong Ryu, So Won Kal, Dal-su Oh, et al
GenreKomedi, Drama
Betyg8.2/10 (IMDb.com)

4.Life is Beautiful (1997)

Om du verkligen vill veta hur föräldrakärlek för sina barn, Life Is Beautiful är det mest passande skådespelet.

I den här filmen om livet kommer du att se hur en familj försöker vara lycklig även om de vet att deras liv är i fara.

Det moraliska budskapet som förmedlas i den här filmen är mycket väl förpackat. Du kommer inte att känna att du blir nedlåtande, och du kan känna från första hand vad som förmedlas i denna komedi-film.

TitelLivet är vackert
leva20 december 1997
Varaktighet1 timme och 56 minuter
ProduktionMelampo Cinematografica
DirektörRoberto Benigni
KastaRoberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giorgio Cantarini, et al
GenreKomedi, Drama, Romantik
Betyg8.6/10 (IMDb.com)

Bästa film om livet

Känner dig ledsen och behöver en injektion av entusiasm? Låt oss ta en titt på den här serien av filmer om det bästa livet, och förhoppningsvis kan din stridsanda omedelbart stiga.

1. frihetsskribenter (2007)

En av de bästa inspirationsfilmerna berättar om en lärare som vill förena elever i sin klass som består av olika raser.

Lärarens ansträngningar hindras av skillnader i synpunkter, påverkan av den yttre miljön, till och med av utbildningssystemet som verkar se på dessa elever som oåterkalleliga misslyckanden.

Med alla sina ansträngningar försöker Hilary Swank få ut sina elever ur sin våldsamma miljö och kan uppskattar livet bättre.

TitelFreedom Writers
leva5 januari 2007
Varaktighet2 timmar 3 minuter
ProduktionMTV-filmer, Jersey-filmer och 2S-filmer
DirektörRichard LaGravenese
KastaHilary Swank, Imelda Staunton, Patrick Dempsey, et al
GenreBiografi, brott, drama
Betyg7.5/10 (IMDb.com)

2.3 Idioter (2009)

Filmen 3 Idiots är utan tvekan en av de bästa inspirerande indiska filmerna som någonsin gjorts. Budskapet som tas upp i filmens berättelse fungerar får många människor att tänka igen, den sanna innebörden av utbildning.

Det har inte bara lyckats förändra människors perspektiv på utbildning, den här indiska filmen har också lyckats få publiken att ompröva sitt perspektiv på andra människor.

Med en sådan inverkan är det inte konstigt att 3 idioter blev mest intjänande indiska inspirationsfilmer när den släpps.

Titel3 idioter
leva25 december 2009
Varaktighet2 timmar och 50 minuter
ProduktionVinod Chopra-filmer
DirektörRajkumar Hirani
KastaAamir Khan, Madhavan, Mona Singh, et al
GenreKomedi, Drama
Betyg8.4/10 (IMDb.com)

3.Forrest Gump (1994)

Den här livsinspirerande filmen med Tom Hanks i huvudrollen berättar om en man med en djup låg IQ kämpade genom vikten av sitt livs ark.

Forrest Gump, namnet på den här mannen med låg IQ, ofta hörn av livets smärtsamma ödeoch på sitt sätt försökte hon komma ur kaoset med smärtsamma öden.

Denna inspirerande film vann 6 utmärkelseskategorier vid Oscar 1995, och en av kategorierna den vann var kategorin Bästa bilden.

TitelForrest Gump
leva6 juli 1994
Varaktighet2 timmar 22 minuter
ProduktionWendy Finerman Productions
DirektörRobert Zemeckis
KastaTom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, et al
GenreDrama, romantik
Betyg8.8/10 (IMDb.com)

Det är en lista med rekommendationer för de bästa inspirationsfilmerna från olika länder som du kan titta på när du behöver mer daglig motivationsintag.

De moraliska budskap som förmedlas av filmerna på den här listan gör dig garanterat ännu mer tacksam och uppskattar det liv du har idag.

Förhoppningsvis kan listan över inspirerande filmer som ApkVenue delade med dig den här gången vara intressant underhållning samtidigt booster entusiasm för dig att leva ditt dagliga liv.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found