5 sätt att hantera PC som startar om eller stängs av sig själv medan du spelar spel

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man hanterar en dator som startar om eller stänger av sig själv när man spelar spel. Vill veta mer? Kolla in följande ApkVenues recension!

Du har upplevt PC omstart eller dö ensam när du spelar spel? ApkVenue har också upplevt denna händelse när han spelade spel Point Blank (PB) och andra spel. Det känns obehagligt när du spelar spel, plötsligt startar datorn plötsligt om med bildskärmen tom, men datorn är fortfarande på eller på.

Efter att Jaka fick reda på det från olika källor, äntligen visste Jaka vad man skulle göra. Den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man hanterar en dator som startar om eller stänger av sig själv när man spelar spel. Vill veta mer? Kolla in följande ApkVenues recension!

  • Processorkärnförklaring, det här gör det snabbt?
  • Vad?! Intel Forbid Processor Överklockning Till Överklockning?
  • Officiell AMD Ryzen ThreadRipper-processor i Indonesien, använder inte lim!

5 sätt att övervinna PC-omstart eller stängning ensam medan du spelar spel

1. Kontrollera RAM

Försök att kontrollera RAM på din dator, är den rostig eller dammig? Om RAM rostig eller dammig, rengör den med rengöringsmedel som en borste och ett suddgummi för att gnugga rost på RAM. Om du har gjort detta, försök se om datorn är normal för att spela spel.

Om det fortfarande inte är normalt, byt ut RAM eller öka RAM-kapaciteten, till exempel, det var bara 2 GB i storlek, läggs sedan till 4 GB, eftersom spelet nu kräver tillräckligt stort RAM-minne.

2. Kontrollera VGA

Nästa sätt att hantera en PC-omstart är att kontrollera VGA. Vanligtvis VGA-problem (VGA är inte den ombord) samma som RAM, ta bort damm eller ta bort rost.

Skillnaden är dock vanligtvis ett externt VGA-kort upplever värme. Testa att kontrollera fläkten, om den inte fungerar ordentligt, byt ut den mot en ny fläkt eller om fläkten inte är ett problem, försök använda kylpasta så att VGA blir lite cool.

3. Kontrollera processorn

Processorn är datorns hjärna om överhettning det rekommenderas inte att tvingas göra aktiviteter på datorn. Så om du spelar ett spel borde du göra det kyla mer först, fortsätt sedan igen.

Använd en snabb processor över 3,0 GHz för kraftiga resultat när du spelar spel.

4.Kontrollera strömförsörjningen (PSU)

Strömförsörjning är den viktigaste delen av datorn för att ge ström till alla PC-komponenter. Om strömmen behöver på datorn 700 watt, men den använda PSU: n har bara 450 watt, så var beredd att starta om din dator och stänga av den medan du spelar spel eller andra aktiviteter.

Lösningen för att övervinna datorn startar om sig själv om du använder en standard PSU eller PSU med låg effekt ersätt med en ny PSU vars kraft är mycket större än tidigare. För ett varumärke, använd en pålitlig, till exempel AcBel, Antec, CORSAIR, FSP, TAGAN, THERMALTAKE och XIGMATEX.

5. Kontrollera programmet eller applikationen

Flera operativsystem (Windows, Linux, Mac, och andra) vanligtvis finns det de som stöder och inte kör ett program, program eller spel. Om det finns ett problem att starta om datorn medan programmet körs, då är lösningen installera om operativ system.

Ibland finns det också program krascha eller fel, om problemet är som Point Blank-spelet, installera om det, uppdatering eller ta filen från kaféet, för vanligtvis spelet öppen källa, gratis att publicera. Till skillnad från andra applikationer måste vara äkta.

Det är flera sätt att hantera en dator som startar om eller stängs av sig själv medan du spelar spelet. Om du har gjort metoden ovan men den fortfarande inte fungerar, är ett annat sätt att demontera och serva vår egen dator. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found