10 gratis ssh-webbplatser och hur du skapar ditt eget ssh-konto

För att inte fortsätta leta efter SSH-konton kan du skapa ett SSH-premiumkonto gratis på följande sätt.

SSH (Säkert skal) är ett nätverksprotokoll som tillåter datautbyte över en säker kanal mellan två nätverksenheter.

SSH är en utvecklingsversion av Telnet med en mycket bättre säkerhetsnivå, eftersom varje datautbyte med SSH kommer att gå igenom en krypteringsprocess.

De flesta använder SSH få konton genom att köpa från säljare eller söka på bloggar som ger gratis SSH-konton varje dag.

För att inte fortsätta leta efter SSH-konton kommer ApkVenue att erbjuda ett sätt så att du kan skapa ditt eget SSH-konto gratis och naturligtvis med hög och stabil hastighet.

Bästa och bästa gratis SSH-webbplatser 2020

Det finns flera gratis SSH-tjänsteleverantörssidor som du kan använda idag och från många SSH Jaka-kontoleverantörssidor redan sorterat de bästa 10 mellan.

Hur man gör SSH på ApkVenues rekommenderade webbplatser är ganska enkelt, och flera av dem låter dig komma åt deras webbplats utan att behöva registrera dig först.

Webbplatshastigheten för SSH är också ganska bra och ger också åtkomst obegränsad bandbredd, även om de tillhandahåller tjänster som är gratis.

Denna kostnadsfria SSH-tjänsteleverantörssida används i stor utsträckning över hela världen. Utan ytterligare ado, här är några webbplatser för att göra den bästa gratis SSH acus som du kan komma åt just nu.

1. FastSSH

Den första rekommendationen för en gratis SSH-tjänsteleverantörswebbplats är FastSSH (//fastssh.com/). Den här webbplatsen tillhandahålla SSH-server på 6 område runt världen som du kan få tillgång till gratis.

Du kan skapa ett SSH-konto för att få åtkomst till servrar för Asien, Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Oceanien. På varje område Det finns flera val av länder som du kan välja mellan.

På den här webbplatsen kan du skapa ett gratis SSH-konto varje dag, med en maxgräns på 3 konton per dag. Hur, gäng? Hur cool är den här kostnadsfria webbplatstjänsten?

2. SSHKit

Nästa gratis SSH-webbplats som ApkVenue rekommenderar är SSHKit (//sshkit.com/). Denna webbplats delar upp sina tjänster i 3 område stort det är Asien, Nordamerika och Europa.

På SSHKit Du kan skapa ett gratis konto som är giltigt i 30 dagaroch du kan uppdatera den när som helst.

Även om det är gratis får du en tjänst obegränsad bandbredd utan några begränsningar på deras servrar som påstås ha utmärkt hastighet och funktionalitet.

3. FullSSH

Nästa gratis SSH-webbplatsrekommendation från ApkVenue är FullSSH (//fullssh.com/). Denna webbplats tillhandahåller SSH-tjänster gratis på en premiumserver.

Det finns många servrar du kan använda den gratis på denna webbplats och anslutningshastigheten för varje tillgänglig server är ganska bra.

För att få tillgång till gratis tjänster från den här webbplatsen måste du först skapa ett SSH-konto ange bara ditt användarnamn och lösenord.

Hur man skapar ett gratis SSH-konto

Varje gratis SSH-tjänsteleverantörswebbplats använder ett något annorlunda sätt att skapa ett konto på sin webbplats, men mestadels med samma mönster.

Därför kommer den här gången ApkVenue att ge ett exempel på hur man skapar ett SSH-konto på en av de webbplatser som ApkVenue rekommenderar.

Här är några enkla steg som du måste göra för att få tillgång till ett gratis SSH-konto på de angivna webbplatserna.

  • Steg 1 - Gå till en av webbplatserna för leverantörer av SSH-kontoprodukter. Här använder Jaka //fastssh.com/ till exempel och välj en område som är tillgängliga.
  • Steg 2 - Efter att ha valt en område som du vill använda väljer du det land där servern finns. Här väljer ApkVenue servern på Singapore.
  • Steg 3 - Om du har valt det land där servern finns, välj en server som fortfarande är tillgänglig för användning. Fullt märkta servrar med etiketter FULL röd, och resten är fortfarande användbar.
  • Steg 4 - När du har valt en server som fortfarande är tillgänglig kommer du att skickas till sidan för skapande av konto. Bläddra ner för att komma in Användarnamn och Lösenord.
  • Steg 5 - Du ser SSH-kontoinformationen som du har skapat och information om SSH IP och port finns högst upp på denna webbplats.

SSH Server Singapore är en server den mest jagade, förutom att vara snabb är anslutningen mer stabil än vanligt. Men bara en handfull konton skapas per server och dag.

Oroa dig inte, servern kommer att göra detåterställa konto klockan 00.01, så du kan fortfarande göra det om kvoten inte uppfylls. Lycka till!

Webbplatsrekommendationer för att göra andra Premium Free SSH

Förutom de tre webbplatserna som ApkVenue diskuterade specifikt tidigare, finns det många andra gratis SSH-webbplatser som du kan försöka använda.

Det är detsamma som de webbplatser som ApkVenue rekommenderar tidigare, den här webbplatsen tillhandahålla sina tjänster gratis till sina användare runt om i världen.

Jaka har samlat in den 10 bästa SSH-webbplatser tillgängliga 2020. Jaka valde denna rad av webbplatser på grund av den lätta tillgången som erbjuds samt goda serveranslutningshastigheter bakom deras kostnadsfria tjänst.

Här är en lista över andra gratis SSH-webbplatser som du kan använda 2020 som Jaka noggrant har filtrerat ut baserat på de funktioner och funktioner som tillhandahålls.

Nej.namnWebbplats
4.SSHDropBear//www.sshdropbear.net/
5.SkySSH//skyssh.com/
6.SpeedSSH//speedssh.com/
7.SSH Android//sshandroid.com/
8.VPN Jantit//www.vpnjantit.com/
9.JetSSH//jetssh.com/
10.MyTunneling//mytunneling.com/

Det är ett enkelt sätt att göra SSH Premium gratis, och även rekommendationer för gratis premium SSH-servertjänstleverantörssidor som du kan prova just nu.

SSH-servrar har en bättre säkerhetsnivå än Telnet, så det är inte konstigt att gratis SSH-leverantörer alltid jagas av många människor.

Vad sägs om det, gäng? Är du redo att prova Jakas rekommenderade SSH-tjänst? Om du har andra webbplatsrekommendationer, glöm inte att dela i kommentarskolumnen. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar SSH eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found