10+ bästa gratis Android-appar 2017-upplagan

ApkVenue presenterar också den bästa Android-applikationen 2017 som kommer att uppdateras varje månad. Om det används optimalt kommer följande applikationer säkert att göra det lättare för dig att utföra dina dagliga aktiviteter.

Förutom de bästa Android-spelen presenterar ApkVenue också bästa Android-applikationen vilket kommer bliuppdatering varje månad. Om det används optimalt kommer följande applikationer säkert att göra det lättare för dig att utföra dina dagliga aktiviteter.

Följande bästa Android-applikationer erbjuder en mängd olika funktioner som du kan lita på. Ja, trots allt, utan en applikation är en smartphone inte en smart enhet. Omedelbart här är de bästa Android-apparna för 2017-upplagan.

  • 7 senaste gratisapplikationerna för Android för september 2017
  • 13 bästa och senaste Android-applikationer för oktober 2017-upplagan
  • De 7 mest unika och senaste Android-applikationerna GRATIS augusti 2017-utgåvan

Bästa Android-applikationen GRATIS

1. E-mas

Som namnet antyder, ansökan Guld låter dig investera i guld. Du kan enkelt köpa, sälja eller lagra guld via en smartphone.

E-mas i sig är en applikation gjord av Orori som har varit känd som en e-handelstjänst speciellt för att köpa och sälja smycken. Du kan när som helst övervaka världens guldpris och köpa det när priset sjunker.

Skapa ditt E-mas-konto här, du får gratis guld till ett värde av 50000 IDR. Är du säker på att du inte vill?

2. Kaspersky Secure Connection: VPN-tjänst

Ett av de säkra sätten att surfa i cyberspace är att använda en VPN. Tyvärr har vår flaggskepp VPN-tjänst, Opera Max, upphört.

Men oroa dig inte för det finns fortfarande ersättare En av de nyaste är Kaspersky Secure Connection: VPN-tjänst tillverkad av antivirusproducenten Kaspersky.

Med en VPN kan du vara säkrare när du använder offentlig WiFi. Naturligtvis låter det dig också komma åt fler webbplatser och innehåll utan att vara begränsad.

3. Sarahah

Den näst bästa Android-applikationen är Sarahah. Du vet, sociala medieapplikationer som har varit virala på senare tid har lockat många människor att skapa konton och sprida dem från och med Instagram Stories och så vidare.

Många säger och använder Sarahah som en fråga-och-svar-app, ASKfm. Men i själva verket har Sarahah ett annat mål än ASKfm.

VISA ARTIKLAR

Sarahah, enligt netizens, kommer från arabiska vilket betyder ärlighet. I enlighet med introduktionen på Sarahahs officiella webbplats är denna applikation avsedd för arbetscirklar och vänner att tillhandahålla meddelanden anonymt som ett utvärderingsmedel och är endast enväg.

4. LightX Photo Editor

LightX Photo Editor är en av de bästa fotoredigeringsapplikationerna på Android. Funktionerna den erbjuder är ganska kompletta.

Från början kan ta bort bakgrund, ändra färgen på kläderna du bär, ändra bakgrundsfärgen, kombinera två foton för att bli ett alias dubbel exponeringoch andra coola funktioner.

5. Samsung Internet Browser Beta

Vissa mobiltelefontillverkare tillhandahåller sina egna webbläsare. En av dem är Samsung som är exklusivt för Galaxy-serien, men det var då och nu har Samsung 'öppnat hjärtan'.

Ja, Galaxy S8-webbläsaren aka Samsung Internet Browser kan användas för alla typer av Android-smartphones. Samsung Internet Browser Beta v6.2 har flera intressanta funktioner, till exempel ett läge med hög kontrast som gör att du lättare kan läsa artiklar.

VISA ARTIKLAR

Sedan finns det ett nattläge för att hålla ögonen friska när du surfar i cyberspace på natten och mycket mer.

6. Motion Stills

En av de coolaste funktionerna på iPhone som Android-användare är avundsjuka på är Live Photo-funktionen. Där du kan ta riktiga rörliga bilder.

För Android har Google det Motion Stills. Denna bästa Android-applikation låter dig ta en Live Photo, nämligen i GIF-format i tre sekunder.

VISA ARTIKLAR

Bortsett från det finns också ett "Snabbspolning framåt" -läge, som kan påskynda videon från två till åtta gånger sin ursprungliga hastighet. Ja, som Boomerang på Instagram.

7. Fantastisk omvandlare

Precis som hans namn Fantastisk omvandlare är en Converter-applikation. Vad gjorde det då speciellt att ApkVenue beslutade att inkludera det i den bästa Android-applikationen?

Komplett, det är anledningen. Du kan till och med konvertera valutor, förutom vikt, längd, kvadrat, volym, hastighet, temperatur, tryck och andra.

8. Ottipo Photo Editor: klistermärken, ramar, effekter

Den senaste bästa Android-applikationen är Ottipo Photo Editor. Ja, som namnet antyder, är detta ett fotoredigeringsprogram med en mängd funktioner, du kan lägga till klistermärken, filter, ramar, text och mer.

Den här applikationen är fortfarande i beta, så var god om det finns några buggar. Funktionerna fortsätter dock att växa.

9. Vizmato

Inte bara selfies, nu är det dags att dela kort video. Om du är en av de människor som alltid följer den här trenden kommer den senaste Android-applikationen Vizmato att vara till nytta för dig.

Vismato är ett program som gör dina korta videor till riktigt coola. Det finns ett brett urval av filtereffekter som du kan använda, teman, musik, effekter och text.

Du kan också spela in direkt med Vismato för videor i slow motion eller snabb motion efter eget tycke.

10. Firefox-fokus

Firefox Focus-webbläsare blockerar annonsspårning som standard och kan radera din webbhistorik automatiskt, inklusive lösenord och cookies.

Firefox Focus erbjuder en minimalistisk webbläsarupplevelse. Det finns inte många konfigurationsalternativ och funktioner tillgängliga, Firefox Focus är utformad för att göra snabba sökningar eller direktbesök till webbadresser utan att lämna spår. Så du kan surfa i cyberspace säkrare.

VISA ARTIKLAR

11. Cashtree

Den näst bästa applikationen är Cashtree. Du kan tjäna pengar genom att ladda ner de appar eller spel som Cashtree rekommenderar. Besöka länkar, visa annonser på låsskärmen och även via dina kontohänvisningar.

Du kan köpa kuponger med kontanter som du samlar in. Från kuponger från Matahari Mall, Lazada, Tokopedia och andra. I själva verket kan du köpa en ny smartphone med de kontanter du samlar in.

Det är listan över de mest populära gratis Android-applikationerna från JalanTikus, som du inte bör missa. Med hjälp av ovanstående applikationer kan du göra många nya saker på din smartphone. Har du några ytterligare applikationer? Dela din åsikt.

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found