den hemliga funktionen i 360-kameraprogrammet som inte finns i den nya versionen

Många använder den gamla versionen av Camera 360 eftersom den är mindre och lättare. Även om det finns 6 coola saker du inte kan göra i den gamla versionen av Camera 360.

Kamera 360 är det mest populära kamera- och fotoredigeringsprogrammet i världen. Denna Camera 360-applikation är tillgänglig för Android telefon och iOS. Olika Camera 360-effekter kan få dina foton att se ännu coolare ut. Det kan till och med få ett tråkigt ansikte att lysa som en koreansk konstnär. Men använder du bara Camera 360-applikationen för det selfie endast? Även om den senaste Camera 360 har olika funktioner som definitivt är roliga och användbara för ditt dagliga liv. Detta är det 6 coola saker du inte kan göra på den gamla versionen av Camera 360.

  • Den här vackra flickan lär dig det perfekta selfie-sättet
  • Hur man tar bilder i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på en Android-telefon
  • Du tror att det är enkelt att vara Photoshop-mästare? Titta först på den här videon!

Många letar fortfarande efter applikationer Kamera 360 den äldre versionen som är mindre och lättare men naturligtvis med minimala funktioner. Camera 360 Ultimate De nyaste har en större filstorlek, men det är verkligen inte utan anledning. Den senaste versionen av Camera 360 kommer med en rad coola funktioner som du måste prova. Alla dessa funktioner kan ses genom att öppna huvudmenyn och sedan skjuta skärmen åt vänster. Klicka på knappen "Utforska", och du hittar en mängd roliga och användbara funktioner och funktioner för dig.

6 häftiga saker som inte finns i den gamla versionen av Camera 360

1. Enkel kamera

Detta är en funktion Kamera 360 vilket är väldigt enkelt att använda. Du pekar bara och snäpp. Eftersom Camera 360-applikationen har gjort automatiska inställningar så att fotoresultaten är maximala när det gäller belysning och färg. Så även om du tar ett ögonblick får du aldrig ett dåligt foto.

2. Effektkamera

Camera 360-applikationen är känd för sina olika fantastiska fotoeffekter. Det finns mer än 200 unika effekter som du kan använda. Vissa är tillgängliga när du installerar, andra kan du ladda ner gratis. Så gärna leka med alla effekter. Du kan göra dina foton vackrare, snyggare, snyggare eller mer unika.

3. Färgskiftkamera

Med funktioner Färgskift detta kan du göra en dramatisk effekt på dina foton. Så det fungerar är att sätta på en av färgerna som röd, rosa, blå, gul och sedan stänga av de andra färgerna till svartvitt. Ditt foto ser mer ut "gotisk" med denna effekt.

4. Ljudkamera

Detta är en av de unika funktionerna i Camera 360. Du kan ta bilder medan du spelar in ljud med en varaktighet av 5 sekunder. Så det är som om det kommer ett ljud från stillbilden. Om du är kreativ kan den här funktionen vara ett verktyg för att skapa något coolt.

5. Videokamera

Jag tror att detta är en standardfunktion för varje mobiltelefonkamera. Förutom att kunna ta bilder i form av foton kan det också användas för att spela in videor. I den senaste Camera 360 finns det också funktioner Videokamera. Du kan spela in videor i god kvalitet utan att tänka på komplicerade inställningar.

6. QR-kodskanner

Om du redan har den senaste versionen av Camera 360 behöver du inte längre ladda ner andra program för att ladda ner.skanna QR-kod. Dra bara nytta av funktionerna i Camera 360. Denna QR-kod kan användas för olika saker, som att läsa text, öppna webbsidor, öppna länk videor och så vidare.

Det är 6 coola saker du inte kan göra på den gamla versionen av Camera 360. Sakerna ovan är inte tillgängliga om du fortfarande använder den gamla versionen av Camera 360-applikationen. Så det spelar ingen roll om filstorleken är lite större. Det viktiga är coola och användbara funktioner. Om du har andra åsikter kan du dela dem i kolumnen kommentar under detta.

PINGUO Inc Foto- och bildappar LADDA NER