steg hur du återställer Windows 10 så att det blir som nytt

Kraschar din dator dåligt? Om så är fallet, istället för att installera om, låt oss använda följande återställningsmetod för Windows 10. Garanterad att din dator kommer tillbaka som ny!

Namnet är en dator, kan inte separeras från namnet på problemet. Såsom Windows-fel eller virus och andra. Om skadorna eller felen i programvaran är mycket allvarliga, väljer folk vanligtvis att installera om operativsystemet.

Om du använder Windows 10 behöver du inte installera om operativsystemet. Det finns ett enklare sätt, nämligen genom att återställa Windows 10. Vill du veta hur?

  • Installera inte om din dator för ofta! Eftersom...
  • Hur man övervinner Windows 10 har gått ut utan att installera om
  • Dessa 13 EVIL Android-applikationer kan du bara bli av med genom att installera om!

Enkla sätt att återställa Windows 10

Fotokälla: Bild: ShutterStock

Även om namnet är annorlunda är funktionen för att återställa Windows samma som att installera om det. Allt kommer att återgå till som Windows som just har installerats om. Skillnaden är att den här metoden är enkel, bara några steg.

Om du vet hur du gör det och om du fortfarande installerar om det blir du för förvånad. Varför finns det ett enklare sätt, men du väljer istället ett komplicerat sätt. För att inte tala om att förbereda förare och andra. Om du använder den här metoden är den redo att användas utan att behöva ange andra data.

Utan att dröja för länge så att du inte blir nyfiken, så här återställer du Windows 10

Steg för att återställa Windows 10

Steg 1

Klick "Windows-logotyp", Klicka sedan "Inställningar" eller klamplogotypen.

Steg 2

Klick "Uppdatering och säkerhet".

Steg 3

Klick "Återhämtning", Klicka sedan "Komma igång".

Steg 4

Det kommer att finnas tre val senare, du är fri att välja vad du behöver. Här är några alternativ.

  • Urval "Behåll mina filer", om du vill att dina personuppgifter ska sparas.
  • Urval "Ta bort allt", i det här alternativet kommer din hårddisk att formateras ren så att inga data finns kvar förutom Windows-operativsystemet.
  • Urval "Återställ fabriksinställning", det här alternativet är endast tillgängligt på datorer från fabrik eller OEM. Dess funktion är att återställa inställningarna till utgångsläget som om de precis hade lämnat fabriken.

Steg 5

Fortsätt med ett klick "Nästa" och "Nästa" endast.

Steg 6

Senaste klick "Återställa". Då behöver du bara vänta på att återställningen eller ominstallationen är klar.

Detta är en mycket användbar Windows 10-funktion. Så om din dator inte längre hjälper, gör bara den här Windows 10-återställningsmetoden. Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till Windows eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found