10 webbplatser som erbjuder gratis högkvalitativa bilder

vi kan fortfarande få bilder av hög kvalitet och hög upplösning. Ja, med bildleverantörens webbplats som ApkVenue kommer att tillhandahålla, vill du veta vad?

För vissa ändamål behöver vi kvalitetsbilder med hög upplösning. Men att få kvalitetsbilder eller foton är verkligen inte lätt. Ibland måste vi betala mycket pengar för att få kvalitetsbilder.

Men bakom allt detta visar det sig att vi fortfarande kan få bilder av hög kvalitet och hög upplösning. Ja, med bildleverantörens webbplats som ApkVenue kommer att tillhandahålla, vill du veta vad? Kom och se recensionerna nedan!

  • 10 gratis inlärningsplatser för grafisk design
  • 9 gratis webbplatser för bildleverantörer (Mockups) för grafiska formgivare
  • 10 webbplatser för lärande för webbdesign gratis

10 webbplatser med gratis bilder av hög kvalitet

1. StockSnap.io

Fotokälla: Foto: stockSnap.io

Den första gratis webbplatsen för bildleverantörer är StockSnap.io. StockSnap.io tillhandahåller de släppta bilderna i regi Creative Commons Public Domain som alltid aktuellt.

Vi kan bläddra bland tusentals utvalda bilder recension och nedladdningstider på denna webbplats, som kan leverera oss till även de mest populära bilderna.

2. Unsplash

Fotokälla: Foto: unsplash.com

Unsplash är en av de bästa gratis webbplatserna för bildleverantörer för dig som letar efter högupplösta och högkvalitativa bilder. Majoriteten av användarna mall använd en bild eller ett foto från Unplash för slutföra portföljen de.

3. Död till lagerfoton

Fotokälla: Foto: deathtothestockphoto.com

Vet du redan om Död till lagerfoton? Death to Stock Photos är en licensierad gratis bildleverantörswebbplats med hög kvalitet och upplösning.

Även om det är licensierat kan vi fortfarande ladda ner foton eller bilder gratis på denna webbplats. Om du registrerar dig e-post din på den här webbplatsen, då blir du automatiskt rutinmässig skickade paket med foton.

4. Gratisografi

Fotokälla: Foto: gratisography.com

Genom Gratisografi, vi kan ladda ner bilder eller bilder tagna av Ryan Mc Guire från Bells Design gratis. Även om det innehåller en gratis bildleverantör webbplats, men kvaliteten inte förlora med en betald webbplats för bildleverantörer!

VISA ARTIKLAR

5. Tookapic Lager

Fotokälla: Foto: stock.tookapic.com

Tookapic Lager är en licensierad webbplats för bildleverantörer som har god kvalitet och hög upplösning. Du kan välja en mängd olika bilder, med utgångspunkt från de gratis att betala (premium).

6. PicJumbo

Fotokälla: Foto: picjumbo.com

PicJumbo inte heller mindre intressant än andra gratis bildleverantörswebbplatser. Denna webbplats erbjuder en samling gratis bilder du kan använda den för alla syften. Bildkvaliteten är också mycket bra, och du kan få bilder med hög upplösning gratis.

7. Jag är fri

Fotokälla: Foto: imcreator.com

Genom Jag är fri, kan du också hitta en samling bildbehandlingar som erhållits från olika källor naturligtvis gratis, hög upplösning och kvalitet.

VISA ARTIKLAR

8. Nytt gammalt lager

Fotokälla: Foto: nos.twnsnd.co

Den åttonde gratis bildleverantörens webbplats är Nytt gammalt lager. Till skillnad från tidigare webbplatser för gratis bildleverantörer, erbjuder New Old Stock gratis foton eller bilder med teman årgång och naturligtvis fri från upphovsrätt.

9. Jay Mantri

Fotokälla: Foto: jaymantri.com

Jay Mantri är en gratis webbplats för bildleverantörer som har en licens Creative Common CC0 som alltid släpper sju nya bilder varje månad. Det är verkligen inte dåligt att få kvalitetsbilder gratis?

10. Liv av Pix

Fotokälla: Foto: lifeofpix.com

Den sista gratis bildleverantörens webbplats är Liv av Pix. På den här webbplatsen kan vi ladda ner bilder av hög kvalitet och högupplösta gratis. Alla bilder och foton uppdateras alltid. Det är värt ett försök.

Tja, där är det 10 gratis webbplatser för bildleverantörer som du kan dra nytta av. Men kom ihåg, även om det tillhandahålls gratis, bör du fortfarande ta reda på i förväg licensen för bilden eller fotot för respektera andras arbete. Så om det finns andra gratis bildleverantörswebbplatser som ApkVenue inte har nämnt, tveka inte att lämna en kommentar nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found