ett enkelt sätt att lägga till RAM på en dator med en intern hårddisk

Vill du veta hur man enkelt kan öka RAM på din dator?

För närvarande ökar användningen av datorer. Vissa använder en dator skrivbordet för arbete, och det finns också de som använder det för att spela en mängd olika roliga spel tillgängliga för endera datorn uppkopplad såväl som off-line. Därför måste de flesta av er vara mycket aktiva för att spara pengar för att spara pengar.uppgradera dina slaktbiprodukter.

Även om du har bytt ut VGA och byttuppgradera processor känns det fortfarande saknas. Varför? För det finns en komponent som du måste förbättra. Vad är det där? Självklart Random Access Memory eller vanligtvis förkortas som RAM. Ja, vanliga datorer stiftar vanligtvis bara 4 GB RAM. Med så stor kapacitet känner du naturligtvis fortfarande brist, eller hur? Så ApkVenue berättar något unikt, nämligen ett enkelt sätt att lägga till RAM på en dator med en intern hårddisk.

  • Enkla sätt att enkelt kopiera klistra in Instagram-bildtexter på Android
  • Enkla sätt att få meddelanden om det finns Pokémon runt dig
  • Enkla sätt att spåra obehöriga 4G WiFi-modemtjuvar

Enkla sätt att lägga till RAM på en dator med en intern hårddisk

Verkligen hmm, om du har pengar kan du enkelt köpa dem från en datorbutik för att lägga till PC-RAM spel du. Men om du vore det inga pengar längre? Måste du dyrka dina föräldrar för att köpa RAM? Eller tänker du stjäla? Låt bli snälla du. Genom den här artikeln ger ApkVenue det enklaste sättet att lägga till RAM på en dator utan att behöva spendera pengar. Var uppmärksam på stegen.

  • Först, högerklicka på ett tomt utrymme i Den här datorn och välj det Egenskaper
  • Välj sedan ett alternativ Avancerade systeminställningar
  • Om du har gått in Systemegenskaper, det finns en visning av alternativ Prestanda. Klicka på alternativ inställningar
  • Därefter kommer du in Prestationsalternativ. På menyn Virtuellt minne, klick Förändra
  • Avmarkera alternativen Hantera personsökningsfilen automatiskt. Sedan Välj kör vilken vill du använda för att öka RAM-minnet. Ange sedan ett nummer för att lägga till RAM enligt det lediga utrymmet på din interna hårddisk. Klicka sedan Uppsättningoch klicka OK.
  • Efter det, du Omstart Din dator, titta sedan tillbaka då siffrorna är på virtuellt minne har ökat.

Det är klart, känner du någon skillnad? Det måste vara en PC spel du kraftfullare och fortkörning ja? Om du är tillräckligt nöjd kan du dela informationen i den här artikeln med alla dina vänner killar! Så de kan också göra samma sak och du kan spela spel tillsammans Okej. Skriv din åsikt i kommentarskolumnen nedan om artikeln om hur du lägger till RAM till den här datorn.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found