ett snabbt och enkelt sätt att automatiskt byta namn på såväl som många filer på datorn

Vill du byta namn på hundratals filer eller mappar? Är du trött på att behöva byta namn en efter en? ApkVenue har ett snabbt och enkelt sätt att automatiskt byta namn på många filer på datorn.

Du har aldrig många filer eller mappar, då vill du göra namn i ordning. Men är du trött när du måsteDöp om en och en? Dessutom finns det tiotals, till och med hundratals. ApkVenue är här programvara för att automatiskt byta namn på dina filer och mappar samtidigt. Så du har ett snabbt och enkelt sätt Döp om automatiskt många filer på datorn.

  • Hur man snabbt hittar dolda filer på en PC eller bärbar dator
  • [UPPDATERING 2015] Så här återställer du permanent borttagna filer på en dator
  • Hur du döljer dina hemliga filer i MP3-filer

programvara som heter Bulk Rename Utility den har många funktioner i den. Du kan byta namn på filer och mappar automatiskt i en viss ordning, från enkel till komplex. Men den här gången förklarar ApkVenue en av de enkla användningarna som många kanske behöver. Nämligen skapa en datummapp på en månad. Vanligtvis är det användbart för dig som redan arbetar, att spara dagliga arbetsdata så att de är snygga och systematiska. Till exempel Jaka, som gör artiklar varje dag. Så om du en dag behöver data från ett visst datum är det inte svårt att hitta den. Låt oss testa det.

  • Det första steget skapar du först många mappar som representerar varje datum i månaden. Klicka bara på knappen "Ny mapp" många gånger.
  • Ladda ner det nu programvaraBulk Rename Utility. Fortsätta Installera, Okej. Sätt Installerabara normal. Du kan göra det. Ladda ner här:
Apps Productivity Bulk Rename Utility NEDLADDNING Apps Productivity Bulk Rename Utility NEDLADDNING
  • Om den är installerad kan du öppna programmet.
  • Leta efter mappen som innehåller många nya filer eller mappar som du skapade tidigare. Blockera sedan alla filer eller mappar som du vill byta namn på.
  • När du är blockerad, gå till avsnitt "Ta bort (5)". I kolumn "Först", klicka på den lilla uppåtpilen till höger om numret för att ta bort alla tecken i den gamla filen eller mappnamnet. Till exempel den här gången upp till 15 tecken.
  • Efter det, delvis "Lägg till (7)", ange namnet på den månad du vill ha i kolumnen "Ändelse". Till exempel, den här gången vill ApkVenue skapa en mapp för juli. Så Jaka typ "(utrymme) juli". Utrymmet här betyder att separera datumnummer och månadens namn.
  • Gå sedan till avsnitt "Numrering (10)". På kolumnen "Läge", välj "Prefix". Sedan på kolumnen "Start", skriv ett nummer "1". Du kan också använda den lilla pilen bredvid kolumnen.
  • Om du har allt är allt du behöver göra att klicka på knappen "Döp om" längst ned till höger för att byta namn på hela filen eller mappen.
  • Om en dialogruta visas, klicka bara "OK" aja.
  • Klart, okej. Försök att kontrollera de nya mapparna som du skapade tidigare. Nu har namnet ändrats från "Ny mapp" till på varandra följande datum.

Enkelt och snabbt, eller hur? programvaraBulk Rename Utility Den har massor av funktioner för att byta namn på filer och mappar automatiskt och sekventiellt. Du kan prova andra funktioner själv. Om du hittar användningsområden och fördelar som är ännu coolare än programvara här, berätta för Jaka igenom kommentar, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found