smarttelefonens strömbrytare är trasig? kom inte i panik, använd dessa 3 applikationer

Detta resulterar i att knappen lätt skadas. Som ett svar har många applikationer funktioner som en på / av-knapp

Vem känner inte smartphones, smartphones är mycket viktiga för vardagen, särskilt i dagens tid där tekniken blir alltmer sofistikerad.

När du använder den måste du automatiskt trycka på strömbrytaren. Detta resulterar i att knappen lätt skadas. Som penganggulannya många applikationer som erbjuder funktioner som på / av-knapp, Okej låt oss bara gå vidare och diskutera 3 applikationer som fungerar som på / av-knappen på en smartphone

  • Hur man sparar internetkvot när man använder dessa 5 populära Android-applikationer
  • Köp inte en flaggskeppssmartphone, här är 8 skäl!
  • 5 Android-smarttelefoner med de bästa kamerorna från 2017

3 applikationer som fungerar som av / på-knapp på smartphones

1. Luftlåsskärm

Följande applikationer är applikationer som tillhandahåller funktioner som ersättning för strömbrytaren på din smartphone. Genom att använda denna applikation behöver du inte bry dig peka på skärmen eller tryck på knappen på din smartphone, flytta den helt enkelt över skärmen som en rörelse hårt slag och din smartphone kommer automatiskt slås på / av av sig själv.

2. Tryck lätt på App

Följande applikationer är Tryck lätt på App som namnet antyder, tryck på betyder att du rör vid skärmen med dubbelflik eller 2x, med den här applikationen kan du gratis strömknappen dig från risken för skador på grund av vårt frekventa tryck.

3. Strömknapp till volymknapp

Nästa ansökan, nämligen Strömknapp till volymknapp, ger denna applikation funktioner det är att förändras strömknappen ni blir använda volymknappen. Du kan använda den här applikationen om din strömbrytare är skadad, med den här applikationen kan den bli en utväg för de av er som är förvirrade när strömknappen din smartphone är trasig.

Tja, där är det hur du svarar om din smarttelefons strömknapp är skadad. Har du något annat sätt? Dela i kommentarskolumnen.