hur man aktiverar säkert läge android, vad gör det?

Android-operativsystemet har också en Safe Mode-funktion på smartphone-enheten. Det har många funktioner, så här aktiverar du Android Safe Mode.

Android är ett operativsystem som myntades av Andy Rubin som sedan togs över av Google. Det mest populära operativsystemet i världen är också känt för att modifieras och modifieras enligt dina önskemål.

Men har du någonsin känt att Android-smarttelefonen du använder är riktigt långsam. För att åtgärda detta kan du komma åt det här läget. Så här är det hur man aktiverar Android Safe Mode enkelt på alla smartphones.

  • Är det sant att flygplansläget måste aktiveras på planet?
  • 5 Andra flygplansfunktioner du måste känna till
  • Den nya WhatsApp Night Mode-funktionen skiljer sig från andra ...

Så här aktiverar du Android Safe Mode

Vad är egentligen Safe Mode-funktionen på en Android-smartphone?

Fotokälla: Foto: androidcrush.com

Den första frågan, vad exakt är denna funktion? Säkert läge på en Android-smartphone som du antagligen har hört tidigare. Nu är problemet att du hittar funktioner som denna på en dator med Windows-operativsystemet.

När du går in i Safe Mode Android kommer operativsystemet att stänga av alla oviktiga applikationsfunktioner, även tredje part och endast köra inbyggda applikationer endast. Detta kan tydligt göra det lättare för en smartphone, eller hur?

Uppenbarligen kommer Androids funktion för felsäkert läge att göra det lättare för dig att ta reda på olika smartphone-problem. Med utgångspunkt från slöseri med batterier, värms upp snabbt eller känns trögt. Hur kommer du då åt det? Kolla in uppföljningen, OK!

Så här aktiverar du säkert läge på lager Android

Fotokälla: Foto: jalantikus.com

Om du har en smartphone som bär en skärm Android-lager som Google Pixel, Nexus och så vidare kan du använda metoden nedan. Denna metod gäller även LG och Sony smartphones, killar.

  • Håll först intryckt Strömknappen. Då visas alternativen för att starta om och stänga av smarttelefonen.
  • Knacka och håll kvar alternativet Stäng av tills displayen visas dyka uppStarta om till säkert läge. Välj OK för att fortsätta processen.
  • Smarttelefonen startas om automatiskt och går in i felsäkert läge. Tecknet hittar du vattenmärket Säkert läge i skärmens nedre vänstra hörn.

Så här aktiverar du Säkert läge på Samsung Galaxy

Fotokälla: Foto: tech-recipes.com

För att komma åt på enheten Samsung Galaxy något annorlunda än de flesta smartphones. Denna metod gäller även vissa HTC och Motorola-killar.

  • Håll först intryckt Strömknappen. Välj sedan ett alternativ Stäng av för att stänga av smarttelefonen.
  • Slå på den igen genom att hålla ned strömbrytaren tills _bootin_g-logotypen visas. Släpp sedan strömbrytaren, tryck och håll omedelbart solbränna Volym ned-knapp.
  • Håll den tills smarttelefonen är helt påslagen. Precis som den tidigare metoden, kommer ett vattenmärke i felsäkert läge att visas i det nedre vänstra hörnet när smarttelefonen används.

Så här inaktiverar du Android-säkert läge på alla smartphones

För att inaktivera funktionen Säkert läge på alla enheter kan du göra det enkelt och snabbt.

  • Du måste bara hålla ned Strömknappen tills alternativet att starta om eller stänga av visas.
  • Välj ett alternativ Omstart och smarttelefonen slås på igen till sitt ursprungliga tillstånd.

Så det är så snabbt och enkelt att aktivera Android Safe Mode på alla Android-smartphones. Förutom att det är ganska lätt att komma åt har den här funktionen också många användbara funktioner. Lycka till grabbar!

Läs också artiklar om Läge eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found