Dessa 6 applikationer kan ändra din smarttelefonkamera som DSLR, du måste försöka!

För att få bilder som en DSLR-kamera även om du bara använder en vanlig kamera kan du försöka installera de applikationer som ApkVenue kommer att diskutera nedan på en Android-telefon. Nyfiken? Kom igen, låt oss se helt!

För dig som gillar fotografering behöver du definitivt en kamera med tydlig bildkvalitet som DSLR-kamera vilket är utvecklingen av SLR-kameror. DSLR eller Digital enda linsreflektor är en digitalkamera som använder automatisk spegel och prisma karta vilket är användbart för att leda ljus från linsen mot sökare. Denna typ av kamera används ofta professionell fotograf för att få fantastisk bildkvalitet.

Tyvärr de flesta DSLR-kameror till ett högt pris. Detta gör att vissa människor föredrar att använda smartphones för sin hobby för fotografering och måste vara nöjda med resultatet av skottet som det är. Det finns dock fortfarande andra sätt att få bilder som en DSLR-kamera även om bara med en vanlig kamera. Du kan försöka installera applikationer som ApkVenue kommer att diskutera nedan på en Android-telefon. Nyfiken? Kom igen, låt oss se helt!

  • Hur man gör en smarttelefonkamera lika sofistikerad som en spegelfri kamera
  • De 10 bästa YouTube-kanalerna för att lära sig fotografera
  • 6 tips för att spela in videor på Android för att bli känd som Raditya Dika

Dessa 6 applikationer kan ändra din smartphone-kamera som en DSLR

1. Kamera FV-5 Lite

Det första programmet som du kan använda för att få DSLR-bildkvalitet är Kamera FV-5 Lite som kommer med en mängd utmärkta funktioner som sökarens display, fokusläge, vitbalans och programläge. Med den här applikationen kan din smarttelefonkamera producera tydliga bilder som att använda en DSLR-kamera. Filstorlek endast 3,7 MB kan gå lätt på Android 4.0+ och har laddats ner mer än tio miljoner gånger.

2. AfterFocus

Nästa är kameraappen från MotionOne som ger bildresultat med en suddig bakgrundseffekt. Med den här applikationen kan du välj det område du vill fokusera på och suddar bakgrundsområdet. Det finns olika filter som kan användas för att skapa naturliga och realistiska foton. Du kan också dela dina foton på sociala medier direkt från AfterFocus.

3. DSLR-zoomkamera

Om du vill ha en lätt HD-kameraapp och en liten filstorlek för Android-smartphones, då DSLR-zoomkamera är rätt val. Erbjuds av Peakecorp, den här appen tar bara plats 1,5 MB men kan ge tydliga bilder med funktioner aktuellt. Inte bara foton, du kan också använda den här applikationen för spela in video med kvalitetsbilder.

4. Professionell 4K DSLR HD-kamera

Denna applikation ger 1080p bildkvalitet för att fånga foton och videor i utmärkt kvalitet med hög upplösning. Funktionerna som erbjuds är lika olika som Alternativ ansiktsavkänning, scenlägen, färgeffekter, vitbalans, exponeringskompensation, ansiktsigenkänning, och så vidare. Den här appens filstorlek 2,5 MB och kan användas enkelt utan dataanslutning.

5. DSLR X-HD-kamera

DSLR X-HD-kamera hjälper dig att fånga och fånga ögonblick med HD-bildtagning. Lämplig att applicera med prisma filter konst för ett vackrare konstverk. Denna applikation kommer också med videoinspelning 4K HD och utrustad med avancerade funktioner som DSLR-kamerafunktioner. För att få maximalt resultat är denna applikation lämplig för användning på smartphones med 16 MP kamera.

6. DSLR-kamera: Fotoredigerare

Applikationer som har laddats ner mer än 500 tusen gånger det låter dig suddig fotobakgrund mycket enkelt för att skapa fantastiskt foto med suddig bakgrund. Du kan välj område vilka som ska markeras och vilka områden som ska suddas ut. DSLR Camera: Photo Editor har också redigeringsfunktioner som beskära foto, kontrast, lägg till text, skugga, klistermärke, och så vidare.

Det är 6 appar för Android vilket gör dina foton lika bra som resultatet av en DSLR-kamera. För de av er som gillar fotografering, men bara kan lita på smartphones, bli inte avskräckta. Applikationerna ovan kan vara en lösning så att resultaten av bilderna blir lika tydliga som de som tagits av en DSLR-kamera. Förhoppningsvis är detta användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found