pingförklaring, det här gör ditt internet stabilt!

Internet är instabilt på grund av höga pingvärden. Förstår du vad ping är? Hur kan ping avgöra internetanslutningens stabilitet? Kom och titta!

Nästan alla datorer runt om i världen är nu anslutna till internet, vilket gör internet till vanligt. Även om internet är utbrett är inte alla internetplatser snabba. Faktum är att vissa platser ofta upplever intermittent eller instabilt internet.

Internet är instabilt på grund av höga pingvärden. Förstår du vad ping är? Hur kan ping avgöra internetanslutningens stabilitet? Kom och titta!

  • SPELA IN! Detta är det snabbaste internetnätverket med en hastighet på 100 Gbps
  • Vill du ha gratis internet, hackade detta barn framgångsrikt 4G-nätverket
  • 10 länder med världens snabbaste 4G LTE-nätverk

Pingförklaring som gör ditt internet stabilt

Fotokälla: Bild: SpeedTest

Rapporteras av video Techquickie. Ping är en metod för att mäta tiden ett datapaket skickas från sändning och mottagning mellan två enheter, vanligtvis i enheter ms (milli sekund). Till exempel skickar dator A data till dator B, sedan skickar dator B ett svar till dator A, detta ping.

Fotokälla: Bild: HowToGeek

Hur viktigt är ping?

Låg ping är mycket viktigt om du använder programvara som fokuserar på datahastighet, inte datastorlek. Exempel på sådan programvara inkluderar onlinespel, direktuppspelning och IoT (Internet of Things) -kontroll.

Låt oss försöka ta ett ärende onlinespel. I onlinespel lagras stora data som spelstrukturer på datorns hårddisk. En internetanslutning krävs dock för att skicka små data såsom koordinaterna för spelarens plats och kulskott. Uppgifterna är små men måste skickas snabbt. Låg ping behövs mycket.

Fotokälla: Bild: WallpaperSafari

Låg ping kan vara onödigt om ...

Inte alltid behöver du en mycket låg ping för att surfa. Om du till exempel använder programvara som fokuserar på stora data, ännu mer om programvaran har en förinladdningsfunktion. Till exempel som att titta på Youtube eller ladda ner med IDM.

Till exempel i fallet titta på Youtube. När du tittar på Youtube är det faktiskt som att vi laddar ner en film. Säg att den är 100 MB stor. Oavsett tidpunkten är det viktiga att 100 MB laddas ner. Om du laddar ner är Youtube-videon garanterat smidig. Så du behöver inte låg latens, det viktiga är att Mbps är stor.

Lanserade Techquickie-videor

VISA ARTIKLAR

Ping är relativt enkelt. Även om det är enkelt bör du inte ta fel, du måste veta när du behöver låg ping och när inte. Jag hoppas att den här informationen är till hjälp. Glöm inte att dela din åsikt!

Se också till att du läser relaterade artiklar Internet eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found