det mest exakta sättet att spåra telefonnummer och identiteter

Hur man spårar ett telefonnummer som ringer till er förvånansvärt enkelt! Så här kontrollerar du ett okänt mobilnummer med och utan applikation här!

Hur man spårar vars telefonnummer du ringer behöver ibland verkligen göras, särskilt om samtalet sker kontinuerligt och i slutändan stör din frid.

Egentligen kan du, du kan omedelbart blockera telefonnumret, och hur man öppnar ett blockerat mobilnummer är verkligen enkelt.

Men smaken saknas afdol, ja, om vi inte vet vem personen är, för han kunde ringa dig med ett annat nummer, eller hur?

För att vara säker presenterar ApkVenue här hur du spårar ditt mobilnummer och känner igen anonyma samtal som ringer dig. Garanterad att inte vara nyfiken längre.

Hur man spårar ett okänt telefonnummer med hjälp av en applikation

Ett av sätten att hitta någons telefonnummer som för närvarande är det mest föredragna är naturligtvis att använda hjälp av applikationer. Oavsett om det är för plattform Android eller iOS.

Förutom att vara mer praktiska och snabba, erbjuder den här typen av applikationer vanligtvis också mycket kompletta funktioner och en tillfredsställande användarupplevelse.

Några av de mest använda och populära telefonspårningsapplikationerna idag är Truecaller för Få kontakt.

Du kan se hur du använder dessa två applikationer för att kontrollera ägaren av ett telefonnummer via följande diskussion.

1. Hur man spårar ett telefonnummer med Truecaller på Android

Truecaller är ett program som kan identifiera nummer som kommer in i din Android- eller iOS-mobiltelefon via telefon eller SMS.

Denna applikation har en databas med miljontals föridentifierade telefonnummer, så att du också kan ta reda på missade samtal och vidta åtgärder som att blockera dem om det behövs.

Hur man använder denna applikation klassificeras också som mycket lätt. Här är stegen du kan följa.

 1. Ladda ner och öppna Trucaller-applikationen på din mobiltelefon.
Apps Productivity True Software Scandinavia AB LADDA NER
 1. Ge appåtkomstbehörighet genom att trycka på Tillåta.
 1. Ange ditt telefonnummer och tryck på knappen Fortsätta.

 2. Skapa en Truecaller-profil med ditt FB, Google-konto eller skriv in namnet manuellt.

 1. Se numret som ringde dig i listan över samtal & SMS-loggar som visas.
 1. Öppna menyn Kontakter, ange det telefonnummer du vill spåra i sökfältet.

Numret du anger matchas med databasTruecaller med över 5 miljarder nummer registrerade databas de.

Hur man tar reda på ägaren till ett telefonnummer med den här applikationen är en av de enklaste och mest praktiska, för då kommer dina samtal och texter att upptäckas automatiskt.

2. Så här kontrollerar du telefonnummerinformation via Truecaller på webben

Förutom Android kan du också använda Truecaller direkt från den officiella webbplatsen som du kan öppna i webbläsarprogrammet för PC eller bärbar dator.

Du kan använda detta sätt för att kontrollera detta telefonnummer om du inte vill vara komplicerad, du måste installera alla applikationer. De slutliga resultaten som ges är inte mindre korrekta än resultaten från samma mobiltelefonspårningsapplikation.

Är du nyfiken på hur du hittar ägaren till ett mobilnummer med Truecaller-tjänsten direkt från webbplatsen? Här är mer information.

 1. Besök Trucaller officiella webbplats på //www.truecaller.com/.
 1. Välj landskoden för Indonesien.
 1. Logga in med ett Google- eller Microsoft-konto.
 1. Skriv det telefonnummer du vill spåra i sökfältet. Klicka på ikonen Sök.

Vänta några ögonblick för Truecaller att leta efter numret och matcha det med databas de har.

Truecaller själv är ett svenskt företag med mer än 85 miljoner användare världen över. Denna tjänsteleverantör är betrodd i många länder runt om i världen.

Det finns många liknande tjänster, men Truecaller är en av de mest pålitliga och ger korrekt information baserat på verklig identitet och kan visa namnet på den som ringer.

Dessutom är en annan egenskap hos True Caller att den kan blockera samtal från upptäckta nummer skräppost, se siffrorna listade som skräppostoch blockera dolda nummer.

3. Hur man spårar ett telefonnummer med Getcontact

Dessutom finns det ett sätt att ta reda på okända telefonnummer med GetContact-applikationen. Denna applikation används ofta för att ta reda på WA-kontaktnamn på människors mobiltelefoner.

Förutom att ha intressanta funktioner som omedelbar blockering, identifiering av samtal i realtidoch spamskydd, Getcontact också mycket lätt att använda på din mobiltelefon.

Följ bara några steg, du går rakt kunna kontrollera mystiska telefonnummer det går till din mobiltelefon. Istället för att vara nyfiken, här är några steg du kan följa.

 1. Ladda ner och öppna Getcontact-appen på din mobiltelefon.
Appar Sociala och meddelanden Getverify LDA LADDA NER
 1. Ge appåtkomstbehörigheter genom att välja Tillåta.
 1. Kontrollera telefonnumret.
 1. Skriv det telefonnummer du vill spåra i sökfältet.
 1. Se information om telefonnummer som visas.

Så här hittar du ett telefonnummer med Getcontact-applikationen. Denna applikation är väldigt lätt att använda och sökresultaten är mycket exakta.

Ändå väljer inte få människor att ta bort Getcontact-konton av säkerhets- och sekretessskäl.

Hur man spårar bedragarens telefonnummer med hjälp av webbplatsen Kredibel.co.id

Om ApkVenue tidigare hade tillhandahållit ett sätt att kontrollera vars telefonnummer kontaktade dig med hjälp av applikationen, kan du också kontrollera det utan ett program som ett alternativ.

Här kan du använda webbplatsen för att kontrollera information om telefonnumret till en ganska populär bedragare som heter Kredibel.co.id. Webbplatsen i sig har en databas som listar telefonnummer för personer med dåliga resultat.

Men eftersom det görs online måste du också ha en snabb och smidig internetanslutning så att processen går perfekt, va.

Istället för att vara nyfiken, låt oss bara titta på stegen för hur man kontrollerar telefonnummer online utan följande fullständiga applikation.

 1. Besök webbplatsen Kredibel.co.id på ((www.kredibel.co.id).

 2. Ange telefonnummer till den misstänkta bedragaren och klicka sedan på knappen Kolla upp.

 1. Titta på resultaten som visas.

Men om telefonnumret du letar efter inte har ett dåligt resultat på webbplatsen Kredibel.co.id, kommer du inte att kunna få detaljerad information om ägaren till det numret, gänget.

Åh ja, för de av er som har flera listor med telefonnummer för personer som vill bli kontrollerade via den här webbplatsen måste du logga in först.

För användare som inte loggar in är sökgränsen endast begränsad till en sökning.

Det här är några sätt att spåra ett telefonnummer för att ta reda på den som ringer upp. Genom att kontrollera telefonnumret som ApkVenue delar behöver du inte vara nyfiken längre vem som kontaktade dig.

Använd den här applikationen för bra ändamål, gäng, låt dig inte använda den felaktigt för dåliga intressen.

Förhoppningsvis är artikeln som ApkVenue delade den här gången användbar för er alla. Lycka till och glöm inte dela med sig din åsikt!

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found