ssttt ... 5 sätt att hacka detta kan användas av nybörjare!

Att lära sig hackervetenskap är officiellt mycket dyrt, men på internet finns det viss kunskap som till och med distribueras gratis. Inte bara gratis utan också tillämpligt för dig som är nybörjare. Kom igen, låt oss lyssna!

Hackare är ett häftigt yrke i IT-världen. Det är förståeligt eftersom det verkar som att detta yrke är ett mångsidigt yrke. Inte bara det, även kostnaden för att lära sig hackervetenskap officiellt klassificeras ganska dyr.

Tja, även om den officiella kunskapen är väldigt dyr, finns det viss kunskap på internet som distribueras gratis. Inte bara gratis utan också tillämpligt för dig som är nybörjare. Vad är kunskapen? Lyssna genom Jakas artikel det följande.

  • FBI-webbplats hackad! Data om hemlig agent läcker på Internet
  • 5 tecken på att din dator är hackad och hur man kan övervinna dem
  • Gör dessa 5 sätt för att förhindra att din Facebook hackas

Här är 5 sätt att hacka för nybörjare

Att lära sig hackervetenskap är riktigt roligt, för med det verkar vi ha mer kraft inom IT-området. Kan använda människors WiFi, kan använda människors sociala mediekonton och så vidare.

Tja, om du fortfarande inte vet något om hackervetenskap och vill lära dig, bör du läsa fem hackingsmetoder som nybörjare kan använda enligt följande. Åh ja, en viktig anmärkning, använd denna kunskap klokt ja.

1. Keylogger

Fotokälla: Foto: Planet Komputer

Den första är där Keylogger, nämligen ett program som kan registrera en datoranvändares skrivaktivitet. Denna metod är dock mycket enkel visat sig vara mycket effektiv. Med utgångspunkt från sociala mediekonton kan e-post, spel och andra stulas på detta sätt.

Det finns flera sätt att göra detta. Börja med att använda en speciell programvara för att göra en Keylogger eller på ett enkelt sätt med använder anteckningsblock. För ett enkelt sätt att använda anteckningsblock kan du läsa hur du gör det genom ApkVenues följande artikel.

VISA ARTIKLAR

2. Hacka Windows-inloggning

Foto med tillstånd av: Foto: Tech Journey

Nästa finns hacka Windows-inloggning, vilket innebär att du kommer att kunna använda någons dator med Windows OS, även om datorn är skyddad med en Lösenord.

Tricket, nämligen genom att använda metoden återställ Windows-inloggningslösenordet. Även om denna metod i grunden är avsedd att lösa problemet med att glömma lösenord, kan faktiskt samma metod användas för logga in på någon annans dator. För hur detaljerna är, kan du se ApkVenues följande artikel.

VISA ARTIKLAR

3. Hacka köp i appar och Android-applikationer

Fotokälla: Foto: Cookie Run Wiki

Nästa, nämligen att göra hacka på Android-appar och -spel som tillhandahåller en inköpstjänst i den. Till exempel ett spel som heter Cookie Run som tillhandahåller en inköpstjänst på 100 kristallbitar för Rp. 100 tusen. Du kan hacka utan att köpa och få 100 kristaller.

För att detta ska hända behöver du en ansökan som heter Lucky Patcher. Metoden är relativt enkel. Men om du är förvirrad kan du också läsa den detaljerade metoden genom ApkVenues följande artikel.

VISA ARTIKLAR

4. Hacka WiFi

Foto med tillstånd av: Foto: The Wire Cutter

Nästa hackervetenskap som du kan använda är hack WiFi. Genom att använda den här metoden kan du få gratis internetåtkomst via någon annans WiFi.

För att göra detta möjligt behöver du två programvaror, nämligen Jumpstart och Dumper. Metoden är inte svår, du läser bara ApkVenues följande artikel. I den här artikeln har ApkVenue förklarat metoden i detalj så att du enkelt kan förstå den.

VISA ARTIKLAR

5. Hacka Facebook

Fotokälla: Foto: Hackers Online Club

Senast där hacka Facebook. På så sätt kan du använda någon annans Facebook-konto. Det riktiga Facebook-hacket klassificeras som mycket svårt. Men tydligen finns det vissa villkor som kan göra det enkelt.

Villkoren hänvisas till lösenordssäkerhet används av kontoägaren. Om du har tur kan du hacka igenom det glömt lösenordsmetoden. Vilka detaljer kan du se ApkVenues följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Ja, det var vad Jakas artikel handlade om 5 sätt att hacka som kan användas av nybörjare. Förhoppningsvis användbart och lycka till!

Notera: ApkVenue är endast begränsad till att tillhandahålla information för din kunskap. När det gäller vad som händer när denna kunskap missbrukas, är det alla som ansvarar för var och en av er.

Banners: Pinterest

Låt oss läsa fler artiklar från författaren, klicka här!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found