7 av de hetaste vuxnaspelen som gör dig upphetsad, spela dem inte under fastan!

Här är en lista över de hetaste spelen som gör dig upphetsad.

Het scen i videospel är nu inte bara en uppfattning, för nu har många kända spel infört dessa scener i flera scen-hans. Det noteras att det finns flera populära spel som dekorerar historien med heta scener, som i spelet Död eller levande, masseffekt, och så vidare.

Därför är dessa spel förbjudna att spelas av barn som är underåriga. Men de heta scenerna i några av dessa spel kan också vara en speciell attraktion. För det är utvecklarsidan tvekade inte att stoppa in dessa scener i vissa spel. Här är en lista över de hetaste spelen som gör dig upphetsad.

  • De 7 bästa spelen för människor som hatar att spela spel
  • 5 nedslående spel som dramatiskt hade lyckats efter deras släpp
  • 12 Forgotten Old School onlinespel

7 av de hetaste vuxnaspelen som gör dig nervös, spela dem inte medan du fastar!

1. Död eller levande

Fotokälla: Fotokälla: gameondaily.com

En av attraktionerna i detta videospelspel är att när du är på stranden hittar du olika vackra kvinnor som solar bara bär en bikini. I själva verket, inte bara det, du kan också utforska stranden för att hitta olika intressanta saker, inklusive dessa kvinnor.

2. Alfaprotokoll

Fotokälla: Fotokälla: gamesradar.com

Alpha Protocol Game är ett av de mest förvrängda spelen, det är det som gör detta spel mindre känt och tenderar att få ett dåligt rykte för ** för mycket heta scener i den. ** En av de hetaste scenerna i det här spelet är i scenen som gjordes av Sie med Thornton. Naturligtvis är detta spel bättre känt för sina heta scener än kvaliteten.

3. Dragon Age

Fotokälla: Fotokälla: boost-mentality.cf

Dragon Age är ett spel som inte rekommenderas för dig att spela med små barn. Varför är det så? För i det här spelet kommer du att presenteras med en mängd heta scener, inte ens en eller två gånger men många gånger Du kommer att presenteras med denna oanständiga scen. Det är inte svårt att hitta en het scen i det här spelet, för vid flera tillfällen kommer flera karaktärer i detta spel att göra detta mot varandra.

4. The Witcher

Fotokälla: Fotokälla: gameskinny.com

När vi pratar om heta spel är det ofullständigt om du inte inkluderar spel The Witcher. I det här spelet kan du hitta olika heta scener som får dig att känna dig som hemma när du spelar dem, och en av de hetaste scenerna i detta spel är mellan Geralt med Triss. Omedvetna gjorde de dessa heta scener på olika platser samtidigt.

5. Metro Last Light

Fotokälla: Fotokälla: fighterpilot7.deviantart.com

Om du gillar spel med mystisk nattatmosfär och full av överraskningar, då rekommenderas detta spel nog för att du ska kunna spela. Men om du hatar heta scener i videospel, borde du vara spela inte det här spelet för i det kommer det att finnas olika oanständiga scener utförda av karaktärerna. En av dem är mellan Arythom och Anna.

6. Masseffekt 2

Fotokälla: Fotokälla: link130890.deviantart.com

Många ångrar varför ett spel så bra som Mass Effect 2 presenterar några heta scener i det. Även om det utan detta är det här spelet faktiskt väldigt populärt med tanke på att spelet inte är tråkigt och grafiken är fantastisk. En av de hetaste scenerna i det här spelet är vad Miranda Lawson och Sheppard gjorde.

7. Casanova Hotel

Fotokälla: Fotokälla: spriters-resource.com

Som namnet antyder spelar du i det här spelet en man från Casanova som bor på ett hotell. Sedan på hotellet hittar du en mängd vackra flickor som du kan förföra, från förförelsen kan sedan dejta en av tjejerna. Men det är inte lätt att få dessa tjejer, för du måste slutföra olika uppdrag först.

Det är 7 av de hetaste spelen som gör dig upphetsad när du spelar dem. Bara ett förslag, du bör inte spela detta spel med minderåriga. Och en sträng varning för de av er som är minderåriga att inte spela dessa spel.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found