hur man skapar unika inlägg på fb 100% arbete på PC och HP!

Att skapa en status på sociala medier känns tråkig om du använder samma typsnitt. ApkVenue har det enklaste sättet att göra unikt skrivande på FB!

Vad fick dig att vilja skapa en status på sociala medier? När du är upprörd eftersom du inte svarar på meddelanden? Eller när hjärtat är lyckligt eftersom du fick en gåva från någon?

Oavsett bakgrund, gör en status på sociala medier, inklusive Facebook, det är okej. Det är bara det, om samma typ av skrivning används är det tråkigt.

Därför kommer ApkVenue att berätta för dig hur man gör unikt skrivande på FB.

Hur man skapar unika inlägg på FB

Ändra typ teckensnitt för status kan du göra det antingen med hjälp av applikationen eller inte, du gäng. Men lugna dig ner, ApkVenue berättar alla vägar!

Hur man skapar unika Facebook-teckensnitt på PC

Den första är hur man skapar unikt skrivande på en dator. ApkVenue ger dig ett sätt att göra unika skrivningar på FB utan ansökan, för du behöver bara följa stegen nedan!

  • Öppna webbplatsen www.fbfontchanger.com, ange sedan texten du vill göra din status på Facebook.
  • När du är klar trycker du på Konvertera. Välj vilken typ av skrift du vill ha. Blockera då kopiera skriften.
  • Öppna din Facebook, klistra skriver tidigare till din status. Om det redan är dela med sig till dina vänner. Gjort!

Förutom de webbplatser som ApkVenue nämnde ovan kan du också öppna den här webbplatsen. Metoden är densamma som vad ApkVenue nämnde ovan, hur kommer gänget!

Hur man skapar unika Facebook-teckensnitt på mobilen

För mobiltelefoner kan du använda samma metod som på en dator, där du bara behöver öppna webbläsare i mobiltelefon, använd sedan samma metod.

Det är bara det, för de av er som inte vill vara komplicerade finns det ett enklare sätt, gäng! Du behöver bara installera en av följande applikationer i Play Store.

  • Öppna Play Store, sök efter ett program Cool Fancy Text Generator.
  • Öppna sedan programmet och ange önskad status posta på FB.
  • När du är klar med att skriva din status är allt du behöver göra att välja vilken typ av skrivning du vill dela på sociala medier. För att göra detta behöver du bara klicka på en av typerna teckensnitt, då teckensnitt kopieras automatiskt.
  • Öppna Facebook, klistra skriver tidigare i din status. Gjort!

Förutom dessa applikationer finns det andra applikationer som du kan använda. Den applikation som ApkVenue väljer för dig är dock en av de bästa bland de andra. Du kan kontrollera det i tabellen nedan!

InformationCool Fancy Text Generator
UtvecklareHighStarApp
Betyg (Antal granskare)4.6 (6.899)
Storlek2,4 MB
Installera den500.000+
Android Minimum4.0.3
LADDA NERLÄNK

Bonus: Hur man skapar unika inlägg för Instagram

Om du vill skapa unika inlägg för Instagram behöver du bara göra samma steg som ovan, gäng!

Om du har tillräckligt med internminne kvar kan du installera programmet. Men om du är lat med att installera nya applikationer kan du bara öppna den webbläsare och öppna webbplatsen Lingojam.

Hur, det är verkligen lätt att skriva konstiga inlägg på Facebook. Du måste bara skriva din status på den webbplats eller applikation som ApkVenue har rekommenderat och stanna Kopiera och klistra Okej!

Nu kommer din status att se ännu mer attraktiv ut!

Läs också artiklar om Facebook eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found