Hur man ändrar utseendet på Facebook, WhatsApp och Instagram på Android utan kodning

Uttråkad med utseendet på Facebook, WhatsApp och Instagram-applikationerna bara så? Så här ändrar du utseendet på Facebook, WhatsApp och Instagram utan kodning.

Sedan den först introducerades, Facebook för att vara det hittills mest använda sociala nätverket. Även tack vare hans överlägsenhet, Mark Zuckerberg, VD för Facebook till förvärvet av Instagram och WhatsApp.

Visserligen måste det finnas Facebook-, WhatsApp- och Instagram-applikationer på din smartphone, eller hur? JalanTikus är här för att inte bli uttråkad med dessa applikationer hur man ändrar utseendet på Facebook, WhatsApp och Instagram utan kodning.

  • 2 Surefire sätt att ladda ner Facebook-videor på Android
  • Hur man laddar ner foton och videor på Instagram-berättelser
  • 6 sätt att läsa WhatsApp-meddelanden utan synlig blå bock

Kom igen, ändra utseendet på din ansökan!

Precis som förekomsten av en launcher på en Android-smartphone som ger ett nytt utseende, vill du naturligtvis också ha ett applikationsutseende med en ny känsla, eller hur? Vanligtvis för att göra detta måste du kunna kodning för att ändra applikationen. Men JalanTikus är ett enkelt sätt att ändra utseendet på Facebook-, WhatsApp- och Instagram-applikationerna till Facebook Messenger utan att vara komplicerat.

Hur man ändrar appvisning utan kodning

För att kunna ändra utseendet på Facebook-applikationen till WhatsApp utan kodning behöver du bara installera applikationen Parallellt utrymme. Ja, initialt användes Parallel Space bara för att duplicera Android-applikationer utan kodning, men nu kan det också användas för att ändra utseendet på Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp till Instagram.

Ladda ner Parallel Space APK

Appar Utvecklarverktyg Parallellt utrymme LADDA NER
  • Efter att Parallel Space har installerats automatiskt standard Du hittar Facebook-, Messenger- och WhatsApp-applikationer online standard. Nästa, lägg bara till Instagram genom att trycka på en knapp Klonappar på den negativa sidan.
  • Fortfarande i parallellt utrymme, hårt slag kvar att hitta Temabutik. Här hittar du ett stort urval av teman för Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp och Instagram. Välj det tema du vill ha, då kommer du att bli ombedd att ladda ner det från Google Play.
  • När temat du vill installera klickar du på temat och väntar på att detekteringsprocessen är klar. Klicka sedan Aktivera detta tema.
  • Då måste du bara öppna Facebook-, WhatsApp- eller Instagram-applikationen från Parallel Space. Då ändras utseendet beroende på vilket tema du väljer.

Hur, lätt är det inte sättet att ändra utseendet på Facebook-, Instagram- och WhatsApp-applikationerna? Utan kodning kan du enkelt ändra ikonen och utseendet på Facebook, WhatsApp och Instagram. Du kommer inte att bli uttråkad längre med applikationen. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found