De 5 bästa HD-spelen som kan spelas på Android RAM 512MB

Tja, för de av er som kanske vill spela coola HD-spel, men RAM är fortfarande 512 MB, kan du prova några av följande HD-spel!

För spelare antar jag fördröjningsproblem det är inte något konstigt längre, för det är ett av hindren spel mest vanliga. Orsak eftersläpning när du spelar spel finns det också väldigt många typer, som för litet RAM-minne eller processorn som är inbäddad i en smartphone low-end processor. Detta problem gäller dock bara för stiliga spel som HD-spel.

Generellt sett är kraven för att spela HD-spel på en smartphone har minst 1 GB RAM-minne, klassificeras det också som mycket bristfälligt och begränsat. Men ändå betyder det inte en smartphone med RAM-minne under 1 GB kan inte spela HD-spel. Du förstår, det finns också några högkvalitativa HD-spel som kan köras på en liten RAM-smartphone eller åtminstone 512 MB RAM. Tja, för de av er som kanske vill spela coola HD-spel, men RAM är fortfarande 512 MB, kan du prova några av följande HD-spel!

  • 5 HD-grafik Android FPS-spel som kan spelas på en liten RAM-smartphone
  • 5 Android-anime-spel med den coolaste 3D-grafiken i historien
  • 5 sämsta plagiatspel du inte borde spela

De 5 bästa HD-spelen som kan spelas på Android RAM 512 MB

1. Assassin's Creed Pirates

Den första är Assassin's Creed. Ursprungligen var detta spel endast tillgängligt på PlayStation och PC. Men nu är det tillgängligt på Android. På Android finns det flera Assassin's Creed-serien och en av dem är Assassin's Creed Pirates, i den här serien skiljer det sig faktiskt inte mycket från andra serier, det är bara att berättelsen om dygden i detta spel är en sjömans.

Assassin's Creed också ett av de mest kända spelen eftersom det är ett old school-spel. Och för närvarande utvecklas Assassin's Creed fortfarande. Prata om Assassin's Creed Pirates Android kanske frågar många, ja, ser den här mycket HD-grafiken, släpar den inte när den spelas? Nej, även om den inbäddade grafiken är mycket hög kan det här spelet köras RAM-smartphone under 1 GBoch ApkVenue rekommenderar att åtminstone din smartphone har 512 MB RAM-minne.

2. Vildblod

Wild Blood också ett spel som inte är mindre intressant. Detta spel har släppts under lång tid, men entusiaster av detta spel växer varje dag. Om vi ​​pratar om grafik behöver ApkVenue inte oroa sig. Anledningen är Wild Blood visar mycket sofistikerad grafik och perfekt.

Det finns massor av roliga saker inuti Wild Blood-spel detta. Förutom att ha ett kvalitetsutseende stavas karaktärsdesignen också perfekt och unik. Inte bara det, spelet Wild Blood är också väldigt lätt att spela. För att spela detta HD-spel behöver du bara använda en smartphone 512 MB RAM bara verkligen.

3. Behov av hastighet: Inga gränser

Behov av hastighet: Inga gränser är ett Android-racingspel som är ganska bra grafiskt. Kanske Need For Speed: Inga gränser kan också sägas actionspel, eftersom det finns många spännande scener i det här spelet.

Need For Speed: No Limits erbjuder ett racingtema lite annorlunda med andra racingspel. Man kan säga Need For Speed: No Limits is extrem racing spel.

Unikhet Game Need For Speed: No Limits Enligt Jaka är en av anledningarna till att den erbjuder många spår, ett roligt racingtema, plus grafiken i detta spel kan tävla med PlayStation-spel. Inte bara det, i detta spel kommer också spelare att presenteras dussintals kända bilar. I själva verket är missbruk av detta spel inte en börda eftersom det är bevisat att Need For Speed: No Limits är kapabel Körs smidigt på 512 MB Android RAM.

4. Sandstorm: Pirate Wars

Sandstorm: Pirate Wars är ett lätt HD-spel som skiljer sig helt från resten. Här kommer spelarna att känna den verkliga utmaningen. Varför är det så? Eftersom detta spel presenterar ett mycket svårt och spänt uppdrag.

Sandstorm: Pirate Wars är en kamptema-spel, och skott är ditt jobb! Även om det här spelet inte handlar om historien måste du verkligen spela det. Varför? Eftersom det här spelet Sandstorm: Pirate Wars också inte för tung så att du kan spela på en smartphone med minst 512 MB RAM.

5. Ravensword: Shadowlands

Om du är mer intresserad av äventyrsspel, då Ravensword: Shadowlands är ett av de bästa spelen du måste spela just nu. Ravensword: Shadowlands presenterar ett sådant gratis äventyr och en mycket bred utforskning. Förutom att visa mycket sofistikerad HD-grafik är spelet Ravensword: Shadowlands också ganska bra när det gäller alias-spel väldigt spännande! Eftersom du kommer att bjudas in på ett äventyr för att utrota jättar på en mycket bred arena.

Det finns ärligt talat många den intressanta sidan av det här spelet, som karaktärsdesignen som ser kortfattad ut, plus detta spel ger också en mycket bra utsikt. Att döma av utseendet är det tydligt att Ravensword: Shadowlands kommer att vara tufft att spela. Men det visar sig, Detta spel är mycket stabilt när det spelas, även i 512 MB RAM kan det gå smidigt.

Det är De 5 bästa HD Android-spelen som kan spelas på 512 MB RAM. Hur? Är du intresserad? Eller är du fortfarande i tvivel? Du behöver inte oroa dig, för de fem HD-spelen ovan har bevisats av ApkVenue själva att de kan springa stabilt på low-end spec-smartphones. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found