bara ett år gammal! Här är 5 skäl till varför Windows 7 anses vara bättre än Windows 10

Även om Windows 7 bara är ett år borta, finns det fortfarande många användare som använder detta operativsystem. Här är några anledningar till att Windows 7 är bättre än Windows 10.

Är du en lojal användare av det legendariska operativsystemet Windows 7, gäng?

Windows 7 har blivit ett av de mest populära operativsystemen även om det klassificeras som old school.

Enligt NetMarketShareär antalet Windows 7-användare mer än en fjärdedel av det totala antalet användare av operativsystemet skrivbordet som helhet eller så mycket 36,43 procent i slutet av april förra året.

Tyvärr, enligt nyheterna som cirkulerar, upphör Windows 7s supportperiod Januari 2020 att komma.

Vad gör då Windows 7 fortfarande mycket efterfrågad trots att det finns ett nyare Windows 10-operativsystem? Följande är en fullständig förklaring.

5 skäl till att Windows 7 är bättre än Windows 10

Även fester Microsoft redan påminde Windows 7-användare om att operativsystemet bara är ett år gammalt, men det finns fortfarande många användare som är ovilliga att byta till Windows 10.

Vad gör sedan Windows 7-användare bekväma med det gamla skolans operativsystem? Här är Jakas kärlek 5 skäl till varför Windows 7 anses vara bättre än Windows 10.

1. Säkerhet och integritet

Säkerhet och integritet är en av anledningarna till att Windows 7-användare klagar och fruktar mest om de byter till Windows 10.

Windows 10 anses vara alltför nyfiken på personliga frågor från sina användare telemetri som är inbäddat i operativsystemet.

Kort sagt tjänar denna telemetri till hämta data i form av vad användare gör när de använder detta operativsystem. Därefter kommer dessa data att skickas till Microsoft senare.

Även om detta görs i syfte att kunna göra förbättringar av själva Windows 10-produkten är detta faktiskt den främsta anledningen till att Windows 7-användare inte vill byta.

De tror att Windows 10-operativsystemet inte är säkrare än Windows 7.

Enligt säkerhetsföretaget Webroothar den genomsnittliga datorn med operativsystemet Windows 10 färre skadliga filer än Windows 7 2017.

Om Windows 10 har 0,04 procent av skadliga filer har Windows 7 0,08 procent.

2. Programvarukompatibilitet

Nästa anledning till att Windows 7 anses vara bättre än Windows 10 är ett problem kompatibilitet programvara.

Windows 7 erbjuder fortfarande mycket bättre kompatibilitet jämfört med Windows 10.

Du kan känna detta när du installerar gammal programvara på Windows 10 som ibland har problem och inte ens kan fortsätta installationsprocessen.

Dessutom är en annan anledning till att Windows 7-användare är ovilliga att byta till Windows 10 eftersom de är starkt beroende av programvara som endast finns på Windows 7.

Det finns flera grundpelare för Windows 7 som tyvärr inte finns i Windows 10, varav en är Windows Media Center.

Till skillnad från programvara Windows Photo Viewer som du fortfarande kan njuta av på Windows 10 även om du måste installera det först har Windows Media Center-programvaran förstörts i det här operativsystemet.

För människor som är mycket beroende av denna programvara är det naturligtvis mycket svårt att byta till Windows 10, va, gäng.

3. Lätt att använda

Vem bland er kände sig förvirrad i början av övergången från att använda Windows 7-operativsystemet till Windows 10?

Det är inte bara du, gäng, för det här är också anledningen till att Windows 7 anses vara bättre och många användare inte vill byta till Windows 10.

Användargränssnitt eller gränssnittet för Windows 7 anses vara lättare att använda så att deras produktivitet förblir jämn.

Många Windows 7-användare är lata om de måste anpassa sig först när de använder Windows 10.

4. Tändare

I grund och botten har operativsystemen Windows 7 och Windows 10 samma hårdvarukrav.

Men verkligheten är att när du försöker installera Windows 10 på en dator eller bärbar dator vars specifikationer stämmer med minimikravet, kommer du att uppleva det eftersläpning.

Jaka hade känt det tidigare, gäng. Även om den bärbara datorn som ApkVenue använder uppfyller de minimikrav på maskinvaran som krävs för att installera Windows 10, går det faktiskt inte att detta operativsystem fungerar smidigt.

Detta händer eftersom Windows 10 har många ytterligare funktioner som inte finns i Windows 7, så att vår dator äter upp RAM och bandbredd mycket mer när du kör den.

Som ApkVenue skrev i punkt 2, förare eller programvara att vara oförenlig med Windows 10 kan vara den skyldige eftersläpning.

En av anledningarna till detta har äntligen fått Windows 7-användare att återvända till sitt favoritoperativsystem.

5. Uppdateringar

Fotokälla: makeuseof

Windows 10 har funktioner tvingad uppdatering vilket kräver att användare utför en tvingad uppdatering.

Även om du kan inaktivera den här funktionen sägs det att användarna fortfarande inte får 100 procent kontroll över operativsystemet de använder.

Förklaringen är att Windows 10 är oskiljaktigt från attacker av skadlig kod och den senaste Windows-serien utnyttjas verkligen av många hackare så att virus och andra skadliga filer kan infiltreras.

Om Windows 10-användare kan sluta uppdatera helt kan det vara farligt eftersom din dator lätt kan infiltreras av skadlig kod, gäng.

Så Microsoft-teamet håller dem kunna göra några viktiga uppdateringar för säkerheten för din PC eller bärbara dator.

Detta är också en av anledningarna till att Windows 7 anses vara bättre än Windows 10, gäng.

Det är några anledningar till att Windows 7-användare tycker att operativsystemet är bättre än Windows 10, gäng.

Det är av dessa skäl som Windows 7-användare är ovilliga att byta till operativsystemet Windows 10.

Läs också artiklar om Prylar andra drar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found