hur man gör sångstatus på whatsapp det enklaste

Vill du veta hur man gör status för den aktuella låten på Whatsapp Story? Kolla in följande ApkVenues recension, ja!

Funktionens popularitet berättelse som först myntades av Snapchat har nu trängt igenom nästan alla de bästa chattapplikationerna och sociala medier, inklusive WhatsApp med sin status.

Prata om status, den här gången kommer ApkVenue att ge dig tips hur hur man gör musikstatuslåtar på WhatsApp. Så inte bara Instagram bara den som kan göra det, men WhatsApp kan också. Hur gör du det? Här är recensionen!

Hur man gör sångstatus på WhatsApp

Olika sätt används av människor för att uttrycka sina känslor och känslor genom sin status på sociala medier. Vissa använder de bästa livsmotiverande orden, vissa använder en samling roliga och roliga bilder.

Nu finns det ytterligare en metod som används mer och mer nyligen, nämligen genom att ge musik eller låtar till en högre status relaterad verkligen med nuvarande tillstånd.

För er som vill veta hur man skapar sång- eller musikstatus på WA Story, ApkVenue kommer att ge tydliga och koncisa riktlinjer. Håll dig uppdaterad om Jakas recension nedan!

Hur man skapar sångstatus på WhatsApp utan applikation

Du måste ofta se eller till och med göra berättelse både på Instagram och på WhatsApp som innehåller foton eller videor med utdrag av låtar i.

Vanligtvis skapas sådant innehåll med ytterligare applikationer som Kinemaster, Inshot, Screen Recorder och liknande. Men visste du att innehåll kan göras direkt utan en applikation, du vet!

ja! Du kan skapa musikstatus på WhatsApp utan att behöva använda ytterligare applikationer, aka andra supportrar. Du behöver inte heller rota i rad rotapplikation på din smartphone, verkligen.

Allt du behöver göra är att följa steg för steg nedan. Lyssna en efter en, ja!

Steg 1: Först och främst, öppna filen, applikationen eller musikstreamingtjänsten som du brukar använda för att lyssna på dina favoritlåtar. I det här exemplet använder ApkVenue en av de bästa applikationerna för musikströmning på Android.

Steg 2: Tillbaka till hemskärm men stäng inte av musiken som spelas i det program du använder. Håll musiken på bakgrund. Du måste dock trycka först paus på musiken eller låten.

Steg 3: Gå in i WhatsApp-applikationen och välj sedan fliken Status och välj Min status för att börja skapa musikinnehåll. Öppna programmet som körs innan du börjar spela in bakgrund.

Steg - 4: Uppspelning låten som var före dig paus, återgå sedan till WhatsApp-applikationen och börja filma Den status du vill ha.

Steg - 5: Låten som spelas spelas in automatiskt i den statusvideo du skapar. Du kan lägga till rubrik såväl som filtrera i videon, då ladda upp till status din.

TARAA! Din musikstatus har laddats upp och du har gjort det enkelt utan hjälp av ytterligare applikationer.

Så här skapar du sång- eller musikstatus på WA Story utan applikation. Det krävs ett speciellt trick för att göra det. Men metoden ovan har garanterats vara 100% effektiv, gäng!

Hur man skapar sångstatus på WhatsApp med en applikation

Metoden ovan är faktiskt väldigt enkel. Ändå kanske det finns de som inte gillar den här metoden och väljer totalitet genom att använda en serie av de bästa videoredigeringsapplikationerna.

Därför, när du vet hur du skapar en sång eller musikstatus på WA Story utan en applikation, kommer ApkVenue att berätta hur du skapar en sångstatus på WhatsApp med applikationen.

Här kommer ApkVenue att använda Inshot-applikationen eftersom den är ganska praktisk och enkel att använda. Är du nyfiken? Här är recensionen!

Steg 1: Ladda ner och installera applikationen Skott som finns på Google Play. Nu, snarare än att vara komplicerat, har ApkVenue listat applikationen nedan. Vänligen ladda ner!

Appar Video och ljud InShot Inc. LADDA NER

Steg 2: Om så är fallet, skriv in och tryck sedan på Video. Välj det foto eller den video som du vill göra en berättelse.

Steg 3: Tryck därefter på musik för att välja den låt du vill använda.

Steg - 4: Välj spår eller låtar som du väljer som musik i din berättelse. Du kan också använda din egen musik, du vet!

Tryck i så fall på bocken och sedan på Spara i det övre högra hörnet.

Steg - 5: Ange videon som du gjorde i WA-berättelsen.

Gjort! Din WA-status har nu musik eller låtar. Riktigt enkelt, eller hur?

Det är ett enkelt sätt att skapa sångmusikstatus på WhatsApp med eller utan hjälp av ytterligare applikationer. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.