se upp, vilse! Här är 5 sätt att stärka en svag GPS-signal på Android

GPS aktiveras vanligtvis för att hitta den plats som vi ska använda Google Maps.

GPS är ett system som fungerar för att bestämma platsen eller platsen på hela jordytan. GPS aktiveras vanligtvis för att hitta den plats som vi ska använda Google Maps.

Vi kommer dock att uppleva ett fel GPS-signal om att vi inte kan använda den. Den här gången kommer ApkVenue att ge 5 sätt att stärka ett fel eller en svag GPS-signal på Android. Kom igen, låt oss se.

  • JOMBLO SPECIAL! 7 virtuella flickvänner du kan spela på Android
  • 5 obligatoriska Android-applikationer på singels mobiltelefoner
  • Fortfarande singel? Här, 5 ansökningar för att förföra kvinnor att snabbt få en pojkvän!

5 sätt att stärka en svag GPS-signal på Android

1. Aktivera GPS kontinuerligt

Att aktivera GPS-signalen gör att ditt batteri tar slut snabbt. Det spelar dock ingen roll om du letar efter den plats du ska åka till. Kontinuerlig aktivering förhindrar att GPS-signalen letar efter en GPS-signal och omedelbart anpassar sig till signalen. Men om det inte används rekommenderar vi stäng bara av GPS-funktionen så att ditt batteri räcker längre.

2. Uppdatera GPS-data

Att aktivera GPS kontinuerligt ger ingen stark GPS-signal. Nästa sätt du kan göra är att uppdatera GPS-data. Detta kommer att göra GPS-signal Du är tillbaka och letar efter data på den plats som du har angett. För att göra detta behöver du bara inaktivera GPS-funktionen och sedan aktivera den igen.

3. Aktivera läget för hög noggrannhet i GPS

Genom att aktivera hög noggrannhetsläge eller Hög precision i GPS kommer detta att göra din GPS-signal mycket starkare än tidigare. Tricket är att du kan trycka på GPS-funktionen och hålla den och sedan välja Läge efter det välj Hög noggrannhet.

4. Starta om smarttelefonen

Det fjärde sättet, nämligen starta om smarttelefonen dig om GPS-signalen är svag. På detta sätt kommer GPS-funktionen på din Android att ladda om data. Detta rensar också alla cachar som finns på din smartphone så att din smartphone kan fungera mer optimalt.

5. Använda Active GPS-applikationen

Om de fyra metoderna ovan fortfarande inte ger någon stark GPS-signal är det sista sättet att använda Active GPS-applikationen. Denna applikation har storlekar 277KB och har en aktiv GPS-sensor med 3 lägen, nämligen långsam, normal och snabb.

Tja, där är det 5 sätt att stärka en svag GPS-signal på Android. Det måste vara irriterande om vår GPS-signal är svag så att vi har svårt att hitta den plats vi ska till. Lycka till och förhoppningsvis användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found