hur man trycker på whatsapp utan att bli fast, lätt!

Nyfiken på hur man hackar WhatsApp utan en applikation? Här ger ApkVenue olika tips om hur man trycker på WA med Android utan att bli fast.

WhatsApp eller vad som kallas WA är en applikation chatt mest populära bland flest användare i världen.

Till skillnad från öppna sociala medier är WhatsApp mer stängt eftersom det innehåller meddelanden som endast är avsedda för vissa människor.

På grund av dess slutna natur är många nyfikna på andras privata konversationer. Oavsett om det är en svartsjuk pojkvän eller till och med en tjänsteman, tappar de andra människors WA för att skämma bort eller för att bevisa något.

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera flera hur man trycker på WA den mest kraftfulla och mest populära som används av många människor.

Hur man hackar det senaste WhatsApp 2020

Inte med onda eller till och med kriminella ändamål är Jakas mål att dela tips om hur man trycker på WA är positivt, verkligen! Till exempel vill du veta om din pojkvän bedrar dig eller utsätter någons onda avsikter för andra människor.

Oavsett hur bra en applikation är, det finns definitivt saker / funktioner som kan utnyttjas. Ett av de vanligaste sätten att hacka WA är genom WhatsApp webb.

WhatsApp Web skapades ursprungligen för att göra det lättare för dig att öppna WhatsApp direkt via en webbläsare på en dator. Tyvärr utnyttjas denna funktion av hackare för att trycka på andras WA.

Det är så enkelt att du inte behöver vara så geni som en hackare för att kunna göra det här. Dessutom finns det också hackare som utnyttjar spionapplikationer, t.ex. WhatsDog.

VISA ARTIKLAR

Poängen är att det fortfarande finns många knep, hackares knep för att knacka på andras WA. Detta borde göra dig ännu mer medveten motsvarar farorna med en helt digital värld.

Olika sätt du kan göra för att hacka WhatsApp

För att behandla din nyfikenhet har ApkVenue samlat flera sätt att knacka på WA som är 100% framgångsrika och mycket effektiva. Under tiden delas handledningen upp i 2, nämligen med appen och utan ansökan.

Om du inte kan vänta med att vilja veta, se helt nedan, gäng!

Hur man trycker på WhatsApp med hjälp av en applikation

Först och främst kommer ApkVenue att berätta om hur man trycker på WhatsApp med hjälp av ytterligare applikationer. Av de många applikationerna för att knacka på WA rekommenderar ApkVenue två applikationer, nämligen AirDroid och ClonApp Messenger.

Så här trycker du på WhatsApp på distans utan root: Air Droid

AirDroid är ett program som fungerar för att ansluta Android-enheter och datorer / bärbara datorer via ett trådlöst nätverk. Med AirDroid kan du komma åt andras WhatsApp via skrivbordet.

Det coolaste är att du inte behöver root-åtkomst för att använda AirDroid. Du måste dock installera den här applikationen, både på mobiltelefonen som du trycker på WhatsApp och även på den dator du använder.

 • Steg 1: Först måste du installera applikationen AirDroid Desktop på din dator först. Du kan ladda ner den via länken nedan.
Apps Produktivitet Sand Studio LADDA NER
 • Steg 2: När nedladdningen är klar installerar du programmet. Klick Nästa.
 • Steg 3: Välj målmapp för att spara denna programvara. Vänta några ögonblick och klicka sedan på Avsluta.
 • Steg 4: Gör det logga in med din e-postadress, Facebook eller Twitter-konto.
 • Steg 5:AirDrop Desktop redo att använda.
 • Steg 6: Nu kan du låna din flickväns mobiltelefon eller den person du vill trycka på WA för att installera AirDroid-applikationen. Klicka på länken nedan för att ladda ner:
Apps Produktivitet Sand Studio LADDA NER
 • Steg 7: Logga in genom att välja menyn Mig och klicka på knappen Tryck för att logga in. Du måste logga in med samma konto som du använder i skrivbordsprogrammet.
 • Steg 8: Välj sedan menyn Säkerhet och fjärrfunktioner. Aktivera funktioner Skrivbordsmeddelande.
 • Steg 9: När du har aktiverat den här funktionen visas alla typer av meddelanden på din dator, inklusive WhatsApp-chattar.
 • Steg 10: För att din pojkvän inte ska fånga dig kan du installera ett program som fungerar för att dölja programmet. Du kan dölja AirDroid som är installerad på din pojkväns mobiltelefon.
Så här trycker du på WhatsApp med ClonApp Messenger-applikationen

ClonApp Messenger är ett program som fungerar för att klona ett WhatsApp-konto. Denna applikation låter dig öppna någon annans WhatsApp-konto på din mobiltelefon genom att utnyttja funktionen streckkodssökning som WhatsApp Web.

 • Steg 1: Först kan du ladda ner applikationen ClonApps Messenger utvecklad av Karoon. Tyvärr är denna applikation inte längre tillgänglig Google Play Butik. Men du kan fortfarande ladda ner den här applikationen via länken nedan:

Ladda ner ClonApp Messenger via den här länken

 • Steg 2: När du har öppnat den kommer applikationen att be om flera behörigheter med utgångspunkt från behörighet att få åtkomst till dina filer och data, ringa samtal till att känna till din Android-enhets plats. Ge tillstånd genom att välja TILLÅTA i alla tre.
 • Steg 3: CloneApp Messenger visar WhatsApp-streckkoden. Nu kan du låna mobiltelefonen till den person du vill hacka, genvg.
 • Steg 4: Öppna WhatsApp-applikationen på personens mobiltelefon och välj sedan menyn WhatsApp webb längst upp till höger på skärmen.
 • Steg 5: När displayen visas skanningskod på personens cell, omedelbart skanna streckkod som visas i CloneApp Messenger-applikationen på din Android-smartphone.
 • Steg 6: Personens WhatsApp-konto kommer automatiskt att nås på din smartphone. Du kan nu komma åt och läsa alla meddelanden på WhatsApp-kontot utan rädsla för att bli upptäckt av kontoägaren.
 • Steg 7: Inte bara kan du trycka på WA, du kan också svara på chattar på WhatsApp-kontot, du vet!

Egentligen finns det många andra applikationer som du kan använda för att trycka på WA. För den fullständiga ansökan kan du besöka följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Hur man trycker på WhatsApp utan en applikation, kan du?

Om du är intresserad av att ladda ner ytterligare applikationer för att följa metoden för att trycka på WA ovan, är den här rätt för dig, här, gäng!

Nyfiken? Kolla in handledningen om hur du trycker på WhatsApp med följande mobilnummer eller e-post på iPhone / Android!

Hur man hackar Whatsapp med WhatsApp Web

Egentligen är den här självstudien något som liknar hur man använder ClonApp-applikationen ovan. Skillnaden är att du inte längre behöver ladda ner ClonApp och bara komma åt den från din mobiltelefon, gäng.

Om du vill veta hur du trycker på WhatsApp Wife utomlands med WhatsApp Web, följ stegen nedan:

 • Steg 1: Öppna webbläsarprogrammet på din mobiltelefon. Klicka på alternativknappen till höger och markera sedan Skrivbordsplats.

 • Steg 2: Gå sedan till webbplatsen web.whatsapp.com för att öppna WhatsApp-webbsidan. Kom ihåg alternativ Desktop-webbplatsen måste vara på, gäng. Om du inte kan det rensa historik och cache i din webbläsare.

 • Steg 3: WhatsApps huvudsida öppnas på din mobiltelefon komplett med QR-kod.

 • Steg 4: Låna mobiltelefonen som du vill trycka på och öppna sedan applikationen WhatsApp på mobiltelefonen. Klicka på menyknappen längst upp till höger och välj sedan ett alternativ WhatsApp webb.

 • Steg 5: Skanna QR-koden på din mobiltelefon med hjälp av WhatsApp-applikationen på någon annans mobiltelefon.

 • Steg 6: Klar, deh! Nu kan du övervaka alla chattar som går in i personens WhatsApp med din egen mobiltelefon utan applikation.
Hur man hackar WA via e-post, perfekt för förföljande par!

Förutom att använda WhatsApp Web finns det också, du vet, hur man hackar WA via e-post. Som vi vet har WhatsApp en funktion för att arkivera alla chatt historik.

Syftet med den här funktionen är att odödliggöra alla inkommande och utgående chattar på din WhatsApp. Med filer memosäkerhetskopiering, kan du söka efter viktiga filer eller chattar från någon som har tagits bort.

Men den här gången använder vi inte den för att öppna gamla meddelanden som har raderats på WhatsApp, utan för att kika på WA-meddelanden på andra människors mobiltelefoner.

Metoden är enkel. Du måste bara öppna den inställningar på din pojkväns WA och välj sedan Chattar. Klicka sedan på Chatt historik att kunna-exportera chatt.

Vidare, välj en chatt på flickvännens mobiltelefon som du vill kika på. Du kan välja att bara exportera eller komplettera text genom att välja Inkludera media / utan media.

Välj sedan E-post och ange en personlig e-postadress du. Vänta ett ögonblick tills WhatsApp skickar ett arkiv med din pojkväns samtal med andra via e-post.

För den fullständiga metoden kan du klicka på följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Farorna med att knacka på WhatsApp

När du har lärt dig hur du trycker på WA ovan vill ApkVenue också ge dig en varning, gäng. Du måste komma ihåg att det du gör är olaglig.

En annan persons privata konversation, vare sig det är en nära vän eller flickvän, är inte en offentlig konsumtion som alla kan njuta av.

Dessutom, om du använder det för din egen fördel. Om du fastnar av den andra personen du knackar på, kanske du anmält till polisen för att bryta mot lagen.

Människor som knackar olagligt kan dömas till fängelse upp till 15 år baserat på Lag nr 36 av artikel 56 i 1999.

För att inte tala om du sprider obehagliga saker som tillhör andra människor som du fångar upp. Du kan få ett brott ITE-lag och få dig i fängelse ännu längre.

Detta är Jakas artikel om hur man trycker på den senaste WA 2020 som ofta används. Missbruk inte det för att göra kriminella saker, gäng!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found