7 bästa multiplayer-spel för Android-bilspel

Massor av bilspel på Google Play-butiken, men har sällan ett flerspelarläge så det är inte särskilt tillfredsställande.

Ingenting är mer spännande och utmanande förutom att spela bilracingtema. Förutom att kunna bli av med din tristess kan det här spelet också öva din strategi. Anledningen är att vinna racing tema spel så här är inte alls lätt. Spelet blir ännu roligare om det spelas med vänner eftersom några av spelen nedan redan är stöder multiplayer.

Många bilspel i Google Play-butiken har det dock sällan ett flerspelarläge så det är inte särskilt tillfredsställande. Det är annorlunda om multiplayer tillhandahålls vilket innebär att du kan spela dueller med dina vänner.

Detta bilspel för flera spelare som ApkVenue kommer att granska kräver en internetanslutning, men du behöver inte oroa dig för att det inte suger upp din kvot. Så en enhet behöver bara aktivera hotspot-funktionen för att ansluta till andra smartphones.

  • 17 bästa bilspel 2020 för alla plattformar, mycket realistiska!
  • 9 multiplayer-spel för Android som du kan spela med vänner
  • 8 häpnadsväckande fakta om spelare som du måste veta

Dessa 7 bilspel för Android kan spelas flera spelare

1. City Racing 3D

Det här supercoola spelet är inte bara kul men det kan du också Spela med vänner eftersom det stöder flerspelarläge. Så du kan testa hur bra du är att spela spel med vänner. Och City Racing 3D-spel Detta ger flera spellägen som du kan välja Karriär, elimineringsturnering, 1 mot 1, tidsförsök och andra. Förutom det spännande spelet är grafiken i detta spel också väldigt intressant.

2. Racers Vs Cops Multiplayer

Racers Vs Cops Multiplayer är ett spel som helt omfamnar racinggenren. Förbi utvecklare Momend Ltd., detta spel kommer att bjuda in dig att få utmaningar till varandra hastighet kolliderade på två fordon. Du kan också välja en av förarna enligt dina önskemål. Flerspelarmodellen är fortfarande densamma, som är beroende av en wifi-anslutning på en av enheterna så att det kan vara din väns smartphone eller din egen.

3. Real Racing 3

Du kommer definitivt att vilja ladda ner den eftersom du ser denna fantastiska grafik. Real Rancing 3 som är gjord av utvecklaren ELECTRONIC ARTS, det kan förvåna dig efter att ha sett spelet. Anledningen är att den övergripande genren i detta spel inte bara är racing utan också existerar action och äventyr så detta spel kommer också att bjuda in dig till äventyr ensam eller i multiplayer.

4. SUP Multiplayer Racing

Detta lite löjliga spel är faktiskt inte mindre spännande än andra spel. SUP Multiplayer Racing presenterar också ett intressant spel som tävlingarna också kan tävla i hög hastighet för kan göra NOS. Om du ofta vinner tävlingar kan du en dag få utmärkta supersnabba fordon från och med Muscle Cars, Monster Trucks, Rally Cars to Hot Rods.

5. Super Car Racing Multiplayer

Inte mindre intressant, i spelet Super Car Racing Multiplayer eftersom det här spelet har många spår som du kan välja snöiga berg, stads- och stadsväg, höstväg och även strand väg och bygata. Alla dessa banor har olika utmaningar, så svårighetsgraden är inte densamma. Dessutom kan den spelas i multiplayer så det blir roligare att spela.

6. Reality Drift Multiplayer

Det sjätte spelet är ett tävlingsspel som skiljer sig från spelen ovan. Fastän Reality Drift Multiplayer också ett racingspel men det finns skillnader i spelet, om spelet ovan bara är ett vanligt lopp, detta spel måste köras i drift eller skjut. Detta spel kan liknas med Tokyo driftfilmer.

Dess unika mode multiplayer Detta spel kan inte bara spelas av två personer, du kan spela spelet Reality Drift Multiplayer med 32 personer. Så spelet blir mer spännande och utmanande.

7. Flerspelarlopp

Det ser ut som grafiken från spelet Flerspelarlopp inte lika bra som några av spelen ovan. Även om grafiken som bärs är ganska enkel, dock gameplay det som kom med var inte mindre spännande. Du kommer att spela som en supergalen bilförare inga regler, så vem är snabbast så vinner han. Förutom det kan det också vara multiplayer! NaturalMotionGames Ltd Racingspel LADDA NER

Det är 7 Android-racingspel som kan spelas i multiplayer. Spelet ovan kräver en anslutning från en av enheterna på båda smartphones. Men lyckligtvis kommer det inte att tömma din internetkvot. Tricket är att helt enkelt aktivera hotspot på din smartphone eller din vän, sedan ansluta den, när den är ansluten och sedan bara spela.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found