6 bästa Android-emulatorer för PC Mac OS X

Vill du köra Android-applikationer på Mac OS X-baserade enheter? Hitta svar på de bästa Android-emulatorerna här.

Olika saker angående Android verkligen mycket bra att spela. Var det applikationen eller spelet som presenteras den plattform från Google, erbjuder det alltid en annan upplevelse vid varje användning. Om du använder en dator eller bärbar dator, kan du fortfarande använda den?

Besvara frågan ovan, ja det kan göras. Eftersom Windows-operativsystem nu är det lättare för användare att betjäna programvara som stöder Android. Windows? Diskuterar vi Windows här? Inte. Vi pratar om Android-emulator för PC Mac OS X. Så, vad är den bästa emulatorn för att köra Android-applikationer med Mac OS X-operativsystemet?

  • 8 BlueStacks-problem och hur man löser dem
  • Hur man spelar Clash Royale på PC eller bärbar dator med den lättaste Android-emulatorn

6 bästa Android-emulatorer för Mac OS X PC

1. Bluestacks App Player

Vem känner inte den här emulatorn? Ja, Bluestacks App Player är en programvara mest vanliga. Vanligtvis använder du programvara detta använder definitivt en Windows-baserad dator. Tydligen, programvara Den här coola är också tillgänglig för Mac OS X. Så de av er som vill spela spel på Android på en Mac-enhet behöver inte oroa sig längre. Bluestacks i sig är den enda Android-emulatorn som stöds av investeringar från Intel, Samsung, Qualcommoch AMD.

2. Xamarin Android-spelare

Förutom Bluestacks, Xamarin Android-spelare är också den bästa Android-emulatorn som du kan använda på en dator baserad på Mac OS X. Du kan använda dina favoritappar eller spel på Android via denna emulator. Installationsprocessen är dock verkligen lite lång, du behöver bara följa instruktionerna killar.

3. Andyroid

Andy OS är ett operativsystem som erbjuder funktioner som är mycket, mycket rikliga på Mac-, Windows- och molnbaserade enheter. Detta ger flexibilitet mellan skrivbordet och mobil databehandling. Du kommer också att stanna aktuellt med uppgradera av de funktioner som tillhandahålls av det senaste Android-operativsystemet. Ja, Andyroid är en annan bästa emulator för dig att installera på PC Mac OS X.

4. Droid4X

Om du är lite lat och letar efter applikationer i emulatorn finns det en programvara bäst för dig. Hans namn är Droid4X. Denna Android-emulator gör det enkelt för dig dra och släpp filen i form av en applikation och installationsprocessen börjar omedelbart. Fortsätt sedan med att njuta av att spela dina favoritappar och -spel för Android.

5. ARChon! Android-emulator

Vill du köra applikationen på webbläsare Chrome på din Mac OS X-dator? Använda sig av ARChon! Android-emulator. Denna bästa Android-emulator hjälper dig att köra dina favoritappar och -spel för Android i webbläsaren Chrome. Wow, hur bra är det? Ni har alla utforskat den virtuella världen, du kan också spela spel också. Bra!

6. Genymotion

Genymotion är en av de bästa Android-emulatorerna som du kan välja att använda. Varför ska du välja Genymotion? Eftersom, programvara det är snabbt, enkelt att använda och är den mest kraftfulla Android-emulator som någonsin skapats. Dessutom, om du gillar att skapa Android-applikationer kan du testa dem med Genymotion.

Så det är sex val av den bästa Android-emulatorn som du kan hänvisa till för dig att använda. Om inte, försöker du bara en efter en för att jämföra förmågan. Senare, om en av emulatorerna är ditt bästa val, dela med sig din erfarenhet i kommentarfältet nedan. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found