Detta är Android System WebView-funktionen som du borde känna till

Är du en lojal användare av sociala medier, Facebook, Line, Twitter och Instagram? Om så är fallet måste du känna till funktionen för detta Android System WebView

Är du en lojal användare av sociala medier Facebook, Line, Twitter och Instagram? Om så är fallet måste du känna till funktionen för Android System WebView detta. Tidigare diskuterade vi Android-funktioner närrot och Android-enhetshanteringsfunktioner. Så, nyfiken på Android System WebView-funktionen? Kom igen, se förklaringen!

  • Med Android Marshmallow, vilken funktion har en smartphone efter att ha rotat?
  • BRÅDSKANDE! Det här är de saker du måste göra för att hålla din Android säker

Här är funktionerna i Android System WebView som du borde känna till

Android System WebView är en systemkomponent som skapats av Chrome och tillåter Android-applikationer att visa sidan hemsida utan att behöva öppna en webbläsare. På operativsystemet Android 4.3 och senare använder Android System WebView kod baserad på Apples Webkit som den teknik som finns i webbläsaren Safari.

I operativsystemet 4.4 och senare använder Android System WebView basen öppen källa från Google Chrome (som använder Google Blink-motorn). Medan Android 5.0-operativsystemet är Android System WebView en separat applikation som gör att den kan uppdateras via Google Play utan att det krävs uppdateringfirmware först.

Till exempel i appen Line Today kan du se nyheterna som trender den dagen genom att helt enkelt klicka på nyhetsbilden. Då kommer informationen om nyheterna att visas utan att du måste öppna webbläsaren först för att läsa nyheterna på Line Today. Utan denna Android System WebView fungerar den här funktionen inte korrekt.

Men det upptäcktes nyligen att Android System WebView är möjligt hackare att stjäla viktiga data medan du surfar på Internet via Android WebView-appen. Till skillnad från fallet med Android-applikationer som ägnas åt webbläsare som Google Chrome och Mozilla som redan har ett eget säkerhetssystem och som är separata från Android System WebView.

Det är bra du gör uppdatering den här Android System WebView-rutinen för att säkerställa att din Android-telefon har nya säkerhetsuppdateringar och korrigeringar buggar Övrig.

Så det var Android System WebView-funktionen för din Android-telefon. Om du precis öppnat hemsida att läsa nyheter eller bara leta efter lätt information är det fortfarande relativt säkert. Men om du vill göra Internet-transaktioner bank eller andra frågor relaterade till sekretess bör du använda en webbläsare som redan har ett eget säkerhetssystem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found