hur man gör en Android-smartphone kan vara cctv

Har du en mobiltelefon som du inte använder hemma? Det är bättre att du bara gör CCTV, gäng med den här applikationen, det är väldigt enkelt!

Har du en Android-smartphone som fortfarande fungerar men inte längre används? Om det finns är det bättre att göra din Android-smartphone som en CCTV! Kan du?

Svaret, verkligen, gäng! Allt du behöver är en Android-smartphone, en applikation i den, en laddare och ett WiFi-nätverk eller en minsta 3G-internetanslutning.

Naturligtvis är det inte svårt för dig, hemma eller på ett kontor i modern tid som denna, du måste ha en internetanslutning installerad. Så vad väntar du på?

Hur man gör en mobiltelefon till en CCTV med Alfred Camera

Hur viktigt är det att göra din bästa Android-smartphone till en CCTV? För några av er spelar det ingen roll.

Men med CCTV kan du övervaka ditt käraste rum, till exempel ett privat rum hemma, ombord eller ditt arbetsområde för att vara säkrare. Så, vad är det enkla sättet?

Du kan dra nytta av flera applikationer som är tillgängliga gratis i Play Store. En av dem är Alfred Camera.

Steg 1 - Förbered två Android-smartphones

För att endast kunna installera CCTV med en mobiltelefon behöver du bara förbereda två smartphones. Kan Android eller iPhone verkligen, gäng.

En kommer att användas som en CCTV-kamera, och den andra kommer att vara visare-hans. Förbered dig också laddare så att din CCTV kan vara aktiv 24 timmar.

För att göra kameran mer stabil, använd ett stativ och placera det på en plats som är tillräckligt hög så att räckvidden blir större.

Åh ja, se till att din internetanslutning är stabil eftersom den här applikationen verkligen beror på internetens stabilitet. Använd Wi-Fi när det är möjligt.

Steg 2 - Installera Alfred Home-applikationen

Appar Verktyg Alfred Systems Inc. LADDA NER

Nästa steg du kan göra är att ladda ner och installera en applikation som heter Alfred Home Security Camera.

Denna applikation är inte bara tillgänglig för Android-enheter eftersom du också kan installera den här appen på iPhone. Installera den här applikationen på de två smartphones som du vill använda.

Du behöver inte spendera pengar för att kunna använda det här programmet eftersom du kan ladda ner det gratis, även om det finns ett alternativ att uppgradera till premiumversionen.

DetaljInformation
UtvecklareAlfred Labs Inc.
Betyg4.8 (242.065)
StorlekVarierar efter enhet
Installera10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Steg 3 - Välj Smartphone-funktioner

När du öppnar den här applikationen visas flera handledning. Därefter visas två alternativ, nämligen Kamera och Visare.

Kamera är ett alternativ för att göra en Android-smartphone till kameran. För att få bästa inspelningsresultat, använd en smartphone med den bästa kameran.

Å andra sidan gör Viewer smarttelefonen till ett övervakningsverktyg för visning av smartphone-inspelningar som används som en kamera realtid.

Steg 4 - Ange samma Google-konto

När du bestämmer vilken smarttelefons roll du kommer att bli ombedd att ange ett Google-konto så att du kan ansluta till varandra. Om du inte har ett Google-konto, skapa ett först, gäng!

Använd samma Google-konto på båda enheterna eftersom den här applikationen kan anslutas via Google-konto.

Senare, med detta Google-konto kan du också komma åt den här kameran på en dator via Alfreds webbplats.

Steg 5 - Övervaka CCTV-aktivitet

När du har slutfört stegen ovan, placera din smartphone där du vill ha den. Du kan välja om du vill använda den främre eller bakre kameran.

Denna applikation fungerar också i bakgrunden och kommer att fortsätta spela in även när skärmen är avstängd.

För att övervaka din bästa Android-smartphone som har använts som CCTV, kom ihåg att du måste installera samma applikation på en annan Android-telefon igen.

När smarttelefonen som används som en kamera fungerar kan du övervaka den direkt via din andra smartphone.

Med den här applikationen kan du spela in olika händelser som spelats in av kameran så att du kan veta vad som hände när du lämnade ditt rum.

Hur man gör en mobiltelefon till en CCTV med WardenCam

Apps Utilities WardenCam360 - Hemsäkerhet, LADDA NER Videoövervakning

En annan applikation som du kan använda för att göra din smartphone till en CCTV är WardenCam. Precis som tidigare måste du förbereda två användbara smartphones.

Vad du behöver göra först är att installera applikationen WardenCam på Android- och iOS-telefoner.

Precis som Alfred Camera kan du också använda den här applikationen gratis. Stegen du måste göra är desamma som den tidigare applikationen, gäng!

DetaljInformation
UtvecklareWardenCam360 - Hemsäkerhet, videoövervakning
Betyg4.2 (49.667)
StorlekVarierar efter enhet
Installera10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Om du vill hitta andra applikationer som kan göra din smartphone till CCTV, stanna bara vid Jakas artikel nedan, OK!

VISA ARTIKLAR

Det är så du kan göra din smartphone, Android eller iOS till CCTV. Men kom ihåg, kompensera inte för dåliga saker som att sättas i din pojkväns rum!

På det här sättet kan du ta reda på vad som hände med rummet eller huset du bor i just nu. Det kan spelas in läskiga mystiska händelser!

Skriv ner resultaten av din upplevelse i kommentarfältet nedan när du har provat det, gäng! Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found