ett kraftfullt sätt att bli av med mystart-sökning och liknande adware i webbläsaren på din dator

Min startsökning är mycket välkänd eftersom den ofta attackerar webbläsare. För att åtgärda detta är detta ett kraftfullt sätt att ta bort My Start Search och liknande i webbläsaren.

För människor som gillar attladda ner och till-Installeraprogramvara Från internet finns det ett problem som ofta möter. Det är webbläsare öppnas plötsligt automatiskt Min startsökning eller sökmotorer andra utan order. Detta är väldigt irriterande och kan göra din dators prestanda långsam. För att åtgärda detta är detta ett kraftfullt sätt ta bortMin startsökning och liknande på webbläsare.

 • Dessa är de 10 farligaste hackarna i världen (Psst ... Det finns indonesiska hackare, du vet)
 • Hur man använder 68 Antivirus samtidigt på en dator
 • Hur man utökar FlashDisk från VIRUS med gratis IMMUNISERING

Sådana fall kallas vanligtvis Webbläsarkapning aka piratkopiering webbläsare. Japp, för att attackeras av skadlig kod Detta är webbläsare du. Från webbläsare som har smittats, skadlig kod detta kan också komma in i systemet dåladda ner såväl somInstallera olika programvara andra du inte behöver automatiskt. Om du upplever detta, här är några steg du kan ta.

Steg för att ta bort min startsökning från din webbläsare

Manuellt sätt

1. Meng-avinstallera Misstänkta program

Det första steget är att ta bort misstänkta program på din dator. Metoden är som följer:

 • Öppen Kontrollpanel på din dator och välj sedan "Program och funktioner".
 • Leta efter program med misstänkta namn eller program som aldrig har varitInstallera tidigare. Klicka sedan "Avinstallera / ändra" på toppen. I detta steg måste du vara uppmärksam när du ser programmens namn ochavinstallera allt så att det inte längre visas.

2. Återställ webbläsaren

Det andra steget du kan göra är att återställa inställningarna webbläsare du. Den här gången kommer ApkVenue att ge ett exempel med hjälp av Google Chrome. Här är hur:

 • Öppen "Inställningar" på Google Chrome-menyn på din dator.
 • Klicka på knappen "Återställ inställningar" längst ner.
 • Vänta ett ögonblick på inställningen webbläsare du återgick till det normala när du precis komInstallera.

Automatiskt sätt

Tyvärr kräver den manuella metoden ovan hög noggrannhet, en komplicerad process och relativt lång tid. Faktum är att det ofta inte fungerar, för skadlig kod det kan också komma in i systemet och installera om det automatiskt. Tja, så att du inte bryr dig, det är bättre att bara använda en rengöringsmedel adware eller antivirus. Windows Defender standard Windows är också faktiskt ganska bra och användbart. Men för att göra det enklare och mer övertygande kan du prova några rengöringsmedel adware och följande antivirusprogram:

 1. AdwCleaner
 1. Verktyg för borttagning av skräp
Antivirus- och säkerhetsappar Thisisu LADDA NER
 1. Avast! Gratis antivirus
 1. Kaspersky Anti-Virus

Det är det kraftfulla sättet ta bort Min startsökning och liknande på webbläsare. Som en försiktighetsåtgärd och säkrare åtgärd bör du inte ladda ner och installera programvara slarvigt. Från och med nu kan du ladda ner en mängd programvara gratis, lagligt, snabbt och säkert på betrodda webbplatser som JalanTikus.com. Om du har annan information, en mer praktisk metod eller en fråga, skriv i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found