5 applikationer för att läsa de bästa nyheterna, de mest uppdaterade av de senaste händelserna

Behöver du de senaste nyheterna? Installera bara följande bästa applikationsrekommendationer för Android-läsning. Garanterad att inte missa information!

Alla behöver definitivt information i form av nyheter så att de inte missar den uppdatering som händer varje dag. För att ta reda på vad som hände skulle du kanske behöva köpa en tidning.

Nu, med utvecklingen av teknik, kan du läsa senaste nytt via en Android-smartphone.

Det stämmer, vad du än vill kan göras med bara en Android-telefon. Allt du behöver göra är att ladda ner det nyhetsläsningsprogram du vill ha ja! Du kan enkelt läsa de senaste nyheterna.

Vilken senaste nyhetsapplikation ska du sedan ladda ner? Koppla av, ApkVenue har några en samling av de senaste nyheterna som du kan ladda ner på Android.

Lista över ansökningar för att läsa de senaste nyheterna som gör att du inte är "Kudet"

1. BaBe - Läs nyheter

Brud är den senaste nyhetsapplikationen som tillhandahåller en mängd nyheter från olika populära mediasidor och förpackas i bara en applikation. Denna nyhetsläsningsapplikation är ett måste för dig att ladda ner på grund av alla nyheter uppdatering och happening alla färdiga här.

Det är enkelt att använda, du behöver bara öppna BaBes senaste nyhetsapplikation då alla nyheter visas på huvudsidan.

Om du vill hitta de nyheter du vill ha i detalj behöver du bara ange nyckelord och sök vidare sökruta.

Hörde att BaBe-applikationen också har inbäddad teknik Artificiell intelligens eller AI när de presenterar nyheterna.

Det coola är att den här nyhetsläseapplikationen har titeln med den högsta betyget på Play Store, vet du.

Kom igen, ladda ner följande BaBe-applikation:

Mainspring Productivity Apps NEDLADDNING

2. Linje idag

Visste du att det finns en ansökan om de senaste nyheterna som presenteras i en ansökan chatt? Det är Linje idag. Ansökan chatt heter Line har en intressant funktion för att presentera en mängd information och nyheter, som är förpackade i ett paket.

För att använda den behöver du bara ha och ladda ner Line-applikationen först. Sedan går du till menyn Tidslinje, och i toppositionen kommer det att finnas en Line Today-skärm.

Åh ja, om du vill veta hur du öppnar Line Today på en dator kan du läsa Så här får du tillgång till LINE Today på en dator.

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

3. Detikcom

Andra aktuella nyhetsapplikationer är Detikcom. Ansökan är en nyhetsläsningsapplikation som visar alla nyheter både inhemska och utländska som kommer från täckningen av Detik-journalister.

På så sätt behöver du inte bry dig om att öppna en webbläsare för att gå till webbplats detik.com.

Hur man använder det är väldigt enkelt, du behöver bara ladda ner programmet Detikcom, sedan söker du efter den kategori du vill ha.

Det finns sport, politik, social, infografik och många andra. Gillar du den här nyhetsläsningsapplikationen?

Ladda ner applikationen här:

Appar produktivitet PT. Agranet Multicitra Siberkom LADDA NER

4. Kompascom

Fortsätt till andra nyhetsapplikationer. Den här gången finns det Kompascom. Inte mycket annorlunda än Detikcom, presenterar Kompascoms nyhetsläsningsprogram också en mängd nyheter som kommer från och utanför landet, resultatet av Kompas-journalisternas täckning.

Genom att ladda ner Kompascom-applikationen behöver du inte bry dig om att öppna webbläsaren först för att läsa de senaste nyheterna.

Att använda Kompascom-applikationen är inte svårt. När du öppnar den här applikationen kommer du att kunna se vilka nyheter som görs rubriker den här gången.

Sedan kan du också välja vilken nyhetskategori du gillar och du kan välja den i detalj på hjälp sökruta.

Du kan ladda ner ansökan nedan här:

Produktivitet Kompas.com-appar LADDA NER

5. Avvisa

Trött på att läsa? Fortsätt så att du kan uppdatering om de senaste nyheterna utan att behöva läsa hur? Enkelt, du kan ladda ner applikationen Försvinna.

Vad är Disvid-applikationen? Disvid är ett program som presenterar de senaste nyheterna i videoformat.

Bortsett från nyheter, ger denna applikation också en mängd användbara tips. Om du tror att videon som presenteras har en lång varaktighet, lugna ner Disvid packar alla videor kort och tätt.

Kom igen, ladda ner Disvid-applikationen!

Appar Video och ljud Ladda ner Disvid

Det är en samling av de bästa nyhetsläsningsprogrammen som du kan komma åt på en Android-smartphone. Har du redan en av dessa? Jaka gissar, det har du säkert Installera BaBe eller Line, eftersom dessa två applikationer är de mest populära bland andra aktuella nyhetsapplikationer.

Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found