hur man loggar in på facebook utan att behöva skriva din e-postadress och lösenord

Glömmer du ofta Facebook-lösenord på grund av många andra sociala mediekonton? Eller glömmer du lösenorden för alla sociala mediekonton ofta? ApkVenue, det finns ett sätt att logga in på Facebook utan att behöva skriva din e-postadress och lösenord.

Ingen tvivlar på framgång Facebook. Denna sociala nätverkssajt som fortsätter att förvärva många andra tjänster växer verkligen. Även om utvecklingen inte är så snabb som den brukade, används Facebook fortfarande av många människor för att hålla kontakten med gamla vänner.

Tillsammans med det ökande antalet sociala mediasidor eller applikationer är det inte omöjligt att du kommer att glömma ditt Facebook-lösenord. ja, så att du inte bryr dig om att komma ihåg ditt Facebook-lösenord, ApkVenue finns ett sätt att logga in på Facebook utan att behöva skriva ett lösenord.

  • Hur man hackar Facebook för andra 2020 och tips för att förhindra det!
  • Detta är anledningen till att Facebook är hackat och inte kan nås
  • MÅSTE TAU! Här är 5 sätt som hackare kan stjäla data från Facebook-användare
Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER

Åldrar inte redan kopierar lösenord!

Det finns separata lösenord för arbets-e-post och arbets-e-post. För att inte tala om lösenorden för Facebook, Twitter, Instagram, Path och tjänster chatt som BBM, LINE och andra. Vill du fortfarande memorera alla dina lösenord? Bättre att använda applikationen Dashlane Password Manager så att du inte behöver bry dig om att memorera alla dina lösenord.

Apps Produktivitet Dashlane LADDA NER

Med Dashlane är Facebook-inloggning inte komplicerad

Liksom löftet i början kommer ApkVenue att ge dig ett sätt att logga in Facebook utan att behöva skriva in ett lösenord. Utan att ens behöva skriva in ett e-postmeddelande. Öppna bara applikationen, den blir automatisk logga in Okej. Men innan det måste du installera och aktivera tjänsten Dashlane över.

  • När Dashlane har installerats på din smartphone, registrera dig om du aldrig har haft ett konto. Eller logga in om du redan har ett Dashlane-konto.
  • Kom ihåg! Du måste komma ihåg Dashlane Master-lösenord din så att du kan få tillgång till all information i den.
  • På startskärmen får du alla lösenord som du har sparat. Du kan lägga till ett nytt e-postadress och lösenord som du vill spara i Dashlane. Dessa data används vanligtvis för logga in i webbläsaren.
  • Att kunna logga in Facebook-applikation utan lösenord eller e-post, kan öppnas Alternativ. Sedan Välj Auto-inloggning fos Apps, och aktivera tillgänglighetsinställningar genom att följa instruktionerna på skärmen.
  • Nästa tack logga in Återställ din Facebook. Målet är att Dashlane kan spela in ditt Facebook-lösenord. Tecknet när Dashlane är aktivt är att ikonen visas täcka över Dashlane som visas.
  • Om Dashlane lyckas spela in ditt lösenord, varje logga in Facebook-ikonen visas täcka över Dashlane. Tryck bara på ikonen så kommer du automatiskt logga in till Facebook.

Enkelt, eller hur? Egentligen är det inte bara för Facebook, du kan använda Daslane i alla applikationer som är installerade på din Android eller till och med på de webbplatser du besöker ofta.

Med Dashlane kan du logga in i alla applikationer utan att behöva ange e-post och lösenord igen. Och du behöver inte komma ihåg lösenorden och e-postmeddelandena för alla konton du har. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found