särskild! så här gör du tvillingfoton på en Android-smartphone

Vill du göra ett foto som sticker ut genom att klona dig själv. Här ger ApkVenue en handledning om hur man tar två foton på en Android-smartphone. Måste försöka.

I fotograferingsvärlden garanterar en sofistikerad kamera inte att du kan producera fantastiska foton. Kreativitet och aning är två oskiljaktiga element för att skapa ett unikt foto.

Sluta aldrig vara kreativ för dig som känner dig intresserad av fotografering. Säg inte att du inte har en bra kamera, du kan använda en Android-smarttelefonkamera för att finslipa dina fotograferingsförmågor. Exempel på häftiga fotografikoncept för att finslipa färdigheter som foton levitation, Du kan också spela i perspektiv, men vad ApkVenue kommer att diskutera den här gången är hur man fotograferar tvillingar på Android.

  • BRA! Denna kompaktkamera är utrustad med den ultimata ultrahöga zoomlinsen
  • Häftiga knep för att använda Samsung Galaxy Note 5-kameran
  • Tips för fotografering med en smarttelefonkamera

Hur man gör tvillingfoton på en Android-smartphone

Installera applikationen Clone Camera

I handledning hur man fotograferar tvillingar på Android den här gången använder ApkVenue appen Klon kamera som du kan ladda ner och installera gratis i Google Play Butik. Med Clone Camera kan du skapa foton som sticker ut genom att klona dig själv.

Appar Photo & Imaging Map-vision NEDLADDNING

Använd ett stativ eller stativ

Det finns inget ram specialuppsättning, så att du fritt kan föreställa dig beroende på bakgrunden. För att få perfekta resultat rekommenderar ApkVenue att du använder ett stativ, stå eller annan grund för att din smartphone ska vara stabil. Då kan du använda funktionerna självutlösare, med start från 5 sekunder, 10 sekunder till 60 sekunder, justera den bara till stilen på ditt foto.

Var snygg och ta så många foton du vill, men upp till fyra bilder. Följ bara riktlinjerna, det är väldigt enkelt att bara trycka och klottra. Tryck förhandsvisning För att se det slutliga resultatet är det inte begränsat till att du också kan välja en mängd coola filter, anpassa till olika verktyg redigera foton och dela med sig.

Det slutliga resultatet

Hur väldigt enkelt är det inte Android tvillingar foto sätt? Du kan göra foton som är coolare än vad Jaka visade. Inte begränsat till tvillingfoton, du kan också använda levitationseffekten med hjälp av Clone Camera. Om du vill dela med sig på Instagram och behöver en stilreferens kan du använda den hashtags#klonkamera eller #CloneCameraChoice för att visa dina favoritfoton i cyberspace. Det är inte omöjligt, ditt foto är en av dem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found