De 4 bästa chatbotlinjerna som gör chatten ännu mer spännande

LINE själv är känt som en smart portal, som nästan alla är tillgängliga på en plattform. Nu innan LINE lyckades få 399 lokala utvecklare lyckades LINE också screena 12 vinnare av LINE Developer Challenge 2017.

Chatbot är en av de tekniker som förutspås vara en trend under 2017. Ett antal populära applikationer för snabbmeddelanden har också drunknat chatbots, från Facebook Messenger, BlackBerry Messenger (BBM), till LINE.

LINE själv är känt som en smart portal, som nästan alla är tillgängliga på en plattform. Nu före det lyckades LINE fånga 399 utvecklare lokalt har LINE framgångsrikt valt 12 vinnare av LINE Developer Challenge 2017.

  • Lär känna Nadia, chatboten med en "mänsklig själ"
  • Med hundratals miljoner pengar vinner dessa utvecklare framgångsrikt 2017 LINE Developer Challenge
  • BBM har mer sofistikerad och annorlunda smak, nu har Chatbot API

4 bästa LINE Chatbots som du bör få vänner

Det finns tre kategorier tillgängliga, nämligen verktyg för bots som underlättar vardagens uppgifter. Sedan finns det bot i spelkategorin som är mycket interaktiv och kan föra användare närmare. Studentkategorin är också att hjälpa eleverna att lära sig på ett roligt sätt.

Omedelbart här är fyra förstaplats-chatbots som du måste lägga till i din LINE.

1. Hej Yuri @hiyuripem

Hej Yuri är huvudmästaren för LINE Developer Challenge 2017. Med denna chatbot kan du göra olika roliga aktiviteter med foton, till exempel hur kändis ser ut och hur bra din partner är kompatibel.

Du kan också spela hangman-spel, frågesporter, personlighetsanalys och mer. Det är riktigt spännande.

2. Få rabatt @getdiskon

Vem vill inte ha rabatt? Ja, chatbot Få rabatt detta hjälper dig att hitta den bästa kampanjen. Intressant kan du söka efter köpcentrum, plats, varumärke, kreditkort och andra.

VISA ARTIKLAR

3. Pablow @pablow

Pablow Det här är en chatbot som slår stormen. Du kan spela olika roliga frågesporter, men svaret är lite udda. Fortsätt att prova dina färdigheter för att spela gissa memes eller fotobeskrivningar.

4. Qiwi Portal

Om din status fortfarande är student är det verkligen obligatoriskt att lägga till chatbotvänner Qiwi Portal den här. Du kan chatta på ett interaktivt sätt, använda engelska så att du också kan lära dig.

Du kan också lägga till scheman, uppgifter, hitta information relaterad till stipendier, praktikplatser och mer.

Det är de 4 bästa chatbots som du bör lägga till dina LINE-vänner till nu. Åh ja, de vinnande spelskategorierna är Pablow (1), Othello (2), LoveGet! (3). Under tiden inkluderar kategorin Verktyg Få rabatt (1), Hej Yuu (2), MasakYuk! (3).

Under tiden inkluderar studentkategorin Qiwi Portal (1), Tanya Jalan (2), LibraryPedia (3). Och huvudmästaren är Hej Yuri. Prova bara själv, på samma sätt som du lägger till vänner till LINE-menyn, nämligen med klick "Lägga till vänner".

Läs också artiklar om LINJE eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found