säkert sätt att se lösenord lagrade på Google Chrome

För dig som vill organisera användarnamn och lösenordsdata som lagras i Google Chrome kan du använda den här metoden för att visa lösenord i Google Chrome!

Android-smartphones är vanligtvis utrustade med ett antal Googles standardapplikationer, varav en är en webbläsarapplikation som heter Chrome. Det är du som ofta surfar genom applikationen Google Chrome kan ofta lagra dataformulär Användarnamn och Lösenord när du öppnar tjänster uppkopplad. Så kan dessa uppgifter visas eller raderas?

För de av er som vill organisera användarnamn och lösenordsdata som lagras i Google Chrome är det här hur man visar lösenord på Google Chrome. Kom igen, låt oss lyssna!

  • Wow! Här är 7 bästa applikationer för att duplicera Medsos-konton på Android
  • 15 unika Android-applikationer du måste prova 2018

Rätt sätt att se sparade lösenord i Google Chrome

  • Först, snälla öppna applikationen Google Chrome och klicka på sektionsmenyn uppe till höger med en punktlogotyp.

  • Klicka på på menyn Miljö och klicka på alternativ Spara lösenord. Antagandet är den här funktionen du har aktiverat den följ inställningarna standard under den första installationen av Google Chrome.

  • I det här avsnittet ser du lösenorden och användarnamnen på vilka webbplatser finns lagrade och sedan kan du radera dem genom att klicka på webbplatsen relaterad.
  • Om du vill visa och ändra det detaljerade lösenordet och användarnamndata, klicka på ** visa och hantera sparat lösenord på passwords.google.com **. Du kommer automatiskt att anslutas till webbplatsen efter att ha tryckt på den.
  • Om du redan är ansluten till webbplatsen passwords.google.comsnälla du logga in Återställ genom att ange ditt Google-konto och lösenord.
  • I avsnittet Sparat lösenord, tack svep skärmen längst ner. Här kan du se information om lösenordet och användarnamnet som lagras när du öppnar en webbplats eller applikation, ändra det genom att skriva lösenordet på nytt eller ta bort det genom att klicka logotyp (X).

Hur? Är det inte lätt att se lösenordet i Google Chrome via en smartphone? Lycka till! Glöm inte att dela din erfarenhet i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found