vad är shareit-appen? så fungerar det

Vill du enkelt överföra filer mellan enheter och plattformar? Försök bara med SHAREit-applikationen! Vill du veta mer om den här applikationen? Kom och läs här!

Vid överföring av olika data enhet Blir en nödvändighet, applikationshjälp på HP Android-enheter är den enklaste lösningen. Förutom att vara mer praktisk, så är du det också bry dig inte hantera kablar för att ansluta den till PC.

En av applikationerna i Play Store är Dela det, som du kan använda för överföra olika typer av filer. Vill du veta mer om vad som är SHAREit-applikationen? Kom igen, kolla genast nedan.

  • Hur man använder SHAREit för snabb filöverföring
  • De 10 bästa applikationerna för att överföra filer mellan Androids utan Bluetooth
  • Enkla sätt att komma åt andra datorer med Google Chrome

SHAREit-applikation för PC och Android

Vad är SHAREit-appen?

Om du vill överföra filer från Android till PC utan att behöva bry sig om kablar, än mindre med moln som kan äta upp din kvot, appar Dela det kan vara lösningen. Denna applikation i sig är användbart för att skicka filer i form av musik, videor, foton, filer, till och med applikationer.

DELA det själv utnyttja WiFi-anslutningen för att skicka filer från en enhet till en annan utan behov av en internetanslutning alls. Eller så kan du också med hjälp av hotspots på din mobiltelefon som ett media för filöverföring utan att minska din mobiltelefonkvot.

Förutom mobiltelefoner till datorer kan SHAREit också överföra filer mellan smarttelefonplattformar, t.ex. Android, iOS och Windows Phone. Allt är enkelt, bara ett klick bort.

Hur man laddar ner SHAREit-applikationen

Denna filöverföringsapplikation, förutom att den är enkel att använda, är också tillgänglig för olika plattformar. Denna applikation är tillgänglig för Android, iOS, Windows Phone, Windows och Mac.

För att ladda ner SHAREit-applikationen kan du besök dess webbplats på ushareit.com, eller så kan du gå direkt till din smartphone-appbutik. Eller så kan du också ladda ner den direkt från JalanTikus genom att klicka länken nedan.

Android

Apps Productivity SHAREit Technologies Co.Ltd LADDA NER

Windows-dator

SHAREit applikationsfunktioner

Som JT nämnde ovan kan den här appen överföra filer mellan enheter och mellan plattformar utan att vara ansluten med en kabel. Du behöver bara en WiFi-anslutning som medium för att skicka filer med höga sändnings- och mottagningshastigheter.

Jämförelsen är så här om du skickar en 350-400 MB genom att använda Bluetooth kan den erforderliga tiden vara ute 20 minuter ännu mer. Men med SHAREit-appen behöver du bara minst för att överföra filer av samma storlek 1-2 minuter endast.

Filerna som du kan skicka varierar också från och med foton, musik, videor, text, doc, pdf, applikationer, kontakter, SMS, MMSoch andra filer. Hur använder du sedan SHAREit?

VISA ARTIKLAR

Hur man använder SHAREit

1. När du har laddat ner appen på Android öppnar du appen och välj Skicka om du vill skicka.

2.Sök efter filer filer du vill skicka, till exempel foton, videor, musik eller APK-filer. Tryck i så fall på Skicka.

3. Klicka på om du vill ta emot filen Motta.

4. Mottagarens avatar visas tillsammans med kontonamnet. Om avataren är den enhet som ska skicka filen, klicka på avataren de.

5. Filer du skickar eller tar emot håller på att leverera.

Det är hur man överför filer mellan enheter och plattformar enkelt med SHAREit-appen. Om det finns frågor eller saker som fortfarande är förvirrande med hur man överför filer med detta filöverföringsprogram, vänligen fråga i kommentarfältet, okej killar!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found