10 st programvara som du måste byta ut just nu!

Genom den här artikeln kommer vi att diskutera 10 st programvara som måste ersättas med annan liknande, men kraftfullare pc-programvara, och en del är till och med gratis.

Vet du att mjukvaror vad du har använt på din dator hittills verkar föråldrad och inte kraftfull igen? Nu finns det många nya program som har ännu större funktioner än programvara som redan är känd och till och med har många användare.

Genom den här artikeln kommer vi att diskutera 10 PC-program som måste ersättas med andra liknande, men kraftfullare PC-program, och vissa är till och med gratis. Redo? Låt oss börja listan speciellt för dig.

  • Dessa 5 unika Android-applikationer garanteras för att göra ditt liv ännu mer spännande!
  • 6 mest populära piratkopierade program i Indonesien
  • Vilken typ av piratkopierad programvaruanvändare är du?

10 PC-programvara som måste ersättas med annan programvara

1. WinRAR och WinZIP

Använder du fortfarande programvara WinRAR eller WinZIP som ett verktyg för data- och dokumentkomprimering? Det är andra programvara dessa är absurt välkända, men visste du att de är betalda och de flesta användare från Indonesien använder dem olagligt och använder spricka.

För att övervinna detta kan du faktiskt fortfarande använda det programvara En annan cool en som heter 7-Zip. 7-Zip har ett utseende som inte skiljer sig mycket från programvara annan komprimering har den till och med en speciell funktion som kan komprimera data med systemet 7zip, så att kompressionsförhållandet är större.

Appar för komprimering och säkerhetskopiering 7-Zip.org LADDA NER Komprimerings- och säkerhetskopieringsappar 7-Zip.org LADDA NER

2. Nero Burning ROM

Använder du fortfarande Nero Burning ROM? Förutom vikten, programvaraNero är nu känd som en programvara som många bär uppblåsthet andra som fyller på hårddisken. När du bara vill använda Nero som programvara bränna CD / DVD, uh när installationen är klar, hittar du mycket programvara oönskade extrafunktioner. Så det ingår i PC-programvaran som måste bytas ut,

Istället kan du använda programvara andra coola saker som Power ISO till CDBurnerXP som är coola men gratis.

Produktivitetsappar LADDA NER cdburnerxp.se

3. Måla

Använder fortfarande applikationer Måla inbyggda Windows? För ett jobb som är enkel som skärmdumpar Enkla ritningar och klottrar kan fortfarande vara pålitliga, va. Men om det är över det? Det är dags för dig att lita på programvara andra mer kraftfull men fortfarande gratis. En av dem är GIMP.

GIMP skulle kunna konkurrera med Adobe Photoshop när det gäller retuschera foto- och bildmanipulation. Även om inte så komplett som Photoshop, men för den kalibern programvara det är gratis, det är väldigt pålitligt. Bortsett från det finns det programvara kallas Paint.NET som är en förbättrad version av Windows inbyggda Paint.

Foto- och bildappar GIMP-teamet DOWNLOAD

4. Windows bildvisare

Här igen. För er som inte är alltför tveksamma till programvara för att visa en bild, kanske Windows bildvisare Det är tillräckligt. Men ju mer här bildformaten och tilläggen blir alltmer olika och kan inte öppnas med programvara standard Windows OS.

Istället för att ha huvudvärk är detta en PC-programvara som måste bytas ut, det är bättre om du laddar ner XnView eller IrfanView. Dessa två applikationer är solida applikationer som kan öppna olika typer av bilder gratis och kvalificerade.

XnView.com Produktivitetsappar LADDA NER Appar Produktivitet Irfan Skiljan LADDA NER

5. Adobe Reader

Om du är en kontorsperson eller student som ofta kämpar med formaterade filer PDF, måste känna till programvara heter Adobe Reader. programvara detta ser ut som en av de måste-ha appar på en PC. Men är där programvara andra som inte förlorade kraftfull och lättare?

Naturligtvis finns det. Du kan lita på att Foxit Reader och SumatraPDF öppnar PDF-filer som vanligtvis hanteras av Adobe Reader. Båda är gratis och har funktioner som är lika kompletta som Adobe.

Kontorsappar och affärsverktyg Foxit-programvara LADDA NER Produktivitetsappar Krzysztof Kowalczyk LADDA NER

6. Internet Download Manager

Det här är här programvara Världens mest populära nedladdningshanterare. Ingenting kan slå Internet Download Manager när det gäller funktioner och användarvänlighet, men det betalas och majoriteten av dess användare i Indonesien litar fortfarande på det. spricka att använda den. Då finns det en applikation som man kan lita på förutom Internet Download Manager?

Du kan använda FlashGet eller Orbit Downloader som ersättning för IDM. Båda har ett ännu bättre utseende med hundratals funktioner som kan utforskas vidare.

Apps Downloader & Plugin Trend Media Co. Ltd. LADDA NER Apps Downloader & Innoshock Plugin LADDA NER

7. Internet Explorer

Använder du fortfarande webbläsaren Internet Explorer idag? Bara i Windows 10 har IE avsatts och ersatts av dess efterträdare, Microsoft Edge. Många av er vet det redan för webbläsarverksamhet programvara något pålitligt. Från Google Chrome till den senaste webbläsaren, Vivaldi.

Vivaldi Technologies LADDA NER webbläsarappar

8. K-Lite Mega Codec Pack

Codec är komplett, men är allt du behöver? Dess utseende som aldrig har varituppdatering från urminnes tider programvara detta övergavs långsamt av användarna. Istället kan du nu lita på KMPlayer eller PotPlayer som en videospelare som inte är lika cool.

Andra programvara den har ett vackert utseende i kombination med specialfunktioner som inte ägs av K-Lite som manuella synkroniserade undertexter för att stödja tredimensionella filmer.

Appar Video och ljud KMPlayer NEDLADDNING Daum Communications Video & Audio Apps NEDLADDNING

9. Yahoo! Messenger och andra enheter för snabbmeddelanden

Om du använder mer än ett applikationskonto direktmeddelande På en dator måste du ha känt dig trött, du måste installera mycket programvara bara för att kommunicera med många människor i olika applikationer. Allt som kan övervinnas med hjälp av applikationer med flera meddelanden som Pidgin och Trillian.

Pidgin och Trillian välkomnar sina användare till logga in använder olika konton direktmeddelande som Yahoo! messenger, AIM, Facebook, ICQ och många andra alternativ.

Gaim Sociala och meddelandeprogram LADDA NER Cerulean Studios Sociala & meddelandeprogram LADDA NER

10. Microsoft Office

Förutom att få betalt, Microsoft Office kräver också ett stort lagringsutrymme. Funktionerna är coola och kompletta, men för dig som har en medelmåttig dator kommer du definitivt att ha svårt om du vill prova en ny version av denna Microsoft-produkt. oroa dig inte, det finns det Kingsoft Office.

Dess utseende liknar Microsoft Office, följt av nästan samma funktioner som gör Kingsoft populär som ett alternativ programvara kontor. Vad som är ännu mer förvånande är att den till och med har en mycket liten installationsfilstorlek så att det inte tar mycket utrymme att lagra den.

Office-appar och affärsverktyg Kingsoft Office Software Corporation Limited LADDA NER

Således gjorde vi den här artikeln cirka 10 datorprogram som måste bytas ut efter dina behov. Du vet redan att det fortfarande finns mycket kraftfull programvara där ute att utforska. Bortsett från det vill vi också låta våra läsare veta att gratis programvara inte är mindre bra än betald programvara. Lycka till!