6 sätt att hacka Instagram som ofta används av hackare (uppdatering 2019)

Är du nyfiken på hur hackare kan hacka ditt IG-konto? Här kommer ApkVenue att granska en komplett samling av hur man hackar Instagram som hackare använder, tillsammans med hur man förhindrar dem.

Har du någonsin varit nyfiken, exakt hur hackare eller hackare hackadehacka ditt Instagram-konto? Wow, det gör dig verkligen orolig, va!

Faktum är att Instagram för närvarande är favoritapplikationen för sociala medier och många människor arbetar och tjänar pengar här, till exempel kändisar vars IG-konton är benägna att träffas.hacka.

Tja faktiskt vad som helst sätt hacka Instagram en hackare brukade göra? Här är recensionen!

Samling av hur man hackar Instagram som hackare vanligtvis gör

Ett av målen hackare att knacka på Instagram får ett konto och säljer det för olika ändamål, till exempel att öka antalet anhängare eller fungera som ett konto onlinebutik.

Av någon anledning är det naturligtvis inte motiverat att stjäla IG-data och -konton och bryter mot lagen. Som några av följande metoder som ofta används.

1. Gissa lösenord

Först, hur hacka Instagram med Gissa lösenord aka gissa lösenord är standardmetoden som vanligtvis görs för hacka Instagram-konto.

Hackare eller hackaren gör och går in Lösenord på IG-konton som riktas in med våld många gånger med hjälp av ordbokstekniken eller Brute Force Attack.

Nu kan du hitta en förklaring till Brute Force Attack-tekniken här: 10 farliga hacktekniker och används ofta i världen.

VISA ARTIKLAR

Med denna teknik, hackare kommer att göra sitt bästa för att inkludera Lösenord på ett sätt slumpmässig eller ursprung (antingen siffror, bokstäver eller symboler).

Detta görs så mycket som möjligt tills ditt Instagram-konto äntligen kan öppnas av hackare. Men den här metoden är verkligen mycket riskabel att fångas av kontoägaren.

2. Utnyttja lösenordsanvändning

Fotokälla: Kirbside Consulting

Sedan när du använder Lösenord exakt samma för många sociala mediekonton, troligtvis hackare att kunna bryta sig in på ditt Instagram-konto blir större.

Med teknik Exploaterar lösenordsanvändning, hackare det blir väldigt enkelt att trycka på ditt Instagram-konto om dina andra sociala mediekonton har varit tidigarehacka.

Egentligen är lösningen väldigt enkel. Så från och med nu, skapa aldrig en Lösenord samma för de många konton du använder på internet.

Du borde använda mycket Lösenord allt på en gång. Även om du är rädd att glömma finns det flera ansökningar lösenordshanteraren, till exempel enligt följande: Rekommenderade bästa Password Manager-applikationer på Android-telefoner.

VISA ARTIKLAR

Andra sätt att hacka Instagram ...

3. Applikationen Auto Likes eller Auto Followers

Vem vill inte lägga till anhängare Instagram eller gillar lägga upp foton eller videoklipp direkt? Speciellt om du har "avundas" samma celebgram-inlägg.

Så för de av er som har lagt till tredjepartsapplikationer att lägga till gillar eller anhängare automatiskt på Instagram är det stor chans att ditt Instagram-konto enkelt kan hackas.

Hurså? För genom att ange ett lösenord till en tredjepartsapplikation för att lägga till gillar eller anhängare, då Lösenord-Du kommer att spelas in i spårningssystemet skapat av hackare.

Och för dig som vill veta andra risker kan du läsa ApkVenues följande artikel: Se upp! Här är 3 faror med att använda Auto Likes Instagram-applikationen.

VISA ARTIKLAR

4. Metoden "Glömt lösenord"

Sätt hacka Denna Instagram är också ganska enkel och kan till och med göras av nybörjare.

Hackare behöver bara trycka på funktioner "Glömt lösenordet" på ditt Instagram-konto. Efter det kommer Instagram definitivt att skicka ett e-postmeddelande om att du "glömt ditt lösenord" och måste ändra det.

Tja, vid den tiden kommer hackaren att skicka ett falskt e-postmeddelande som om e-postmeddelandet är ett officiellt e-postmeddelande från Instagram.

Även om du är inramad för att komma in Lösenord till deras system tillhacka. Wow, riktigt läskigt, eller hur?

5. Socialteknik

Foto med tillstånd av: Lifehacker

Socialteknik kan sägas vara den nyaste metoden som används i världen dataintrångoch inte nödvändigtvis alla hackare kan bemästra det.

Vanligtvis vägen dataintrång så här kommer det att börja med regelbunden chatt via kommentarskolumnen eller DM offret för att ta reda på hans vanor och psykologi.

Efter att ha känt offrens vanor och beteende i att göra Lösenord, sedan vid det hackare tar över offrets Instagram-konto.

Det är därför vi från och med nu måste vara försiktiga om det finns människor som inte är kända för att ställa personliga och privata frågor killar!

6. Keyloggers och nätfiske

Senaste och säkert den mest kraftfulla metoden som vanligtvis används hackare att hacka ett Instagram-konto är att använda en metod Keylogger och Nätfiske.

Nätfiske är en teknik dataintrång använder sidan logga in på en falsk webbplats som liknar den verkliga webbplatsen.

Detta kommer helt klart att offret tror och fastnar i en fälla, särskilt om det är det hackare kan efterlikna en sida logga in Instagram är så nära som möjligt.

Efter att du har blivit exponerad för "nätfiske" kan du använda en Keylogger för att spela in alla datoranvändaraktiviteter, inklusive anteckningar Lösenord Instagram som du använder.

Hur känner jag till någon annans Instagram-lösenord?

Egentligen kan du också bli hackare att veta Lösenord Instagram av andra människor i hemlighet.

Hur? Så du kan följa stegen och hur du får reda på det Lösenord Senaste IG som nedan killar.

  • Steg 1: Här kommer du att använda en webbplats som heter Spyzie, så du måste först ha ett konto genom att registrera dig på följande sida. Glöm inte att ansluta Spyzie i hemlighet smartphone vilket är ditt mål.

  • Steg 2: Följ sedan alla registrerings- och synkroniseringsprocesser kontrollpanel mellan din enhet och smartphone offer.

  • Steg 3: Om den har lyckats synkroniseras kan du ta reda på olika uppgifter från smartphone offer. Att veta Lösenord Instagram, allt du behöver göra är att välja menyn Sociala appar.

  • Steg - 4: välja Instagram och du kan se olika Instagram-aktiviteter som utförs av offret.
  • Steg - 5: Du kan få all information, från meddelanden till direkt meddelande (DM) Instagram mottogs av offret.

Förutom att känna till aktiviteterna fram till Lösenord Instagram använder Spyzie, det finns också andra metoder du kan använda. För mer information, läs bara här: Hur man känner till andras Instagram-lösenord, garanterat effektiva!

VISA ARTIKLAR

Varning:

Det här är tecken på att ditt Instagram-konto hackas

När du förstår om olika sätt hacka Instagram som vanligtvis görs av hackare, nu ser det ut som om du måste kontrollera om ditt konto har några tecken på att varahacka eller inte?

Nu för att ta reda på, naturligtvis finns det några tecken som du kan observera, till exempel:

1. Få ofta säkerhetsmeddelanden

Instagram betyder inte att det inte har säkerhetsfunktioner för ditt konto, så det är väldigt enkelt för hackare att bryta sig in.

Ansökan chatt liksom detta sociala media kommer att hålla dig informerad om alla försök att tränga igenom Lösenord vilket anses vara misstänkt.

Det är därför du måste öppna din e-post ofta för att ta reda på om ditt konto är i trubbel eller inte killar.

Förutom det kan du också klokt lägga till tvåstegsautentisering för att förhindra kryphål hackare bryta in på ditt IG-konto här.

2. Det finns ändrade data

Fotokälla: sproutsocial.com

Ändrade data här är innebörden information som du sällan förstår. Såsom profilbilder, biodata, adresser till länk ligger under profilen.

Ibland skadar det inte att kontrollera om det har skett en förändring i avsnitten ovan. Om det finns och du känner att du aldrig har gjort det måste du vara vaksam!

3. Antalet anhängare ökar

En av nackdelarna om din Instagram ärhacka någon annan är att ditt konto säljs av handlare som köper och säljer anhängare. Så vilken effekt?

Tja, en av de största möjligheterna är belopp följande vilket lägger till och du känner inte igen ditt konto följ killar.

Wow, det är farligt, eller hur? Kontrollera därför beloppet ofta följande Okej.

4. Det finns inlägg av misstänkta foton och videor

Om den här är säker på att vara riktigt synlig. Problemet är att om du lägger upp foton eller videoklipp får du självklart gillar och kommentarer från dina vänners konton.

Men tyvärr görs denna metod sällan av hackare. Anledningen är att offret definitivt kommer att vara medveten om och veta att hans konto kapas av någon annan.

5. Kan inte logga in på Instagram-konto

Fotokälla: thinkholmes.com

Slutligen är naturligtvis den tyngsta risken att du inte kan logga in på det Instagram-konto som du har. Varför?

Det kan du hackare eller hackare har kunnat bryta sig in på ditt Instagram-konto och e-post. Så dåligt hackare kunde ha förändrats Lösenord annorlunda.

Därför påmindes det från början att du skulle skilja Lösenord alla konton du har killar.

Insamling av sätt att återställa ett hackat Instagram-konto

Du har hittat tecken på att ditt Instagram-konto har varithacka andra människor? Du får bättre reda på hur du förhindrar och återställer ett Instagram-konto som har varithacka.

Hur som helst, ångra dig inte för livet, speciellt om det finns många inlägg med nära och kära! Är du nyfiken på vilka metoder ApkVenue rekommenderar? Kolla in detaljerna här!

1. Hastigt ändra lösenord

Det första och snabbaste steget du kan göra första gången är naturligtvis med bytte lösenordet snabbt eller Lösenord ditt Instagram-konto.

Att göra detta är faktiskt ganska enkelt. Om du fortfarande kan komma åt Instagram, öppna bara din profil, välj alternativmenyn med ikonen med tre punkter och välj den Återställ lösenord.

Därefter kommer Instagram att ge tydliga riktlinjer för de steg du måste göra. Och kom ihåg att göra om det Lösenord komplex och svår att gissa, till exempel med en kombination av versaler och siffror.

Eller mer detaljer, försök att göra det Lösenord som i följande artikel: 7 enkla steg för att skapa ett Anti Hacker-lösenord!

VISA ARTIKLAR

2. Aktivera tvåfaktorautentisering

Även om det låter trivialt, men med aktivera tvåfaktorautentisering gör ditt Instagram-konto säkrare.

För att aktivera det är allt du behöver göra att gå till alternativen och aktivera det Tvåfaktorsautentisering. Se också till att du i förväg har en säker e-postadress och ett telefonnummer.

Nu när du har aktiverat den här funktionen, då varje gång du gör det logga in sedan skickar Instagram OTP-koden till dina respektive nummer.

Så det kommer att minska möjligheten hackare för att bryta in på ditt konto.

3. Koppla ifrån tredjepartsapplikationer

Fotokälla: iphonehacks.com

Liksom Jaka som redan nämnts ovan, om du använder den tredjepartsapplikationer gillar att lägga till anhängare troligtvis benägna atthacka.

Det är därför du också är skyldig att koppla ifrån denna tredjepartsapplikation. Du måste bara gå till //www.instagram.com/accounts/manage_access/ sidan.

Här måste du bara bestämma med applikationer som du tycker är onödiga och till och med misstänkta killar.

4. Kontakta Instagram Hjälpcenter

Slutligen, om du inte är det, kanske du inte kan komma åt ditt Instagram-konto alls så att du inte kan logga in på ditt konto.

Om du har nått det här steget är det bättre om du bara kontaktar Instagram hjälpcenter som kan nås när som helst.

Vanligtvis kommer du att bli ombedd om kontonamnet tillsammans med Lösenord det sista du kommer ihåg. Så se till att du bifogar den verkliga informationen.

Så det finns flera sätt hacka Det vanliga Instagram. Para hackare kommer säkert att fortsätta leta efter andra kryphål för att hacka in din integritet och viktig information i den.

Det är därför du måste vara vaksam och försiktig när sociala medier. Förhoppningsvis var den här artikeln användbar och glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail.