10 sätt att få gratis wifi var som helst och när som helst

Kan du inte surfa på internet eftersom det inte finns någon kvot eller WiFi? Var inte ledsen! Du kan surfa oavbrutet genom att få följande gratis WiFi!

I dagens värld har internetkvoten blivit ett av behoven hos många människor, speciellt för årtusenden som alltid är uppdaterade och internet hela tiden.

Utan internetkvot kommer du definitivt att känna dig uttråkad eftersom du inte kan komma åt internet. Andra aktiviteter som kräver ett internetnätverk kan också störas.

Men även om du inte har en kvot kan du fortfarande surfa på internet om du är ansluten till ett WiFi-nätverk med en ganska stabil internetanslutning.

Vad händer om du inte har internet- eller WiFi-kvot hemma? Det måste bli tråkigt eftersom du inte kan strömma dina favoritfilmer eller spela dina favoritspel, eller hur?

Oroa dig inte, gäng! Därför kommer ApkVenue att demontera det hur man får gratis WiFi så att du kan fortsätta surfa när som helst. Nyfiken? Kolla in handledningen nedan!

Hur får man gratis WiFi var som helst

När du är ansluten till WiFi med en stabil internetanslutning kan du enkelt använda olika applikationer som kräver internet.

Men om du inte har WiFi kan du fortfarande surfa på internet med gratis WiFi. Det följande hur man får gratis WiFi som du kan prova.

1. Använd Smartphonens inbyggda WiFi-skanner

Du kan göra hur du får gratis Wifi på Android, iPhone eller PC med WiFi-skanner maximal standard, gäng.

Låter trivialt, eller hur? Men inte alla förstår hur man använder det ordentligt för att kunna få gratis WiFi var du än är.

Metoden är också väldigt lätt, du vet! Öppna bara WiFi-inställningarna på din smartphone eller PC och leta sedan efter den WiFi-anslutning som är märkt osäkradstark text eller öppen.

2. Installera WiFi-skannerprogrammet

Ibland är resultaten av att hitta standard-WiFi på en smartphone eller bärbar dator inte optimala så du har problem med att få ett öppet WiFi-nätverk.

Därför behöver du WiFi-skannerapp. Eftersom den här WiFi-sökapplikationen kan upptäcka WiFi runt dig mer optimalt.

På en Windows-dator kan du använda WiFi-skannerprogramvara som WeFi Pro och NetStumbler. Under tiden för smartphones kan du använda WiFi Map-applikationen.

3. Använd Facebook Hitta Wi-Fi

Du kan också prova hur du får gratis WiFi med Facebook-funktionen, nämligen Hitta Wi-Fi. Med den här funktionen kan du hitta en plats trådlös hotspot närmast.

Hitta Wi-Fi visar SSID för hotspots som varken är lösenordsskyddade eller lösenordsskyddade för direkt användning.

Efter att ha hittat en hotspot som inte använder ett lösenord kan du ansluta din smartphone direkt till hotspoten för att få gratis WiFi.

Så här får du mer gratis WiFi ...

4. Öka gratis WiFi-gräns

Hur man får gratis WiFi utan en applikation kan också luras genom att öka eller öka gränsen för gratis WiFi, gäng.

För att göra det måste du installera programmet MAC-smink (Media Access Control) och tinkering MAC-adress på din PC eller laptop

Naturligtvis rekommenderas inte denna metod eftersom det är detsamma som att bryta sig in i WiFi, såvida du inte verkligen befinner dig i en mycket brådskande situation.

5. Dra nytta av Lojalitetsleverantörsprogrammet

En av leverantör välkända, Telkomsel, ger Lojalitetsprogram för sina kunder. Detta program finns också på olika platser.

Denna mobiloperatör har många hotspots märkta WiFi.id som är installerade på nästan alla offentliga platser. Du kan också använda den för att få gratis WiFi.

Detta Royalty-program har dock en tidsgräns. Gör därför det mesta av den tiden att göra de internetaktiviteter du behöver.

6. Använd Google Station WiFi

Detta program från Google ger ett gratis WiFi-område för allmänheten i samarbete med lokala Internetleverantörer CBN och FiberStar.

För att komma in i det här gratis WiFi är allt du behöver göra att ange ditt mobilnummer, då får du ett SMS som innehåller ett lösenord för att komma åt detta WiFi.

Även om det finns i många stora städer, tyvärr WiFi Google Station kommer att sluta verka i Indonesien i slutet av 2020.

7. Använd WiFi i ett väns hus

En av fläck det bästa sättet att få gratis WiFi är hos en väns hus. Av de många vänner du har är det naturligtvis några som har WiFi i sitt hus.

Du kan besöka hans hus under förevändning att göra sysslor tillsammans eller bara besöka. Sedan kan du be om tillstånd att använda WiFi.

Du kan också surfa på internet hos en väns hus hur man får gratis WiFi på Android lagligt kan du försöka, gäng!

8. Besök en plats som erbjuder gratis WiFi

Dessutom kan du också besöka platsen som tillhandahåller den gratis WiFi som ett kafé eller en restaurang som är ganska populär där du bor.

Du kan njuta av gratis WiFi på kaféer eller restauranger så mycket du vill genom att bara beställa en kopp kaffe. Verkligen ekonomiskt, eller hur?

Faktum är att du kan surfa i timmar med gratis WiFi medan du avslutar maten eller drycken du beställt.

9. Besök hotellet

Besök hotellet bara för att få gratis WiFi? Det verkar som om detta är en mycket dyr lösning som många inte kan göra.

Men du måste prova den här gratis WiFi-metoden när du är på semester utanför staden och väljer att tillbringa natten på ett hotell, gäng.

Du kan också göra hur du hittar hotellets WiFi-lösenord genom att fråga direkt till hotellets receptionist. Efter det kan du surfa så mycket du vill!

10. Bryta in WiFi

Slutligen finns det sätt att få gratis WiFi var som helst du kan göra genom att bryta in WiFi på din bärbara dator eller mobiltelefon.

Naturligtvis är den här metoden olaglig och är mycket avskräckt eftersom den kommer att skada WiFi-ägaren som du stal.

Men i en brådskande situation kan du försöka bryter in i WiFi upptäcks runt dig. Det är bara det, du måste veta hur man bryter sig in i WiFi.

BONUS: Hur man bryter sig till WiFi utan en applikation

Vill du få WiFi med hacker-stil-tricks, nämligen bryta in i närliggande WiFi eller vilket WiFi upptäcks runt dig?

Lätt! Du kan göra detta genom att följa handledningen angående hur man bryter sig in i WiFi utan en applikation i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Det var det 10 sätt att få gratis WiFi som du enkelt kan prova var som helst. På det här sättet behöver du inte oroa dig längre när din kvot tar slut.

När du väl har lyckats kan du omedelbart surfa så mycket du vill för uppdateringar av sociala medier, ladda ner filmer, spela spel och mer.

Läs också artiklar om WiFi eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.