7 bästa monsterfilmrekommendationer, nej. 4 flest fans!

Inte alla monster är hemska, gäng! Här vill ApkVenue diskutera 7 rekommendationer för de bästa monsterfilmerna från olika genrer.

Sedan Jaka var liten verkar världen alltid ha varit i vördnad för monster, oavsett om det är små monster som blir mänskliga vänner eller stora monster som hotar människor.

Från franchisePokémon som är full av bästsäljande spel och monster Godzilla vilket är legendariskt, monster har ofta följt våra liv.

Det finns otaliga monsterfilmer som ApkVenue har sett och kvaliteten på dessa filmer varierar kraftigt från obskyr till mycket underhållande.

7 bästa monsterfilmrekommendationer

Av alla monsterfilmer som ApkVenue har sett har många av dem genre annorlunda, gäng!

Inte bara filmer genre Det finns också de som bär det genre skräckfilmer, tonåringar och till och med komedi.

Om du är ett fan av monsterfilmen Rampage (2018) med huvudrollen 'stenen', kanske några av dessa filmer kan användas som val för andra filmer med monster-tema.

Så i denna möjlighet vill ApkVenue ge 7 rekommendationer för de bästa monsterfilmerna från flera genre annorlunda!

1.Godzilla (2014)

Företagets konstgjorda havsdjur Toho detta är kanske det mest ikoniska monsteret i filmhistoria och dess figur återuppväcks av det Hollywood under 2014.

Filma Godzilla berättar historien om en grupp människor som kämpar mot ett gigantiskt insektsmonster som heter Massiv oidentifierad markorganism (MUTO).

I hans kamp fick en grupp människor äntligen hjälp av Godzilla vilket så småningom gjorde detta monster dubbat som Monsters kung.

I denna version, figur Godzilla beläget i filmiska universum samma som filmerna King Kong den sista som heter Monster Verse, gäng!

Förutom att skildra en figur Godzilla bättre, filmen från regissören Gareth Edwards det har också lyckats skörda mycket beröm och har betyg 75% på plats Ruttna tomater.

2. The Mist (2007)

På grund av sin popularitet blev ApkVenue trött på att skriva författarens namn Stephen King men faktiskt många av hans verk har anpassats till filmer och en av dem är Dimman.

Den här filmen berättar historien om en grupp människor som fångats i en stormarknad när en tjock dimma faller ner och tar med sig många hemska monster.

Liksom andra Stephen King-romananpassningar är denna film inte en vanlig skräckfilm utan visar också att människor när de pressas kan vara mer skrämmande än monster.

Filma Dimman Det är också känt för att ha ett mycket mörkt tragiskt slut och var regissörens och manusförfattarens ursprungliga idé Frank Darabont.

Även om det inte är lika populärt som andra anpassningar av Stephen Kings arbete som skräckfilmer Den lysande, fick den här filmen också mycket beröm och har ett betyg 72% i Ruttna tomater.

3.King Kong (2005)

Ett monster vars popularitet konkurrerar Godzilla är en siffra King Kong som har varit i remake av filmen flera gånger.

2005-versionen följer historien om sin föregångare som visar en figur King Kong som blev kär i en vacker skådespelerska Ann Darrow (Naomi Watts) som tyvärr slutade tragiskt.

Förutom figuren av denna jätte gorilla, Skull Island som är upptagen King Kong också fylld med dinosaurier och några mycket hemska jätteinsekter och maskar, gäng!

Figur King Kong visas igen i filmen Kong: Skull Island 2017 men har en mycket annan historia och slås samman i filmiska universum ensamma tillsammans Godzilla.

Men den senaste versionen är fortfarande sämre än 2005-versionen från regissören Peter Jackson som har ett betyg 84% på filmwebbplatsen Ruttna tomater.

4. Monsters, Inc. (2001)

Monster är inte alltid läskiga, vilket kan bevisas från det dumma beteendet hos monster som förekommer i animerade filmer Monsters Inc. från studion Pixar.

Den här filmen berättar en värld där monster lever av den energi som erhålls från rädslan för små barn och kretsar kring historien om monster Sulley (John Goodman) och Mike (Billy Crystal).

De respekteras initialt eftersom de kan skrämma små barn mest men de förändras när de träffas och blir kär i små flickor Boo (Mary Gibbs).

Den här filmen lyckas visa att monstret inte alltid är hemskt och hittills har den här filmen blivit en av Pixars bästa filmer med betyg 96% i Ruttna tomater.

5. Värd (2006)

Det är inte bara Hollywood som kan skapa monsterfilmer av hög kvalitet och kända regissörer Bong Joon-Ho lyckades göra en av de bästa monsterfilmerna i Värden.

Den här filmen berättar en historia Park Gang-Du (Song Kang-Ho) som var tvungen att hitta sitt barn när hon kidnappades av ett amfibiskt monster.

Liksom majoriteten av Bong Joon-Hos filmer finns det många sociala kommentarer i den här filmen och naturligtvis med Song Kang-Ho som ofta samarbetar med Bong Joon-Ho.

Regissören Bong Joon-Ho namn exploderade i år efter hans senaste film, Parasit, släpptes som fick mycket beröm från kritiker, gänget!

Liksom Bong Joon-Hos andra filmer har den här filmen fått mycket beröm från kritiker och har för närvarande ett betyg 93% på filmwebbplatsen Ruttna tomater.

6.Colossal (2017)

Tja, den här monsterfilmen bär den svarta komedi-genren vilket är väldigt konstigt och kan användas som ett alternativ om du letar efter en ovanlig monsterfilm.

Kolossal berätta om Gloria (Anne Hathaway) som upptäckte en magisk plats där han uppträdde som ett gigantiskt monster när han stod där Seoul, Sydkorea.

Ärligt talat kan ApkVenue inte förklara filmen från regissören och manusförfattaren Nacho Vigalondo rätt så att du bättre kan titta på filmen direkt, gäng!

Om du fortfarande inte tror på Jaka har den här filmen fått mycket beröm när den släpptes och har för närvarande ett betyg 80% på plats Ruttna tomater.

7. The Descent (2005)

Monstren i den här filmen kanske inte är lika spännande som filmen som ApkVenue nämnde ovan, men det är garanterat att den här filmen kommer att göra dig mest rädd.

Nedstigningen berätta historien Sarah (Shauna McDonald), Juno (Natalie Mendoza)och deras vänner fångade i en grotta i Appalacherna.

I grottan möter de en grupp onda, mänskliga monster som jagar dem med hjälp av filmliknande ljud En lugn plats vars regissör fungerar som huvudpersonen.

Om du fortfarande inte är nöjd med galenskapen i den här filmen finns det en uppföljare Nedstigningen del 2 som du kan titta på.

Även om den är gammal, är den här filmen fortfarande i måste-titta-kategorin för Jaka och har för närvarande ett betyg 85% på plats Ruttna tomater.

Det, gäng, är en lista över de 7 bästa monsterfilmrekommendationerna från ApkVenue som du kan göra ditt val. Med genre annorlunda kan du definitivt gilla minst en av filmerna ovan.

Har du någonsin sett filmen ovan? Eller kanske har du andra rekommendationer? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish