hur man ser Googles formulärresultat och hur man skriver ut det 2021

Hur visar du Google Form-resultat till förmån för dina kurser eller arbete, från svar, betyg till svar!

Så här visar du Google Form-resultat ganska enkelt och inte komplicerat eftersom Google inser att denna funktion verkligen är viktig tillsammans med utvecklingen av den digitala världen.

Google Forms är en av de mest använda funktionerna för att samla in data online idag. Visst har du använt det tidigare, eller hur?

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man visar resultat från Google Form senaste 2021 som kan nås via Google Classroom eller Google Drive. Kolla in detaljerna nedan!

Hur man visar Googles formulärresultat

Du kan komma åt resultaten av poängen, svaren eller svaren som registrerats i detta Google-formulär från en dator, bärbar dator eller smartphone.

Men för smarttelefonanvändare finns det ingen specifik applikation för Google Forms. Så ApkVenue rekommenderar att du använder programmet Google Chrome.

LADDA NER Google Browser Apps

Stegen är desamma verkligen, men ApkVenue rekommenderar att du öppnar den från en dator. Ja, en bredare skärm är definitivt bekvämare och gör det lättare för dig att visa data.

Den här gången diskuterar ApkVenue hur man ser Google Forms resultat och hur man skriver ut eller laddar ner dem.

Hur man ser svar / värde på Google Form

Uppgifter från varje person som fyller i vårt Google-formulär kallas ett svar. Vi kan se detta svar på startsidan för Google Form-kontot. Så här ser du de Google Form-resultat som har fyllts i!

 • Logga in på ditt konto på webbplatsen för Google Form. Välj sedan vilket formulär du vill se resultatet av poängen eller svaret på.
 • På formulärsidan uppkopplad Google-formulär, knacka alternativ Svar som är högst upp. Det är där alla svar lagras.
 • På svarsidan finns det två alternativ som består av sammanfattning och individ. På Sammanfattning, kan du se en sammanfattning av resultaten eller alla inmatade data. Medan du är på Enskild Du kan se en efter en det formulär som svararen fyllt i.
 • För att göra det lättare för oss att läsa data tillhandahåller Google Forms också Kalkylarkfunktion. Så att du kan se Google Form-resultat i Sheet-tabellformat. För att göra detta, tryck på ikonen Kalkylark längst upp till höger i formuläret.
 • Efter det kommer att visas popup-dialogruta, Välj ett alternativ Skapa ett nytt kalkylblad. Tryck sedan bara på För för att gå direkt till vår kalkylfil.
 • Så här kan du se resultaten av Google Forms poäng eller svar i ett kalkylark. Med tabellformatet kan du enkelt läsa de data som har matats in.

Gjort! Med dessa steg kan du enkelt ta reda på hur du visar det Google-formulär som har skickats.

Efter att ha känt hur man visar Google Form-resultat vet du också hur man skriver ut Google Forms online. Nyfiken, eller hur? Håll dig uppdaterad om ApkVenues recension nedan!

Hur man skriver ut Google Formulär online

Även om uppgifterna redan är lagrade uppkopplad på leverantörens webbplats för säkerhetskopiering av data måste du ibland skriva ut formuläret.

Oavsett om det gäller rapporter, bilagor eller dokumentationskrav finns det inget annat sätt än att ladda ner dem och skriva ut filen.

Väl, du vet redan hur hur skriver jag ut Google Form? Om inte, ta en titt på hela handledningen nedan!

 • Gå först in på svarsidan. Metoden är densamma som i den första punkten. Efter det, knacka3 prickar ikon den i det övre högra hörnet.
 • Därefter visas flera alternativ. Välj ett alternativ för att skriva ut alla befintliga formulär Skriv ut alla svar.
 • Efter det kommer att visas dyka upp förhandsvisning av det dokument du vill spara. Justera inställningarna till vänster. Om det redan är knackaSpara.
 • Bestäm platsen för att spara filen. Klicka i så fall på knappen Spara. På så sätt formulärfilen uppkopplad från Google Form har laddats ner i PDF-form.
 • Du hittar filen i den mapp som du angav tidigare. Du kan också skriva ut eller skriva ut filen blir ett formulär papperskopia. Klart, deh!

Google Forms är mycket användbara, särskilt när du gör uppdrag eller deadlines. Vanligtvis integrerar människor det med lätta och praktiska Android Office-applikationer för att göra jobbet mer produktivt.

Hur skapar jag ett Google-formulär?

Innan du ser resultaten från Google Form måste du naturligtvis veta om hur du skapar ett Google Formulär som du kan dela med många människor.

ApkVenue har diskuterat tips angående Hur man gör Google-formulär enkelt och praktiskt. Du kan läsa den via artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR

Egentligen kan vi se formulärresultaten om formulärtillverkaren tillåter att data delas med deltagarna, vanligtvis via e-post.

Om formulärskaparen inte tillåter att denna information delas kan vi inte se det värde / svar / svar vi har samlat in.

Så här gör du tipsen hur man visar resultat från Google Form och hur man skriver ut ett formulär från Google från Jaka. Hur är vägen väldigt enkel, eller hur? Denna tjänst är mycket praktisk och helt GRATIS!

Läs också artiklar om Google-formulär eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.