12 av de bästa och nyaste kinesiska romantiska draman 2020

Bil romantiska kinesiska drama att titta på på din fritid? Kolla in rekommendationerna för de senaste och bästa romantiska kinesiska dramat nedan!

Romantiska kinesiska drama är lämpliga för dig som letar efter shower med kärlekselement som gör att du mår dåligt. Denna genre är verkligen en av de mest föredragna.

Du kanske känner dig uttråkad när du tittar på romantiska koreanska dramaer eller romantisk anime med sådana historier.

Som ett alternativ kan du titta på kinesiska drama som presenterar en kärlekshistoria med en historia som är unik och skiljer sig från drama som gjorts i andra länder, vet du!

Därför kommer den här gången ApkVenue att ge dig en rekommendation romantiskt kinesiskt drama det bästa och senaste 2020 som du kan titta på!

Det senaste och bästa romantiska kinesiska dramaet 2020

Kanske är kinesiska drama inte lika populära som koreanska drama i Indonesien. I själva verket är dramatikens kvalitet inte mindre bra. Besättningen är också söt, du vet!

Så, romantiskt kinesiskt drama Vad är det senaste och bästa som ApkVenue rekommenderar för dig? Kolla in detaljerna nedan, låt oss gå!

1. Räkna dina lyckliga stjärnor

Har aldrig sett ett legendariskt kinesiskt drama, Meteor Garden? Om så är fallet måste du känna till utseendet och karismen hos huvudpersonen Jerry Yan.

Efter år har gått kan du igen se charmen till Jerry Yan i det kinesiska dramaet om konglomeratet med titeln Räkna dina lyckliga stjärnor.

Det senaste kinesiska romantiska komedidraman från 2020 berättar historien om två personer som utbyter öden för att de av misstag kysser, gäng.

Jerry Yan agerar som en arrogant, tillfällig entreprenörsfigur Shen Yue kommer att spela rollen som en designer som har mycket otur.

DetaljInformation
Betyg7.8
Antal avsnitt34
GenreAffärer, komedi, romantik, liv, drama
Utgivningsdatum3 augusti 2020
KastaShen Yue, Jerry Yan, Jackie Li

2. Romantik av Tiger och Rose

Vill du titta på romantiska kinesiska drama 2020? Om så är fallet, prova att titta på det Romantik av Tiger och Rose som sändes från 18 maj 2020 till 1 juni igår.

Detta drama berättar historien om en manusförfattare som sugs in i världen i sitt eget manus. Problemet är att han inte är huvudpersonen, gänget.

Istället blir han en ökänd extra och kommer att dö i avsnitt 3. Å andra sidan blev han kär i prinsen i manuset.

DetaljInformation
Betyg8.7
Antal avsnitt24
GenreÄventyr, Historiskt, Komedi, Romantik, Brott, Liv, Drama, Fantasi, Övernaturligt
Utgivningsdatum18 maj 2020
KastaRose Zhao, Ryan Ding, Zhou Zi Xin

3. Livsglädje

Faktiskt, Livets njutning sändes 2019, men serien är klar 2020. Så det räcker fortfarande färsk om du vill titta på från början, gäng.

Detta romantiska kinesiska drama från 2019 berättar historien om sonen till en kejsare som kuppas och sedan hans kungarike beslagtagits. Han växte upp utan att veta sitt ursprung.

När han växte upp insåg han att den kejsare han respekterade var mannen som dödade sin familj. Även om detta drama har hämndens tema, har Joy of Life en romantisk plot, vet du.

DetaljInformation
Betyg9.1
Antal avsnitt46
GenreAction, Historisk, Komedi, Romantik, Politisk
Utgivningsdatum26 november 2019
KastaZhang Ruoyun Haolin Han, Li Qin, Chen Daoming

4. The Love Last Two Minds

The Love Last Two Minds är den senaste kinesiska romantiska dramaserien 2020 som sändes i slutet av februari 2020 igår, gäng.

Detta kungliga romantiska kinesiska drama baserat på romanstjärnorna Alan Yu vem spelar Jing Cioch Yukee Chen som spelar en roll som Yuan Qing Li.

Som en del av rikets era får du inte bara en romantikhistoria. Men också politik och konspiration kring riken, gäng.

Mer nyfiken, eller hur? Titta bara på detta Indo subromantiska kinesiska drama på din favorit Mandarin-tittarsida!

DetaljInformation
Betyg7.6
Antal avsnitt36
GenreHistorisk, romantik, utredning
Utgivningsdatum21 februari 2020
KastaYukee Chen, Yu Menglong, Wang Gongliang

5. Another Me

Det kinesiska drama 2019 som ApkVenue rekommenderar för dig är Ett annat jag. Detta drama sändes från 22 juli 2019 igår till september 2020.

Berättelsen, det heter två tjejer Qi Yue och Su Jia Ming som har varit vänner länge trots deras motsatta personligheter.

Deras vänskap prövas när de blir kär i samma namn En Seng. Vilka vinner, vänskap eller kärlek?

DetaljInformation
Betyg7.9
Antal avsnitt53
GenreVänskap, romantik, ungdom, drama
Utgivningsdatum22 juli 2019
KastaChen Du Ling, Shen Yue, Dylan Xiong

6. Go Go Squid!

Dessutom finns det kinesiska romantiska dramaet 2019 med titeln Go Go Squid som berättar om en sångare som heter Tong Nian.

En gång i tiden utsågs Tong Nian, som blev kär i ett geni inom datorer och spel Han Shang Yan.

Det första mötet ägde rum på ett internetcafé när Tong Nian hjälpte sin kusin. Tyvärr var han för rädd för att närma sig honom.

Ändå gjorde Tong Nians unika personlighet att den ursprungligen kalla Han Shang Yang blev lite intresserad.

DetaljInformation
Betyg8.8
Antal avsnitt41
GenreVänskap, affärer, komedi, romantik, skola, ungdom
Utgivningsdatum9 juli 2019
KastaYang Zi, Li Xian, Hu Yi Tian

Ytterligare en ny romantisk kinesisk drama. . .

7. Bli kär

Dessutom finns den senaste kinesiska dramatiska komedin 2019, Bli kär som anpassades från romanen av Shen Chang Mei titel Historien om skvaller.

Detta drama är ganska kul att titta på eftersom du kommer att se en kärlekshistoria mellan Feng Ping det mystiska och Tang Jianan det där playboy men rik.

På grund av denna bakgrund ser du lyxiga kläder som bärs av karaktärerna, modern arkitektur, bilar sport, och mycket mer.

DetaljInformation
Betyg8.1
Antal avsnitt30
GenreAffärer, komedi, romantik, övernaturligt
Utgivningsdatum11 juni 2019
KastaCamille Hua, Richards Wang, Li Ruo Ning

8. Din höghet, klassmonitorn

Liknar det mest romantiska kinesiska drama någonsin, Din höghet, klassmonitorn baserad på en roman om ett barn från en rik familj som heter Gu Zi Chen.

Han träffade Su Nian Nian som försöker anpassa sig till skolan. Från och med ett oavsiktligt möte slutar de slåss mycket.

Du kanske kan gissa nästa scen, med tanke på de många dramaserierna så. Från en strid växer kärlekens frön.

DetaljInformation
Betyg7.8
Antal avsnitt36
GenreRomantik, skola, ungdom
Utgivningsdatum30 maj 2019
KastaNiu Jun Feng, Fair Xing, Yang Xin Ying

9. Min sanna vän

Min sanna vän berättar om en nybörjare fastighetsmäklare som heter Cheng Zhen Zhen som är mycket upphetsad över sitt jobb.

Han är ihopkopplad med en annan rookie som heter Shao Peng Cheng som faktiskt är ett dotterbolag till företagets president och beslutar att dölja sin identitet.

Det är mer eller mindre förutsättningen för detta bästa romantiska kinesiska drama. Resan de gick tillsammans gav många värdefulla lektioner för dem, inklusive kärlek.

DetaljInformation
Betyg7.9
Antal avsnitt48
GenreVänskap, affärer, romantik, liv, drama, familj
Utgivningsdatum19 maj 2019
KastaAngelababy, Deng Lun, Zhu Yi Long

10. Le Coup de Foudre

Le Coup de Foudre är inte mindre spännande! Zhao Qiao Yi och Yang Mo har inget gemensamt, förutom att ha satt vid samma bord i skolan.

Den ena är en enastående student, den andra kan betraktas som ett misslyckande. De har dock ett starkt band för att uppnå sina respektive drömmar.

Tyvärr, på grund av en incident, var de tvungna att separera. Fyra år senare träffas de igen och inser att de har förändrats, förutom deras känslor som har funnits länge.

DetaljInformation
Betyg8.7
Antal avsnitt35
GenreVänskap, affärer, romantik, liv, ungdom
Utgivningsdatum29 april 2019
KastaZhang Yu Jian, Janice Wu, Eden Zhao

11. Destiny's Love

Titeln på nästa kinesiska romantiska drama Sub Indo 2019 är Destiny's Love. Om du letar efter ett drama som har ett inslag av fantasi, tror jag att det här passar dig!

Detta drama berättar om Chi Yu vem är himmelens väktare. Hon tappar nyckeln till sin makt och tvingas komma ner till jorden för att hitta honom.

På jorden lockades han av en stark kvinnlig general tills han äntligen gjorde ett misstag och var tvungen att fängslas i 3000 år.

Efter att ha varit fri är han fast besluten att gottgöra tills han träffar en filmproducent som ser ut som den general han älskade först.

DetaljInformation
Betyg7.4
Antal avsnitt36
GenreHistorisk, Komedi, Romantik, Fantasi, Melodrama, Övernaturlig
Utgivningsdatum13 mars 2019
KastaXu Lu, Zhang Ming En, Ming Ren

12. Min flickvän är en utomjording

Letar du efter ett kinesiskt drama om en VD? Det är precis rätt! I den här sista listan rekommenderar ApkVenue ett drama med titeln Min flickvän är en utomjording.

Detta drama berättar om en vacker flicka som heter Chai Xiaoqi som faktiskt är utomjordingar. Han förlorade ädelstenen så att han inte kunde återvända till sin hemplanet.

Denna ädelsten är i en vd som heter Fang Leng som ser stilig, likgiltig och arrogant ut. Men han har minnesförlust under en tid.

När Chai Xiaoqi försökte ta ädelstenen från Fang Leng uppträdde ett kärleksfrö mellan dem. Även om de berättar om utomjordingar är deras berättelser odödliga; gör baper!

DetaljInformation
Betyg8.4
Antal avsnitt28
GenreKomedi, romantik, fantasi
Utgivningsdatum19 augusti 2019
KastaWan Peng, Hsu Thassapak, Wang You Jun

Det är en rekommendation romantiskt kinesiskt drama bästa och nyaste från Jaka. Garanterat kommer ditt hjärta att smälta för att se skådespelare från ett land som är identiskt med pandadjuret.

Har du några andra dramarekommendationer som ApkVenue inte har nämnt? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Drama eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.