se filmen Melodylan (2019) hela filmen!

Är du nyfiken på att se en tonårsromantik med titeln Melodylan? Du kan titta på det gratis här, du vet! (Hel film)

Visas samtidigt i indonesiska teatrar den 4 april 2019, filmen Melodylan uppenbarligen lockar tonåringar som är nyfikna på kärlekshistorien i filmen, gänget.

Dessutom spelade den här Melodylan-filmen begåvade unga indonesiska skådespelare och skådespelerskor som för närvarande var på uppgång.

Tja, för er som är nyfikna på att titta på en av dessa indonesiska filmer, är det bättre att först läsa följande sammanfattning, gäng!

Sammanfattning av filmen Melodylan

Filmen Melodylan berättar om Melodi (Aisyah Aqilah) som bestämde sig för att byta skola för att han undvek alla problem i sitt liv, inklusive sin ex-flickvän.

På sin nya skola hoppas Melody att hon kan få ett nytt liv som är lugnare och lyckligare.

Men förhoppningar går inte alltid i uppfyllelse, problem kommer tillbaka när Melody lär känna figuren Dylan (Devano Danendra) vilket är idolen för många elever i hans skola.

Nyheten om närheten mellan Melody och Dylan sprids äntligen till alla hörn av skolan inklusive Bella (Zoe Abbas Jackson), en vacker student som anses vara närmast Dylan.

Den här nyheten gör också Bianca (Naima Al Jufri), en student som gillar att göra problem och alltid försöker komma nära Dylan, irriterad över att han aldrig kom nära Dylan själv.

Inte bara kvinnliga studenter som inte är nöjda med närheten mellan de två, Fathur (Angga Yunanda) som också är nära Melody är inte så nöjd med den här nyheten, gäng.

Melody är ännu mer upprörd när hennes introduktion till Dylan skapar nya problem i hennes liv. Kommer då Melody att hålla sig borta från Dylan så att ingen annan sida är avundsjuk på honom?

Melodylan film roliga fakta

Med kärlekshistorien om tonåringar, Melody och Dylan, har den här filmen naturligtvis också några intressanta fakta som sällan folk vet, gäng.

Vill du veta något? Kom igen, se hela följande intressanta fakta, gäng!

  • Devano jämförs ofta med Iqbaal Ramadan som också är känd som skådespelare och sångare. Speciellt i den här filmen spelar Devano en man som heter Dylan.

  • Melodylan är tydligen en film anpassad från en tonårsroman av Astri Aci, du vet, gäng.

  • Med en tonårs kärlekshistoria fylld med vändningar tog Melodylan-filmen uppenbarligen ett år av förberedelser.

  • Inte bara kräver det en lång förberedelsetid, Melodylan-filmen tar också sex månaders produktion, gäng.

  • Regissören Fajar Nugros kände sig ursprungligen orolig eftersom berättelsen var för långt från den ålder han var när han regisserade den här filmen.

Titta på Melodylan Movie

InformationMelodylan
Recensioner (Antal granskare)8.8 (9)
Varaktighet1 timme 32 minuter
GenreDrama
Utgivningsdatum4 april 2019
DirektörFajar Nugros


Yogie Supra

SpelareDevano Danendra


Anga Yunanda

Med uppväxande tonåriga skådespelare och skådespelerskor i huvudrollen är det inte förvånande att denna film med titeln Melodylan är mycket gynnad av tonåringar i hans ålder, gäng.

Tja, för de av er som är nyfikna på hela filmen kan du se Melodylan-filmen nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Titta på Melodylan <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om vändningarna av tonårsromansdramafilmen Melodylan, gänget.

Vilka andra intressanta filmer vill du titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.