12 av de bästa hotellsimulatorspelen på Android

Rekommendationer för de bästa hotellspelen på Android, komplett med de mest sålda hotellsimuleringsspelen och naturligtvis gratis 2019!

Att bygga och äga ett hotell är ett lovande företag som många människor drömmer om. Det tar mycket kapital, vissa människor kan bara få det att hända i spelet.

Ja, det finns inte ett fåtal hotelltema-spel på Android för människor som vill uppleva känslan av att hantera ett hotell.

Hur är spelet?

Här är 12 rekommendationer bästa hotellsimuleringsspel på Android-versionen av ApkVenue.

Det bästa hotellsimulatorspelet på Android 2019

I själva verket finns det massor av hotellsimuleringstema tillgängliga i Google Play Butik. Oroa dig inte, du behöver inte vara förvirrad eftersom ApkVenues rekommendationer är utan tvekan de bästa spelen.

Här är ett antal spel som du måste försöka spela, särskilt om du vill känna känslan av att ta hand om ett hotell eller på semester och njuta av hotellets faciliteter. Cekidot!

1. Hotellpanik

Som titeln antyder kommer detta spel inte att bjuda in dig att hantera eller njuta av en semester på ett hotell. Hotel Panic kräver att du hittar och fångar banditerna som strövar på hotellet.

Du kommer att få en variation Artikel och säkerhetsenheter som kan varauppgradera varje nivå för att göra det lättare för dig att fånga banditer. Förutom det kan du fortfarande dekorera hotellet.

FördelarBrist
Spel intressantIbland visas det buggar
Det finns ett hotelldekorationsläge-
Ludic Side Game Studio Simuleringsspel LADDA NER

2. Hotellberättelse: Resort Simulation

Hotel Story är ett Android-spel som du måste prova. I det här spelet kommer du att agera som ägare och chef för ett hotell. Som en av simuleringarna ombeds du att köra hotellet sedan det öppnades.

Bygg, design och hantera hotell som du vill. Ändå med intressanta faciliteter som du kan erbjuda för att locka besökare. Du kan också följa olika sökande för att förstora ditt hotell.

FördelarBrist
Uppdrag sökande intressantStorlek spelet är tillräckligt stort
Bra grafisk kvalitet-
Happy Labs Trivia-spel LADDA NER

3. Resort Tycoon - Hotellsimuleringsspel

Gå tillbaka till kategorin för hotellsimuleringsspel, den här gången finns det Resort Tycoon vilket är ett ganska populärt spel bland Android-användare.

Det här spelet tränar dina ledaregenskaper i att hantera ett hotell i alla dess aspekter. Detta spel med en av de bästa grafiska egenskaperna gör dig till en skicklig hotellaffär.

FördelarBrist
Bästa grafiska kvalitetHårt spelat av HP low-end
Spel intressant-

Hämta: Resort Tycoon - Hotel Simulation Game

4. Berättelser om semesterhotell

Berättelser om semesterhotell är ett spel som inbjuder dig att agera som en besökare som vill njuta av en semester på ett hotell du väljer.

Du kan välja en rad lyxhotell med de bästa faciliteterna för familjer. Du kan dock också ändra läge och ta rollen som hotellägare, du vet!

FördelarBrist
HP spelade lätt mitt i slutet-
Olika lägen är tillgängliga-

Hämta: Berättelser om semesterhotell

5. Hotel Dash

Du måste ha hört talas om ett spel som heter Diner Dash. Ja, det här spelet är hotellversionen av det populära spelet.

Hotel Dash kräver att du kör och utför hotellhantering ordentligt. Din fingerhastighet kommer att testas för olika aktiviteter som att städa rummet, tillgodose besökarnas behov och så vidare.

FördelarBrist
Utmanande uppdrag-
Lätt och lätt att spela-

Hämta: Hotel Dash

Spelhotell nr. 6-12

6. Hotel Mogul HD Lite

Som titeln antyder är detta Android-hotellsimulatorspel ett av spelen med den bästa grafiska kvaliteten jämfört med andra liknande spel.

Hotel Mogul HD Lite är faktiskt en version lite av spelet vars huvudversion betalas. I det här spelet kommer du att följa story där en kvinna bygger ett hotell som ett affärsområde för att konkurrera med sin man.

FördelarBrist
HD-bildkvalitet-
Story intressant-

Hämta: Hotel Mogul HD Lite

7. Hotellön

Hotellön inbjuder dig att driva ett hotellföretag på en liten, vacker ö. Berättar historien om en liten ö som brukade vara ett mycket elegant hotell men förstördes när en grupp insekter kom till den.

Din uppgift i det här spelet är återuppbygga aka bygga om ett hotell som har förstörts så att det blir bra igen.

FördelarBrist
Story intressant-
Utmanande uppdrag-
VISA ARTIKLAR

8. Rengöringsspel för hotellrum

Lite annorlunda än tidigare spel, Hotellrumstädningsspel utmanar dig att bli städtjänsteman som fortsätter att övervaka städningen i varje hörn av hotellet medan du städar det.

Nivån på hotellsterilisering och besökarnöjdhet är din huvudbedömning i det här spelet. Intressant, eller hur?

FördelarBrist
Spel utmanande-
Storlek inklusive små-

Hämta: Rengöringsspel för hotellrum

9. Jane's Hotel

Jane s Hotel erbjuder ett liknande tema som Hotel Island. Jane är namnet på en karaktär i det här spelet som sägs ha ärvt ett berömt hotell.

Tyvärr finns det en sak som gör hotellet i konkurs. Det är här Jane ber om din hjälp för att återföra sitt hotell till popularitet. Du måste göra en bra hotellhantering så att du kan komma tillbaka till det normala.

FördelarBrist
Lätt att spela-
Story intressant-

Ladda ner: Jane's Hotel

10. Zoo Animal Hotel

Tillbaka lite annorlunda än andra hotelltema-spel, Zoo Animal Hotel inbjuder dig att hantera ett speciellt hotell för djur.

Ja. Du kommer att dekorera, tillhandahålla faciliteter och tjänster för att betjäna de djur som här fungerar som gäster, aka hotellbesökare. Självklart behandling du måste ge annorlunda än att behandla människor, eller hur?

FördelarBrist
Unikt odjurskoncept-
Bra grafik-

Hämta: Zoo Animal Hotel

11. My Pretend Hotel - Lyxig sommarsemester för barn

My Pretend Hotel - Lyxig sommarsemester för barn utmanar dig att skapa ett drömhotell som du vill göra din semestermål.

Allt från inredningen i rummet, stödmöjligheter till byggnadens form som helhet är saker som du kan anpassa efter din smak.

FördelarBrist
Olika designalternativ-
Lätt att spela-

Hämta: My Pretend Hotel

12. Hotellchef

När du hör titeln måste du ha gissat att det här spelet har sitt ursprung eller gjordes av utvecklare hemma i Indonesien!

I spelet Juragan Hotelkommer du att bli ombedd att bygga ditt eget hotell och utveckla det för att göra det ännu bättre. Naturligtvis om hotellet växer snabbt kommer det att finnas VIP-gäster som är unika och speciella.

FördelarBrist
Ursprungligt indonesiskt spel-
Hotellprydnaden har lokala nyanser-

Ladda ner: Juragan Hotel

Det är ApkVenues rekommendation för det bästa hotellspelet som du kan spela på din smartphone eller Android-enhet.

Vilken vill du försöka spela? Eller finns det ett annat hotelltema-spel som inte är mindre spännande? Glöm inte att säga det i kommentarfältet!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.