hur man hackar wifi så att vår internetanslutning går snabbare

Hur man hackar Wifi snabb anslutning. Du måste vara irriterad när du umgås, eh WiFi är långsam. Så att vi inte blir irriterade, låt oss hacka WiFi-anslutningen så att vårt internet blir snabbare.

Internet har blivit en viktig nödvändighet förutom kläder, mat och skydd. Det är bevisat att TV ensam har börjat överges eftersom de föredrar ström på YouTube eller Netflix som uppenbarligen kräver en internetanslutning.

Att inse vikten av Internet, ett snabbt internet är mycket viktigt. För dig som är irriterad eftersom du ofta är ansluten till kontorsnätverket eller långsam WiFi är JalanTikus en handledning hacka internetanslutning för att göra det ännu snabbare.

  • Måste veta! Här är 7 CMD-kommandon som ofta används av hackare
  • 10 mest sofistikerade Windows PC Hacker-applikationer för närvarande, Anti hittades!
  • Hur man kopplar bort andras WiFi- och LAN-internetanslutningar via en dator

Betydelsen av snabbt internet

Bläddrar för att hitta data för att läsa nyheter, ström för att titta på de senaste seriefilmerna, upp till chatt med vänner är det kul. Men spänningen minskar om du har att göra med en långsam internetanslutning. Låt oss gå hacka Internetanslutning som du använder för att göra Internet snabbare!

VISA ARTIKLAR

Hur man hackar internetanslutning för att bli snabbare med CMD

Aktiviteter dataintrång behöver inte använda verktyg och OS för dataintrång verkligen. Till exempel räcker det med kommandokapitalet CMD (kommandotolken) på en dator eller bärbar dator kan du hacka Internetanslutning som du använder för att vara snabbare. Vill du veta hur?

  • Öppna först CMD på din dator eller bärbara dator. Om du inte vet är det snabba sättet att öppna CMD igenom Starta sökning, typ CMD.
  • När CMD är öppen bör vårt jobb vara att ta reda på målet DNS-server-hans. Tricket, du skriver bara följande kommando i CMD:

ipconfig / all

  • Från skärmdumpen ovan kan det ses att vår mål-DNS-server är 192.168.43.1. Så vår nästa uppgift är att skriva följande kod i CMD:

ping -l 500 192.168.43.1 -t

Du kan ändra siffror 500 enligt dina önskemål, till exempel så 1000. Och glöm inte att ersätta numret 192.168.43.1 med rätt DNS-server på din bärbara dator.

  • Som ett resultat får du en skärm som följande.

Denna metod är användbar för dammsugning bandbredd andra internetanvändare som spelar på samma WiFi-nätverk. Så ställ inte in siffror bandbredddet är för högt, för jag är ledsen för andra användare också.

Lycka till!

Varning: Denna metod är inte användbar i nätverk som använder en brandvägg.