7 livssimuleringsspel som inte är mindre spännande än simerna

Inte bara The Sims, här har ApkVenue rekommendationer för flera andra livssimuleringsspel som inte är mindre spännande. Lyssna, låt oss!

Fler och fler typer av simuleringsspel dekorerar de olika plattformarna. På enheten mobil i sig är den här typen av spel så lätt att hitta. Förutom att inte kräva hög grafik, har simuleringsspel också massor av unikhet vilket gör att någon älskar att spela det. Dessutom finns det många saker vi kan lära genom att spela simuleringsspel.

Det finns många teman som tas upp i simuleringsspel. Men en av de mest populära är livstema där spelare kommer att leva vardagen i spelet och göra olika saker. Du känner verkligen till spelet The Sims som är ganska populärt. Spelet är ett exempel på ett simuleringsspel vilket lyfter fram vardagen. Inte bara The Sims, efter ApkVenue har rekommendationer för flera andra livssimuleringsspel som inte är mindre spännande. Lyssna, låt oss!

  • Inte bara Resident Evil! Dessa är de 5 mest spännande och spännande action-äventyrsspelen
  • FRI! Här är de 10 bästa Android- och iOS-actionspel 2017
  • 6 Spännande underskattade RPG-spel du måste spela

7 livssimuleringsspel för Android som inte är mindre spännande än The Sims

1. Virtuella bybor

Virtuella bybor kommer att leda spelaren att leva livet som bosatt i en liten by. Att vara bybor är naturligtvis många enkla men roliga saker som spelare måste göra. Spelarens huvuduppgift är utveckla en liten by och lära invånarna hur man överlever. Visualisering av karaktärer och platser i Virtual Villagers får dig att känna att du verkligen bor i en avlägsen by.

2. Pocket Academy

Pocket Academy är ett av de bästa simuleringsspel som gjorts av välkända japanska utvecklare, Kairosoft. Speldess unika är så beroendeframkallande och kan göra vem som helst beroende av att spela det. Historien är centrerad på livet i en skola.

Spelare kan känna hur det känns att vara en skolflicka som inte bara behöver lära sig utan också kan göra olika saker som att spela, träna, delta i olika tävlingar, hålla festivaler och till och med dejta. För dig som saknar skoldagarna, det är mycket lämpligt att prova det här spelet.

3. Dream Town Story

Detta simuleringsspel erbjuder spänningen i att leva livet i en stad som du byggde själv. Du gratis att bygga olika typer av byggnader inklusive butiker och hus och bestämma var de vill. Han grät igen, du kommer att tävla med andra städer för att få högst ranking. Ju fler människor som flyttar till din stad, desto fler poäng får du.

4. Drömhusdagar

Dream House Days inbjuder dig att bygga ett drömhus och göra vad du vill. Du gratis att designa hem din egen dröm och dekorera varje rum som du tycker passar. Inte bara det, detta simuleringsspel erbjuder också arkadspel i varje butik du besöker. Drömhuset som du bygger också kan hyras till människor, även kända kändisar.

5. Avakin Life

Avakin Life ge inte bara en 3D-upplevelse fantastisk plats där du kan lära känna nya människor, chatta och klä ut dig, men också göra dig fri dekorera och designa huset ensam och besöka fantastiska platser. Du är också fri dekorera avataren din, klä upp det modern, chatta med många människor och tävla med de miljontals människor som spelar det här spelet om specialpriser.

6. Virtuell stad

En virtuell stad fylld med livsglädje kommer att bjuda in dig bli borgmästare. Du måste hantera ett trevligt medborgarliv. Det finns många stadsbor som du kommer att möta med deras unika karaktärer. I detta simuleringsspel kan du också adoptera ett barn, ta hand om och träna honom att hjälpa tills han äntligen kan ta över dina uppgifter som borgmästare.

7. Virtuella familjer

Lev ett djupt familjeliv virtuell värld verkligen väldigt spännande och roligt. Du kommer att ha en lycklig och liten familj levande vardag. Din familj kan också anta söta husdjur för att leka med barnen.

Förutom det kan du också designa ditt drömhus och dekorera som du vill. Realtidsserier gör detta simuleringsspel ju mer realistiskt. Din lilla familj kommer att fortsätta att leva, äta, växa och arbeta även om du inte spelar. Det finns många överraskningar som kommer att inträffa när du spelar detta livssimuleringsspel.

Det är 7 roliga och spännande livssimuleringsspel för Android. För dig som har spelat The Sims är det dags för dig att prova dessa spel. Garanterat blir det beroendeframkallande!