hur man sätter låtar på bloggen enligt vad vi gillar

För att få det att se ännu coolare ut kan du lägga till eller installera låtar på din blogg. Vill du veta hur du lägger upp låtar på en blogg?

I början av Internet var det svårt att skapa en webbplats. Bortsett från svårigheterna när det gäller tillverkning, kostnad domän och värddet var väldigt dyrt vid den tiden. Lyckligtvis finns det nu många tjänster blogg vilket gör det lättare för oss att skapa en webbplats.

Förutom personliga journaländamål använder nu många också bloggar som ett företagsmedium. Använd bara den domän bara en personlig webbplats för att göra den cool. För att få det att se ännu coolare ut kan du lägga till eller installera låtar på blogg du. Vill du veta hur du lägger upp låtar på en blogg?

  • Missa inte JT-blogggranskningstävlingen med miljoner rupiahpriser!
  • Enkla sätt att ändra mallar (teman) på Blogger
  • För att vara bra på kodning, här skapar du ett dialogskript på Blogger

Hur man sätter låtar på en blogg

Genom att ändra Blogger-mallen blir utseendet på din blogg mer attraktivt och spännande. Men om bara bilderna görs intressanta är det fortfarande inte kul, eller hur? Så, låt oss göra din blogg mer intressant genom att lägga upp låtar på bloggen eller en touch av ljud i form av musik. Så besökare som läser din blogg kommer inte att bli uttråkad när de är på din blogg.

Hur man lägger till låtar på bloggen enligt val

Så, blir du intresserad av hur du sätter låtar på bloggen? Om så är fallet kan du följa hur du lägger till låtar på följande blogg:

  • Öppna scmplayer.net webbsida.

SCM musikspelare är en gratis och öppen källkod webbaserad musikspelartjänst för att föra musikspelare till webbplatsen. SMC Music Player stöder Blogger, Tumblr, Weebly och andra.

  • På skärmen Välj Skin, Vänligen välj mall för musikspelare att du vill att den ska publiceras på bloggen.
  • Nästa steg vänligen gå till fliken Redigera spellista. Här är din uppgift att ange låtens titel och streaminglänken. Du kan komma in länk från Soundcloud eller YouTube.

För att maximera bör du ta det länk från YouTube. Men ta det från officiell kanal så att låten är säker.

  • När du är klar med att skapa en spellista, klicka på Nästa för att växla till flikar Konfigurera inställningar. Här kan du justera hur låtarna är på Spellista du kommer att spelas. Vänligen ställ in önskan och klicka sedan på Gjort om gjort.

Beskrivning i Konfigurera inställningar:


* Autospela för att spela låtar du fästs automatiskt


* Blanda uppspelning att spela låten på Spellista slumpmässigt


* Standard volym för att justera volymen när musik spelas


* Repetitionsläge för att upprepa låten


* Placering av Player Bar för att justera layouten musikspelare på din blogg


* Visa spellista som standard för att visa spelaren online standard, vanligtvis till höger om bloggen

  • Nästa steg du kommer att möta Installationsguiden som innehåller HTML-kod för inbäddning Spellista som du gjorde tidigare. Snälla du kopiera koden.
  • Öppna sedan din blogg. Och gå in i menyn Inställningar - Mallar.
  • På skärmen Redigera HTML, leta efter koden. Använda sig av Ctrl + F för att underlätta sökprocessen. Sedan, klistra HTML-koden som du får från SCM Music Player ligger strax under koden. Spara så är du klar.

Resultatet:

Så hur, enkelt, eller hur? försök att öva på stegen för hur du installerar låtar på bloggen enligt vad vi gillar. Ha ett bra försök!