det enklaste sättet att skapa en gif på whatsapp

Vet inte hur man gör en GIF på WA? Här lär ApkVenue dig hur du skapar GIF-filer på WA på det enklaste sättet utan någon applikation. Omedelbart redo för gruppchattkrig!

Aktivitet chatt på WhatsApp nu är det inte längre bara att skicka texter eller skriva till varandra. Användningen av symboler, emojis, till rörliga bilder (GIF) gör nu chatt mer intressant.

När vi pratar om GIF, visar det sig att WhatsApp har en funktion för att göra GIF-filer själv, du vet. Du kan skapa och skicka GiIF till vem du än vill.

Nyfiken på hur man gör en GIF på WA? Tja, den här gången kommer ApkVenue att ge dig tips om hur du skapar GIF i en av de populära chattapplikationerna. Följande hur man gör en GIF på WhatsApp lätt.

Hur man gör GIF på WA enkelt och praktiskt

Meddelandeläget har kommit långt. Nu skickar majoriteten av smarttelefonanvändarna ofta meddelanden via olika applikationer chatt det är tillgängligt för olika intressanta funktioner.

Inte längre bara att skicka ord genom att skriva, nu kan vi vara mer uttrycksfulla i chatt med symboler, emojis och GIF.

GIF-filer innehåller vanligtvis roliga rörliga bilder, hämtade från vissa filmscener, som visar olika situationer, oavsett om de är ledsna, glada, skrattande och så vidare.

För närvarande har WhatsApp gratis användare att uttrycka sig med GIF. Därför måste du verkligen veta hur man gör GIF-filer på WA så att du inte blir föråldrad.

Fördelar med att använda GIF på WhatsApp

Som en av de mest populära meddelandeprogrammen med flest användare tillåter WhatsApp också sina användare att använda GIF-filer i sina aktiviteter chatt de.

Genom att ansöka hur man gör en GIF på WhatsApp, det skickade meddelandet känns mer levande och verkar beskriva avsändarens uttryck exakt.

Förutom att göra meddelanden mer levande finns det också många andra fördelar som kan uppnås genom att använda GIF på WhatsApp. En av dem är som ett medel träna vår kreativitet som användare.

Förutom att tillhandahålla olika GIF-samlingar visar det sig att vi också kan ändra, och även senare, skapa våra egna GIF, du vet.

Hur man skapar en GIF på WhatsApp med Gboard (Google Keyboard)

Du kan använda hur du gör GIF på WhatsApp enkelt när du vill chatt eller skicka ett meddelande till någon, utan att vara komplicerad och utan huvudvärk.

Villkoret är att du bara behöver använda Gboard som huvudtangentbord eller det tangentbord du använder för närvarande chatt använder WhatsaApp.

Gboard har funktioner som stöder sina användare för redigera en mängd olika GIF i samlingen. Därför är denna applikation obligatorisk för dig att installera.

Om du inte använder Gboard ännu kan du ladda ner appen via länk under detta.

Appar Produktivitet Google LADDA NER

Sedan kan du omedelbart börja skapa en GIF genom att följa stegen nedan:

  • Steg 1 - Först och främst öppnar du WhatsApp-applikationen på din smartphone eller Android-enhet efter installation och installation av Gboard.

  • Steg 2 - Välj de vänner eller släktingar du vill skicka GIF till. Se också till att huvudtangentbordet du använder är Gboard. Välj i så fall GIF-ikonen som visas högst upp.

  • Steg 3 - Sök GIF vad du vill genom att skriva nyckelorden, och en samling GIF-filer visas tillgängliga från Gboard-programmet som du använder.

Det finns olika kategorier av GIF-filer som du heter HÖG FEMMA, APPLÅDER, VAD, SÖMNIG etc. Per kategori finns det också flera GIF med teman enligt den kategorin. Välj den du vill använda.

  • Steg 4 - När du har valt en GIF kan du designa ett alias för att lägga till andra element som du vill ha innan du skickar.

Du kan ange symboler, text / skrivning, bilder eller handskrift upp till rubrik för GIF. Välj i så fall ikonen Skicka längst ner till höger.

Genom att trycka på skickaikonen längst ned till höger har den GIF du skapat skickats till dina vänner eller släktingar via WhatsApp-applikationen.

Du kan använda detta första sätt att skapa en gif på WA för att lägga till en unik GIF som du kommer att skicka genom att ändra den först.

Denna metod gör att GIF som du skickar ser mer estetisk ut och naturligtvis mer original också.

Hur man skapar en GIF på WhatsApp med din egen video

Om du känner dig missnöjd med de tillgängliga GIF-alternativen och vill skapa en GIF från din video kan det verkligen vara för dig att göra, gäng.

Hur man gör GIF-filer på WhatsApp med egna videor kräver inte några ytterligare applikationer.

Stegen som du måste följa klassificeras också enkel, gäng. Hur, se i detalj nedan!

  • Steg 1 - Öppna WhatsApp-applikationen som vanligt och välj en logotyp anknytning välj sedan Galleri. Se till att videon du vill göra till en GIF redan finns.
  • Steg 2 - Välj vilken video som helst på din mobiltelefon. Det finns ingen gräns för längden på videon, för senare kommer du att redigera den i applikationen.
  • Steg 3 - Skapa en GIF genom att dra glida videon som är pussad tills tiden är ganska kort, ändra sedan formatet till GIF genom att trycka på GIF-ikonen ovan.

Det finns flera saker som du bör vara noga med innan du redigerar en video till en GIF på WhatsApp.

Bestäm först längden på videon som ska konverteras till en GIF. Normalt är en GIF bara 2-3 sekunder lång. Om det är för långt, klipp det så kort som möjligt så att det kan göras till en GIF.

För det andra, glöm inte att konvertera videoformatet till GIF. skjut in videologotypen i en GIF som bilden ovan.

  • Steg 4 - Klar, och du kan omedelbart skicka dina hemgjorda GIF till människor i dina WhatsApp-kontakter.

Nu kan du skapa GIF-filer från dina egna videofiler på WhatsApp. _ Lätt, gäng? Behöver ingen applikation, du vet!

Förutom att vara utan applikation är det också ganska praktiskt att skapa GIF-filer på WA lätt att applicera. Med bara några få klick kan du omedelbart skapa din egen GIF.

Det är ett enkelt sätt att skapa en GIF på WhatsApp endast med Gboard aka Google Keyboard.

Nu behöver du inte längre känna dig uttråkad som ett resultat chatt precis så, aka dålig kreativitet. Du kan omedelbart skapa din egen roliga GIF.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.