Tio sätt att lägga till YouTube-tittare snabbt och enkelt

Antalet tittare som strömmade i en YouTuber-stolthet. För att göra det enklare finns här fem sätt att lägga till YouTube-tittare snabbt och enkelt.

Förutom att ha delområden med antalet tusentals och till och med miljoner, har videor som är översvämmade med tittare, aka tittare på YouTube en stolthet för YouTubers. Speciellt om du har gått in i Trending guys.

Med det ökande antalet tittare kan du också bli känd snabbare och få kassakostnader från YouTube. Det var därför ApkVenue berättade för mig 10 sätt att lägga till YouTube-tittare snabbt och enkelt.

  • Så här streamer du YouTube utan att buffra på en dator
  • Inspirera! Dessa fem YouTube-kanaler favoriseras också av berömda YouTubers
  • De 10 senaste YouTube-funktionerna som du kanske inte känner till

10 sätt att lägga till YouTube-tittare snabbt och enkelt

1. Kontrollera trendigt och viralt innehåll

Fotokälla: Foto: 985thejewel.com

Youtube som ni vet är det största och mest använda videodelningsnätverket för människor idag. Så det är inte förvånande att många genast letar efter saker som är virala på YouTube, eller hur?

Missa inte samma saker igen för dig som vill starta en YouTube-kanal trending och viral bland nätanvändare. Att skapa innehåll som detta har visat sig effektivt för att producera videor med exploderande tittare.

2. Skapa en beprövad YouTube-video

Fotokälla: Foto: slashgear.com

Sedan, om du inte vill ha en YouTube-kanal som innehåller en massor av innehåll om trender och är viral, kan du också skapa YouTube-videor som är bevisade att sälja. Ett av de enklaste sätten att öka antalet YouTube-tittare är videospel.

Du kan till exempel se PewDiePie som har uppnått framgång genom videospel på YouTube. Förutom spelvideor finns det fortfarande flera typer av innehåll som har visat sig sälja, såsom prankvideor, videohandledning och matvideor.

3. Fokusera på ett diskussionsämne

Fotokälla: Foto: twitter.com

När du väl har hittat en YouTube-video som har visat sig sälja är nästa steg att fokusera på ett diskussionsämne. Det betyder att du måste skapa videor om samma ämne, till exempel musik, prylar eller spel.

Om du vill ha en YouTube-kanal med olika diskussioner, glöm inte att göra det organisera videospellistor baserat på varje ämne. Naturligtvis på det sättet kan tittarna enkelt hitta sina favoritvideor på din YouTube-kanal.

4. Använd attraktiva miniatyrvideor

Fotokälla: Foto: videopower.org

Miniatyr är en miniatyrbild som ska öppnas innan du tittar på videon på YouTube. Du vet också att miniatyrer nästan fyller alla sidvisningar på YouTube, både på skrivbordet och mobilen.

Därför rekommenderas du att använda för att öka antalet YouTube-tittare videominiatyr vilket är intressant. Försök att använda miniatyrer för att beskriva innehållet i din video. Lägg också till ord som kan bjuda in tittare.

5. Använd intressanta titlar eller nyckelord

Fotokälla: Foto: blog.promolta.com

Förutom videominiatyrerna som lägger till tittarna är det mycket viktigt att bearbetning av videotitlar så att det är lätt att hitta i sökfältet. Så innan videon publiceras är det mycket viktigt att skapa en attraktiv titel och innehålla nyckelord, aka sökord.

Om du till exempel vill göra en video om Build Roger Mobile Legends, kan du använda titlar som ** Build Hero Roger Can Penta Kill - Gameplay Mobile Legends **. Försök att göra titeln lätt att hitta och överdriv inte.

6. Var först uppmärksam på ljudkvalitet snarare än video

Fotokälla: Foto: rocketstock.com

Tja, detta är faktiskt ett problem för nybörjare YouTubers att bearbeta ett trendigt och viralt videoinnehåll. De flesta av de rika var först intresserade av videokvalitet ljudkvalitet av innehållet som skapats. Även om det är fel killar!

Tänk dig även om ditt innehåll är intressant, men om ljudet inte hörs är många tittare lata att titta på din video. När allt kommer omkring tittar många tittare inuti den lägsta videokvaliteten du vet.

7. Glöm inte att ställa in YouTube-startsidan

Fotokälla: Foto: youtube.com

För att lägga till YouTube-tittare måste naturligtvis besökarens bekvämlighetsfaktor anses vara rätt? Glöm inte att ställa in den när du öppnar kanalen för första gången YouTubes startsida du att vara mer attraktiva killar.

Som standard tillhandahåller YouTube en visningslayout som innehåller de senaste videouppdateringarna. Även om med detta kommer din YouTube-skärm att verka oprofessionell och verkar slarvig. Var också uppmärksam på avsnittet med profilfoto och banners.

8. Samarbete med andra YouTubers

Fotokälla: Foto: devumi.com

Trenderna som har inträffat nyligen är många YouTubers samarbetar på sina respektive kanaler. Genom att lägga till en kanal i beskrivningen eller avsnittet anteckningar Du kan enkelt öka antalet tittare på nolltid.

Inte bara lägga till tittare, naturligtvis, om ditt YouTube-innehåll är intressant eller en diskussion med en samarbetspartner, kan du också öka antalet prenumeranter. Tveka inte att samarbeta.

9. Gör en Giveaway? Varför inte!

Fotokälla: Foto: youtube.com

Hur du lägger till tittare på den här kan behöva lite material för att du ska ta bort. Genom att göra och ge en giveaway Du kan inte bara lägga till tittare utan också prenumeranter och följare på dina sociala medier.

Till att börja med behöver du inte ge saker som är för dyra. Var också uppmärksam på diskussionen om din YouTube-kanal. Till exempel, diskutera prylar, kan du ge bort headsetet, smarttelefonhölje etc.

10. Främja till sociala medier

Fotokälla: Foto: ccm.net

Ni har alla sociala medier, eller hur? Glöm inte att göra marknadsföring av sociala medier som du har, till exempel Facebook, Twitter, Instagram och andra. Glöm inte att ta med en länk till din video eller YouTube-kanal för att lägga till tittare.

Förutom det kan du också dela på WhatsApp-gruppen eller LINE-killar. Be dina vänner att titta på innehållet som du har skapat. Denna metod har också visat sig vara effektiv för att lägga till tittare på kort tid.

Så det är tio sätt att snabbt och enkelt lägga till YouTube-tittare. Har du också andra beprövade metoder? Så glöm inte att dela dina erfarenheter i kommentarfältet. Lycka till!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.