ett enkelt sätt att kontrollera Go-jek-, grab- och uber-priser utan att öppna applikationen

Har du någonsin varit förvirrad över priserna för online-transporttjänster som GO-JEK, Grab och Uber? Det är komplicerat om du måste öppna en efter en. Så här kan du enkelt jämföra online-transportpriser.

Eftersom Uber började asfaltera i Jakarta, en transporttrend uppkopplad började tillämpas i Indonesien. Och genom GO-JEK, äntligen transport uppkopplad började också sakta bli ett samhällsbehov. Du är själv en GO-JEK-användare, Hugg eller Uber här?

Du har förmodligen installerat alla tre transportapplikationerna uppkopplad det är på en smartphone. Men när du vill kontrollera priser, behöver du inte kontrollera en efter en?

  • Sofistikerad! 4 nya Google Maps-funktioner speciellt gjorda för Indonesien!
  • Så här kontrollerar du Transjakarta Busway-realtidscheman på Google Maps
  • GO-CAR vs Uber vs Grab Car: vars biljettpris är billigare?

Hur man kontrollerar GO-JEK-, Uber- och Grab-priser

För dig som har ett stort smartphone-lagringsutrymme kommer du definitivt att vara lugn trots att du måste installera de 3 applikationerna tidigare på din smartphone. Men tänk om smarttelefonens interna minne är begränsat? Det måste vara komplicerat om du vill försöka jämföra vilket är det lägre priset. Väl, För att åtgärda detta är JalanTikus ett enkelt sätt att jämföra priserna för GO-JEK, Uber och Grab.

Produktivitetsappar LADDA NER Apps Underhållning PT GO-JEK INDONESIA DOWNLOAD GrabTaxi Holdings produktivitetsappar LADDA NER

Vilket är billigare: GO-JEK, Grab eller Uber?

Jämfört med Uber är GO-JEK och Grab servicepriser bland de mest förändrade på grund av kampanjer. Så det är inte ovanligt att de priser du brukade veta, nu när de inte längre är giltiga hos GO-JEK och Grab. För att inte bli förvirrad och inte slösa bort smarttelefonminnet, försök använda en applikation Google kartor bara för att jämföra de tre transportsatserna.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER
  • Inte Google Maps, vänligen hitta din destinationsplats. När din destination visas klickar du på bilikonen i det nedre högra hörnet.

  • Nästa visas som visas nedan. Du kan ändra upphämtningsplatsen (Din plats) vara en annan plats om du när som helst beställer en motorcykeltaxi eller bil till någon annan.

  • Fortfarande på samma skärm, klicka på ikonen Transit (taxisymbol). Då visas en lista med tjänster med respektive priser.

När du har hittat ett billigare pris, klicka på tjänsten. Då omdirigeras du automatiskt till applikationen i fråga för att börja göra beställningar. Lätt rätt? Så du sparar mer tid och minne när du jämför transportpriser uppkopplad.