sssst, det här är hur man knackar på en flickans Android utan root!

Du kan till exempel använda metoden för att knacka på din pojkväns Android, upp till samtal som kommer till hans Android. Är du nyfiken på hur du trycker på den här Android?

Känner du dig ofta misstänksam och nyfiken på de aktiviteter som din pojkvän gör genom sin Android-smartphone? Om så är fallet kommer den här gången JalanTikus att ge handledning till mynt din flickvän, vilket är ett sätt att knacka på din pojkväns Android utan behov av åtkomst rot. Vill du veta hur?

Olika sätt hacka en dålig smartphone, det här sättet att knacka på en Android-smartphone är användbart för att ta reda på vem som skickar SMS, BBM, WhatsApp och andra. Du kan till exempel använda metoden för att knacka på din pojkväns Android, upp till samtal som kommer till hans Android. Är du nyfiken på hur du trycker på den här Android?

  • Så här trycker du på en Android-smartphone (testat 100% arbete)
  • Tillämpning av att knacka på flickvänns mobiltelefon för de av er som misstänker fusk mot dem
  • Hur man spelar in din flickväns aktivitet på Android med Keylogger

Hur man knackar på din pojkvän Android utan rot

Bry dig inte om att rota Android för att knacka på människors smartphones. Med den här guiden för att trycka på pojkvänens smartphone utan root-åtkomst kan din flickvän inte dölja något för dig! Följ metoderna nedan!

Installera AirDroid

För att börja spionera på din pojkväns Android behöver du bara installera AirDroid-applikationen på din flickväns smartphone först. Fortsätt sedan registrera ett nytt konto eller använd ett gammalt konto om du har ett tidigare AirDroid-konto.

Apps Produktivitet Sand Studio LADDA NER

Glöm inte att installera AirdDroid Desktop på din PC eller laptop också. Och logga in använd samma konto som används på AirDroid på din pojkväns Android.

Apps Produktivitet Sand Studio LADDA NER

Förberedelserna är klara. Fortsätt till nästa steg.

Aktivera spegelaviseringar på AirDroid

AirDroid-funktionen vi kommer att använda för att trycka på flickvänens Android är en funktion Spegelaviseringar. Detta möjliggör inkommande aviseringar till Android Kommer komma på ditt AirDroid-skrivbord som är anslutet till samma konto.

För att aktivera Mirror Notifications-funktionen på AirDroid måste du ge AirDroid åtkomst till aviseringar på din pojkväns Android. Tricket, kom in Inställningar> Meddelande> Meddelandeåtkomst. Kontrollera avsnittet AirDroid-aviseringsspegel. Gjort.

Nästa steg,

Installera Hola Launcher på din pojkväns Android

Om installationsfasen för AirDroid är klar installerar du den Hola Launcher på din pojkväns Android. På frågan varför Hola Launcher, säg bara att Hola Launcher är lätt och lätt att anpassa! Garanterad att inte misstänka.

Holaverse Enhancement Desktop Apps LADDA NER

Observera att en av de intressanta funktionerna i Hola Launcher är möjligheten att dölja applikationer och låsa dem. Så omedelbart efter installation av Hola Launcher, vänligen dölj AirDroid-applikationen installerad på din flickväns Android. Eller så kan du använda ett annat program för att dölja AirDroid.

Tapping börjar!

Om alla förberedelser har slutförts kan du nu trycka på din pojkväns Android. Du kan ta reda på innehållet chatt och ring alla som loggar in på din pojkväns Android. Så länge din pojkvän har Android ansluten till internetkan du fortsätta kontrollera meddelanden som går in i din pojkväns Android via ditt AirDroid-skrivbord. Eller så kan du också använda webben //web.airdroid.com/.

Senare får du reda på alla dess aktiviteter. Till exempel många gånger låsa upp nycklar, vars BBM är inloggad, WhatsApp vem som går in, SMS, e-post, webbläsaraktivitet till telefonsamtal. Applikationer som WhatsApp du kan till och med svara genom det AirDroid Desktop när det finns ett inkommande meddelande. Häftigt, eller hur?

Åh ja, du kan också komma åt filer på din pojkväns Android. Inte bara filer, du kan till och med aktivera dem kamera flickvän på avstånd utan att din pojkvän vet. Intressant nog kommer din pojkvän inte att veta att kameraprogrammet du använder. Så du kan se om han verkligen är hemma eller inte kolla på platsen från kameran.

Hur kan du redan knacka på din pojkväns Android? Och nu vet du också hur du använder AirDroid, eller hur? Applikationen som ursprungligen användes för att göra det lättare för dig att ansluta en Android-smarttelefonenhet till en dator kan faktiskt användas som en Android-tappapplikation.

Lycka till!